379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • DanielT
    Zseniális cucc :D A hangok kikészítenek :D
  • Lyukasbogrács
    forevörölónoknak: Bérelj barátnőt a Facebookon
  • CaviaR
    hehe repültem egy 68976 m-est :)
  • LasDen #252702
    gondoltam hogy valami kibaszás lesz, de nem ezt vártam.....:D azé 4 milláig elpörgettem....:D
  • tariatya
    Sok trollkodás mellé jól jön egy kis dábsztep parádé

• SötétBarom
    Kurva jó.
  • Frosty01
    jaja, érdemes rá gyüjteni!!!!!!!!!!!!

• Sippie
    super upgrade rohadjon meg :D
  • Vaxi
    az utolsó update a legjobb!!
  • HTS s3rg1nh00
    lol olyat bekombóztam hogy kirepült felfelé a pályáról:DD
  • tviktor91
    2985m
  • LeWyTy
    Ez ám a játék
  • Looooser
    jó lenne egy ilyen placc pestre vagy keszire
  • CattiBrie
    Végre csajszit is látni! \o/

:))
  • FalseHeLL
    Ha a tendencia megmarad akkor azokat lassan kiszorítja a társadalom, ha az oktatás nem kapcsolódik be, akkor tényleg nehéz lesz kérdés mit akarnak a fejesek.
  • FalseHeLL
  • Fec papa
    Lehetséges hogy ilyen legyen a jövő, de mindig lesznek olyanok akikből hiányozni fog ez az együttérzés, egy ilyet nagyon nehéz lesz megvalósítani, és ebbe az oktatásnak is bele kéne kapcsolódnia erősen.
  • FalseHeLL
    Inkább okosodjatok:

• RatBaG #252687
  • Roger6
    Mac powa! XD
  • G_ArchAngel #252685
    (hide all/show desktop)
  • Fec papa
  • FalseHeLL

• N1ggA
  • G_ArchAngel #252681
    Koszi, de ez az egyik dolog, ami miatt az egyeni sportokat jobban szeretem: nem szeretem, ha tapogatnak es en sem akarok mas ferfit tapogani, szamomra ezekben a sportokban kicsit tobb a melegseg, mint amire szuksegem van:DDD
  • Fec papa
    Persze mindennek... :D Csak hozzátettem még azt a 2 posztot ahol elég sokat kapnak.
  • Roger6
    Okés, kösz hogy benéztél, ne gyere máskor. Kis harmatlelkű.
  • Bobber
    ŐŐŐ aszem eltévesztettem a topikot. Én a humoros aranyost akartam olvasni de úgylátom ez itt sport topik lett:(
  • Roger6
    Coach-nak is mehet, nem?
  • Fec papa
    Gyere el egy edzésre beállittunk offense vagy defense falba, meglátjuk mit változik a véleményed, esetleg jöhetsz futónak is vagy linebackernek. ;)
  • miilann04
    bs
  • G_ArchAngel #252674
    Alapvetoen mindketto egy komoly taktikai jatek, csak kellett bele latvanyos elem is.
    Szvsz amugy egyik sportban, egyik pozicioban sem kapnak a jatekosok annyit, mint egy kezilabda beallos.
  • Shep
    Egyébként szerintem ezek az "erőszakról szóló" sportok sokkal inkább az ellenfél tiszteletéről és a sportszerűségről szólnak (kivételek persze itt is vannak), mint pl. a foci. Nálam a lóverseny zsokék azok akik minden tiszteletet megérdemelnek. Ott is nagy a rivalizálás de a futamok végén odamennek a másikhoz gratulálnak, nagyobb versenyeknél pedig szinte ugyanúgy örülnek a másik győzelmének, mintha ők nyertek volna.
  • Shep
    Hát persze, mikor egymás alá rúgnak, meg a kézis csajok úgy földbe verik a másikat, hogy öröm nézni. Tényleg nem az erőszakról szól :D
  • bardocz
    Akik ezekre a sportokra, meg a jégkorongra, küzdősportokra azt mondják, hogy az erőszakról szól, azoknak tipikusan semmi fogalmuk nincsen az egészről. De ezt persze soha sem látják be.
  • w77d
    igaz én csak pár közvetítést láttam de nem láttam meg a szépségét. Focinál rajongok a gyönyörű gólokért, a szép cselekért, kosárban a fasza zsákolásokért de szépek a jól kimért 3 pontosak is, kéziben gyönyörű megmozdulásokat lehet kivitelezni támadásnál és mind a sportszerűség határain belül van, nem az erőszakról szól, hanem a sportról...
  • domib
    Szép az, ha tudod mit kell nézni.
  • Shep
    Még, jó hogy egyik sem a "verekedésről" szól. Látszik ,hogy nem sokat tudsz egyik sportágról sem.
  • w77d
    nfl vagy rugby egyremegy mindkettő szar néző szempontból. Nem szép játék. Persze kemények meg minden, de nem szép sport... ha valaki harcolni vagy verekedni akar annak is megvan a módja csak más helyeken...
  • tototto
    szerintem meg ne hasonlítsuk össze a forma1et a rallyvel