379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • RatBaG #253664
  • bardocz
    Kérem nézze meg a személyim, vagy valami hasonló lehet. Gondolom nem kérték el.
  • Hegi90
    A keletibe úgyis mindig kérnek aláírást ha kártyával fizetek, majd kipróbálok párat.

A bálnással kezdem :DD

Amúgy a PleaseCheckID-ben mi lenne a poén?
  • SötétBarom
    MOAR

• SötétBarom
    A Beethoven meg a PleaseCheckID üt. :D
  • w77d
    és ebben hol a poén?
  • Hegi90
    Az X-et sajnos el kell fogadni, különben pár nem napon barnult nem tudná felvenni a hitelt meg a segélyt. (nem vicc, menjetek be bármelyik postába/bankba)
  • ProGabe #253656
  • SötétBarom
    Eredeti aláírás:

Kísérletezés, hogy min akadnak fenn (semmin):

• Blum
  • Looooser
    az tuti
  • LeWyTy
    Enyém
  • armageddon666
    A Bruteforceot nyilván a bankkártyaszám ismeretében mondtam. Simán a CVC kitalálása sem kéne hogy lehetséges legyen bruteforceszal, pedig 10^3 nem olyan nagy szám. De már 10 próbálkozás is gyanús kell hogy legyen :)
  • RelakS
    Írt?! Kis házat is rajzolt, nem? :D Megérné ide berakni a képeket :D
  • SötétBarom
    Van egy blog, ahol egy csávó ordas ökörségeket ír aláírásként a blokkokra.. :DD Érdemes megnézni :)
  • metaljesus
    itt svédországban eddig egy hely kivételével mindenhol mindig kellett a pin kód. azon az egy helyen ahol nem, ott viszont alá kell írni a blokkot, és az eladó összenézi a kártyát a személyivel. nekem sem tetszik, de ez van.
  • bardocz
    Nekem sem kértek múltkor. Viszont a bankautomata szépen beszopta, mert nem tudtam a pinkódot, de meg voltam győződve róla, hogy az a jó kód^^
  • G_ArchAngel #253646
    K&H bankkartyat hasznaltam, de le tudtak kovetni otthonrol is:)

Siman hasznalhatom a magyar kartyat itt, kapom ugyanugy az sms-t.
  • Dzsini
    http://bankkartya.hu/?oldal=gyik&gyikid=141

(az oldalon egyébként rengeteg információt be lehet gyűjteni)
  • RelakS
    ja, Angliában...
    Meg Hollandiában is az angol tanarunkat megvágta a taxis valami 30€-ra. Később jött rá, hogy gáz van, mert nem olyan bankók vannak a pénztárcájában, mint amikre számított. Felhívta a taxitársaságot, és telefonon leboltolta. Itthon szerintem simán elküldenék melegebb éghajlatra...
  • ba32107
    Tranzakcióról én is kapom az sms-t, ez oké. Viszont a pin kódos megoldás nagyon furcsa. Fel fogom hívni a bankot.
  • G_ArchAngel #253642
    Sok mindentul fugg, kartya tipusatol, ertekhatartol, elfogadohelytol, banktol...

Nekem pl. minden filler utan kell PIN, vasarlasrol jon ertesites azonnal sms-ben.
    Mindket kartyam ket szintes, azaz korlatozott osszeghez ferhetek hozza, hivnom kell a bankot, ha nagyobb vasarlasba kezdek. Neten meg paypal.

Egyszer huztak le bankautomataba epitett szkennerrel £300-ra, de 45 napon belul visszautalta a bank.
  • xxxpaulxxx
    Ahogy nézem mindenki a fejével kezdi... talán csak onnan tudjuk, hogy ezek batmanek akarnának lenni:D
  • SötétBarom
    Ez roppant furcsa nekem. Helye válogatja.. Szerintem cinkes nagyon.
  • RelakS
    passz?
    A korábbi VISA kártyámat is Hollandiában csak lehúzták, írjam alá, viszonlátás.
  • ba32107
    Akkor már kérdeznék egyet, ha ez a téma.... az miért lehet, hogy akármit veszek a kártyámmal, sehol nem kérnek pin kódot? Metróban, nokia boltban, meg még egy-két helyen volt ez...
  • marsu
  • Dzsini
    Akárhogy is van, kártyaszámot névvel együtt nem rakunk ki közszemlére. Sajátot sem, másét pedig főleg.
  • metaljesus
    na ez jogos, nem tudjuk hogy netes vásárlásra jó-e :)
  • RelakS
    Amúgy meg én pl nyugodtan felrakhatnám ide a bankkártyámról a fotót, meg még a cvc-t is aláírhatnám :D

Nem lehet ugyanis fizetni vele online, arra van egy külön bankszámla és egy virtuális kártya :D (amennyire tudom, a bank visszanyomja a rendes kártyára történő vásárlási igényeket)
  • metaljesus
    én ugyan még csak alig egy tucatszor használtam netes vásárlásra a kártyámat, de még nem találkoztam olyannal hogy másolatot kértek volna róla. bár nem is biztos hogy elküldeném, sőt. amint elküldöm, már kapásból nem csak én tudom az adatokat.

egy kamu nevet és egy közeli címet meg mennyiből tart megadni, és elmenni érte amikor érkezik a csomag?

bruteforce meg persze hogy nem működik, mert egy kártyaszám kb 10^16 féle lehet (elméletben, gyakorlatban nyilván benne van az ország, bank kódja ami leszűkíti egy kicsit), plusz cvc 10^3. ha ebből kivesszük az első felét, máris egyszerűbb a dolog, nem?
  • G_ArchAngel #253632
    Kurvara nem kell ezen parazni, eleg sok hivatal ker masolatot v. fotot a kartyarol, ertelemszeruen PIN es CVC nelkul:)

Mikor a magyar kartyammal vasaroltam online egy angol uzletbol, akkor is elkertek mindenrol egy fenymasolatot.
  • G_ArchAngel #253631
  • armageddon666
    nem hiszem, hogy bankkártyák bruteforceolhatók lennének... eléggé gáz lenne.
  • SötétBarom
    Ha valahol fizetsz vele, azt viszonylag egyszerű követni a userig. Név nélkül meg nem adnak el cuccot, vagy?
  • metaljesus
    akkor remélem az első dolgod lesz szólni neki hogy szedje le facebookról és tiltsa a kártyát...

cvc nélkül meg pont eleget ér, 1000 számból sztem hamar ki lehet találni ha valaki elég türelmes, bár nem tudom hogy az oldalakon ahol kártyával lehet fizeni, milyen védelmi funckiók vannak (ip-blokkolás, stb)
  • metaljesus
    +1
  • chhaya #253626
    yep
    :D
  • RelakS
    mire?
    Vagy mindenkinek, és osszuk be? :D
  • chhaya #253624
    yep