379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
na igen.. ma divatos az hoyg nincs tv-m, vagy nem nézem.. nekem van és néha nézem is és mégis gitározok, túrázok, bicajozok, művelődök, színházba járok, olvasok stb..
midnenkinek szive joga hogy ne legyen tv-je, rádiója, újságja és csak a szomszédtól tudja meg mondjuk a híreket.. én azt gondolom hoyg nem a teljes elzárkózás a célravezető, hanem egy megfelelő "szűrő".. -
rexsimus #243256 -
Nincs TV-m csatorna ez jó. :) Én nem szégyellem megnézem az NCIS-t (mondjuk az új Dinnozo szinkron elég gáz) Houset, Csontot, Hawai Five-O-t meg a Castle-t is, ha van valami normálisabb film azt is, BL meccseket, F1-et és az m1-en ha van valami érdekesebb akkor azt is. Mondjuk túl nagy választék amúgy sincs, mert a 3 alap adó van aztán kész. -
Pio #243254 Nézőpont kérdése.
A TVsek szerint a fórumozók buta netfüggő zombik, a fórumosok szerint pedig a tévénézők buta tévéfüggő zombik. -
Egy tévés blogon olvastam, hogy "mindenkinek, aki csak a természet, sport és a nincsistévém csatornákat nézi..."
(nem pontos idézet)
érdekes, hogy általában az ilyenek a leginkább tájékozottak egy-egy általuk szívből lenézett témában :D -
Egyébként a sok nincs TV illető akkor nem tart közös DVD esteket, nem néz otthon meccset (tudom sportot is égő nézni), a gyerek se nézheti a Magyar népmeséket, vagy a Lolka és Bolkát? -
Nem tudom melyik a rosszabb: faszságokat nézni tévében, vagy faszságokon vitatkozni egy fórumon, annak a tudatában, hogy úgyis tök mind1, hogy neked van igazad vagy nem (a vita eredményének nincs semmilyen következménye), és hogy tele van trollokkal/idiótákkal az egész. -
ha ien szemszögből nézzük ebbe is van igazság :D -
Öcsém ,hogy itt senkinek nincs TV-je. Na nekem meg van és már csak ilyen maradi szar vagyok ,hogy TV-ben megnézek 1-2 sorozatot és a sport műsorokat, meg egy két dokumentum filmet. -
Mondasz valamit, ezután én is így fogok cselekedni :) -

szintén nincs TV-m, nem is hiányzik. Inkább olvasok helyette egy könyvet, kiélem a művészi késztetéseim (gitározok, rajzolok, verset írok). Az a szörnyű, hogy emiatt sokan lenéznek, mert szerintük ez nem normális dolog. De hát ő bajuk, nem tudják mennyivel jobb dolgokkal el lehet tölteni az időt. -
mondjuk mindig van valami, azt is ugyanúgy utálom amikor forma1 a téma... -
Pio #243245 Ugyan már, hol élsz te? Ma már nem kell ismerned ahhoz valamit, hogy fikázzad és így próbálj meg kitűnni, felsőbbrendűnek tűnni.
Válassz ki egy random dolgot, amit realtíve sokan lenéznek és anélkül, hogy megvizsgálnád kezdd el spontán fikázni, máris te leszel a jani a hegyről.
Személyes kedvenc a témában aNemzeti Színház elleni tüntetés, ahol mindenki mondja, hogy ilyen-olyan undorító műsorok vannak és mind az egytől egyig, de persze arra a kérdésre, hogy látott-e akár egyet is mindig az a válasz, hogy nem. :) -
Akkor rossz médiát olvasol :) -
én mindig arra gondolok hogy ilyenkor ki a hibás? aki nyomja a szart vagy aki megeszi ha elérakják...
mindenki úgy bassza el az idejét/életét ahogy akarja -
nekem sincs, le is szarom az egészet :D
az elején idegesített, aztán láttam a statisztikát, hogy kurvasokan nézik -> én vagyok a hülye. -
-
az egy dolog hogy megrendezett de a való életben is ilyen patkány a legtöbb ember.... -
1 másodpercet nem láttam, tekintve, hogy nincs televízióm.
