Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
és hogy ne csak off legyen:
Mindig ugyanannyi IQ van,csak egyre többen osztoznak rajta.
Nem hogy nem rosszak, kifejezetten jók, pedig nem vagyok egy nagy raphallgató, de szlovákoktól Kontrafaktot, H16ot és Indy&Wich-et is szoktam hallgatni néha. A legtöbb zenei mûfajban nagyon ott vannak szerintem a szlovák bandák, egyedül jó szlovák ska bandát nem találtam még, pedig elég sokat keresgéltem. Ha esetleg tudsz ajánlani egyet azt megköszönném... :)
Ha újra belinkelné valaki azt nagyon megköszönném! :D
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mindig ugyanannyi IQ van,csak egyre többen osztoznak rajta.
http://gaborszantai.co.uk/
mert azok is kb. ilyen kategóriában vannak
nem tudom eldönteni, hogy ez komoly, vagy valamilyen paródia?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ha partner vagy, akkor a subscriberek és a videómegtekintések után (a megjelenõ reklámbevételek miatt) pénzt kapsz a youtube -tól
Bazinga!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

http://www.tenke.hu

Régebben nyomták zenecsatin is ezeket, de most már nem igazán van jó zenecsatorna, mindegyiken csak a pop megy.
Most már csak a utube maradt;(
1ébként ezeken általában többet lehet elemezni, mint 1 Lady Gagán. De úgy, h valaki nincsen tisztában a dalszöveg értelmével, a szerzõ hátterével, 1bõl az összeesküvést keresi és nem vmi mondanivalót próbál találni, úgy inkább menjen az illetõ legózni.
A pszichopátiás nem a Counter S.-tól lesz az ami hanem az esetek többségében ez egy organikus eredetû dolog vagy igen komoly gyerekkori stresszorr kell a kiváltásához. A hülye belemagyarázással meg nem kell foglalkozni. Az összes vallásos ember ezt csinálja. El van itt már qurva minden elég rendesen az ilyenek pedig csak olaj a tûzre. Jönnek az állhatatos családdal meg gyerekneveléssel, istenröl meg ne is beszéljünk. Inkább a L. Gaga késszer mint egyszer ez a srác a videóról. :)
De most komolyan... És akkor ezek után jön az, hogy a csúnya gonosz rossz counter-strike miatt lesznek pszichopaták a gyerekek. :D

A dalban elég világosan kifejezi, h szexuálisan kívánja csak a pasit. Az egész dal annyiról szól, h kefélni akar.
Ami viszont vicces:
Kotont pedig nem is mutatnak benne, ergo ebbe is bele lehet magyarázni, h a fiatalokat buzdítja a védekezés nélküli szexre. A megmondós videóban is csak azért nem lõtte ezt el a csóka, mert a saját belemagyarázásához nem stimmel.