379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
voltam már itt vagy 2 éve, most megint regisztráltam, az baj? több pont meg mire kellett volna? ezt a kettőt is csak pofára kaptam... -
szóban forgó videó, 35. msp
u mad? -
"SEDÓ"
nyilván nem új vagy itt, hanem troll alreg :) azt furcsállom, hogy 2 büntivel megúsztad... -
végülis jogos, lekakálom, hogy kit bannolnak miattam értelmetlenül :D bocs az offért -
figy, nem ismerlek, nem is akarlak megismerni, nem tudom mi ez az egész, de ha már úgyis mindenki cseszeget téged, akkor nem akarod csak szimplán befogni, és nem postoljuk szét a topicot feleslegesen.
olvass, kussolj, és röhögj a képeken, ennyi. -
pl ugyanaz a szolgáltató, aki a lakótelepen belső hálót használ? -
nem kell semmi benzin az ujjra, mekkora marhaság ez, akkor a keze is meggyullad.
a Twilight trükknél a kanócot be kell nyomni valamivel (pl egy csavarhúzó) és ha meggyújtod akkor a kanóc döntöttsége miatt a láng elválik a gyújtótól. Ha nincs semmi levegő mozgás, akkor tényleg csak szimplán le kell húzni a lángot, majd bármilyen mozzanatra visszajön a láng (szellő, egy fújás, asztal mozgatása)
tudom, mert már nem egyszer megcsináltam, csak sajnos kocsmákban elég nehéz, mert valami légmozgás mindig van ott. -
számítsuk ki h mekkora a valószínűsége h két embernek itt a fórumon ugyanaz az IP címe legyen és utána osszuk el nullával :D -
-
-
http://www.port.hu/nasz-nap_big_day/pls/fi/films.film_page?i_film_id=92345 -
most nézem, hogy lyukasbográcsot kitiltotta azért, amiért nekem van két pontom, normális ez????? azt se tudom kiaz, de jól kibaszott vele -
szándékos vitakeltéses dolgot írtál :) magadnak adhatsz büntetőpontot ? mert akkor máris nyomhatsz vagy 2-őt ;) -
1: nem trollkodtam
2: kurvára nem találtad el :D nem tudom, hogy ki az -
G_ArchAngel #254327 Ez melyik filmbol vagy soroztbol van?
-
:DDDDDD -
-
Pár napja a békés lávalámpámban...
-
Ezt a képet be lehetne rakni bannerba, hogyha mindig ránézek, jó legyen a napom? :D -
zippo - twilight zone, jutub
(plusz tesz egy kis benzint az ujjára is) -
Láttam már élőben is, de előtte a srác valamit állított a kanócon:D -
Mennyi holttest hiányozna? ha megnéznéd látnád hogy nem az a lap van kiválasztva szóval nem tudom mi lehetett benne. viszont szagértő vagy a témában látom. vajh miért raktam be vaze? mert poén :) -
Nem nehéz trükk...Mikor elhúzza az ujját, szó szerint leveszi a lángot a gyújtóról, eloltja de a kanóc még izzik amúgy és a kezével való suhintás közben a levegőáramlattól újra lángra kap...egy jó kanóc kell hozzá csak... -
???
Ha esetleg ezt ugy ertelmezted, hogy "annyi" holttest hinyzik, akkor felreertetted.
Sokkal inkabb valoszinubb, hogy az el nem keszult szovettani vizsgalatokrol van szo (folyamatban vannak). Mivel a patologia nem csak a bonctant jelenti...
Ha viszont nem errol van szo, akkor fejtsd ki, miert raktad be ezt a kepet? -
-
naaaa:) -
vajasfarok #254315 Amikor először suhint megfogja a lángot után meg visszateszi. -
magic
-
Szevasztok! Ezt hogy csinálja amikor a kezével átmegy a láng fölött, az kialszik aztán suhint a kezével és megint ég:D
Tudom, hogy ez nem teljesen idetartozik, de kíváncsi vagyok rá:D -
ma lőttük egy kórházban XD vajon hány sor lehet benne
-
-
extramagascsaj #254310
-
ez volt régebben, azóta poénszinten én is eljátszottam már egyszer XXXD -
Ferenc4 #254308 -
Ferenc4 #254307 -
-
Ez lenne az első alkalom, hogy valakinek több accja is van, mi?
Amúgy meg mit trollkodott?
szerk.: megnéztem, hát rohadt nagy trollkodás volt
-
extramagascsaj #254304 Ezt az újságírót is vállon veregetném. :D
Magáévá tett...ezt általában arra szokták volt mondani,h egy férfi egy nőt khm...na szóval szexelnek. -
de ez most mé olyan nagy dolog hogy lenyúlta...??? mást is leszoktak.....:D -
pff és hogy vigyorog :D:D