honnan tudom, hogy semmi tartalom? sajnos az általam olvasott médiában is szerepel néha géza és judit mesterségesen felfújt magánélete, a nagy gondok, hogy réka vajon megcsalta róbertet, vagy tényleg csak vidámparkban volt péterrel. a címszavakból és a rövid bekezdésből is kiderül, hogy ezek bizony bármelyikőtök életében előforduló problémák.
hiszem azt, hogy a tömegmédiában is kell lennie egy színvonalnak, ahol olyan tartalmak kerülnek közvetítésre, amiktől a nézők szellemileg gyarapodnak. olyan emberek szólalnak meg, akikre fel lehet nézni, nem pedig jános a nagy bánatával, hogy zita plasztikázta a melleit. -
és mivel elhiszik,hogy ez a normális,ők is átveszik a viselkedést
#243233 nem gond h másba látja mindenki a szórakozást,de aki intelligens azt valsz nemfogja szórakoztatni az,h megjátszott 'valóság showt nézzen',nem mondom tuti van akit fog...erre szoktam mondani,aki hülye haljon meg hülyén
és igen tok róla h ez egoistának tűnik,meg hogy jaj aki nézi az tuti egy síkhulye,nem ezt akarom kifejezni... -
én nem nézem de elegem van. a legjobb hogy minden ismerősömnek mondom hogy kamu/megrendezett és még én vagyok lehordva :S -
Hát 10mp-től szerintem aki néz az RTL-en bármilyen műsort az tuti többet látott és szerintem te is beletartozol, mert ha nem így lenne honnan tudnád, hogy semmi mondanivalója az egésznek? Engem sem érdekel a VV de láttam belőle részleteket mikor a másik adón éppen reklám volt. -
hát akkor nyúlják a pénzüket. ha nekem előbb jut eszembe, akkor én is ezt tenném -
Nem az a szánalmas ,hogy megnézik hanem hogy valósnak hiszik azokat a történéseket(érzelmi,lelki..stb) a műsorban ami mögött nincs más csak a tévé elé ragadt emberek szórakoztatása +pénzük lenyúlása. -
domib #243233 Én viszont az ilyen fajta gondolkodást látom kissé sekélyesnek, már ne haragudj. Ha valaki mondjuk különbözik tőled abban, hogy neadjisten másban látja a szórakozást, attól már szánalmas?
A média meg nyilván azzal foglalkozik, amiről tudja, hogy érdekli az embereket. Az, hogy hétköznapi memoárokká válnak ezen műsor szereplőinek szólásai viszont már engem is egyre inkább zavar.. -
olvasgatom origo-t, egyszercsak ezt látom a főoldalon: "Az egész ország lázban ég. Most akkor volt valami Gigi és Jerzy között vagy sem? Szex vagy megalkuvás?"
:DD
ne haragudjatok, de aki ebből a műsorból 10 másodpercnél többet látott, az szerintem szánalmas ember. nem értem, hogy az ilyen szintű információk hogyan juthatnak el a médiába, de ezek szerint sokan érdeklődnek is eziránt. pedig ez tényleg gyakorlatilag az emberiség zombivá alakítására szolgál. konkrétan NULLA tartalmú üzenet, pedig a világban sokminden történik. elnézést ha megbántottam valakit, de ha egy ember is elgondolkodik rajta, már megérte. sorry! -
-
golf -
En van amikor csak az elsö villat "zarom oda" a kerekhez.xD -
Cat 02 #243228 Eltekerni nem fog vele :) -
CUCLI #243227 de bizony -
Járműzárás mesterfokon:
és a többi -
hatalmas, nagyon jó 
-
ha volt már sry
-
-
Valami keményebb zenére számítottam... de poén ^^ -
szerintem konkrétan a miskolctapolcai b.fürdő.hétvégén ne menj, mert tumultus van -
-
bracsek #243219 halvány lila gőzöm nincs googleben kerestem arra hogy "tessék mondani hol vannak a képek" -
az az akusztikus vs. elektronikus zene téma, ott én is az akusztikust kedvelem jobban - bár: