379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Amíg külöföldön éltem sikerült elég sok ázsiaival találkoznom. Unokatestvérem lehet ázsia csajt vesz el. Azt hiszem van egy kis alapom, hogy ők mit gondolnak meg attól, hogy ez az én véleményem nem kell elfogadnod. -
G_ArchAngel #254818 Lassan negy eve vannak azsiai haverjaim/barataim/osztalytarsaim, koztuk olyan lany, aki mar a magyar ferjetol varja az elso gyereket.
Talan egy hangyafasznyi alapom ezaltal van ra, hogy azt mondhassam, kepes vagyok onalloan velemenyt alkotni. -
Welcome to the Internet! -
Pio #254816 Ti most komolyan 5 másodperces animgifekből, amin valaki óvodás módjára kelleti magát vagy épp kivillantja a mellét teljeskörű, életreszóló, teljes embercsoportokra vonatkozó jellemrajzokat készítetek?
Kíváncsi vagyok, mi állhat ennek az általánosítgatási kényszernek a hátterében. Jár erre valaki, aki pszichológiát végzett? :)
Tippem van, de nem szeretnék butaságot írni. -
Mások kínját élvezed? perverz 
-
vártam hogy kigyulladjon vagy valami izgalmasabb dolog -
-
2. jöhet, a többi a tiétek! -
-
-
jaj ne, megint japcsik :( -
Persze, hogy tudnak. Jah és akkor arról a nyusziszerelésről is kérünk képet persze kitöltve általad.
-
"monnyuk nyusziszerelésem még nekem is van..."
képt! -
ja, a koton része nekem sem tetszett, de aztán rájöttem, hogy az egy viccből lett átvéve, csak elég bénán adaptálták. a vicc, hogy két óvodás beszélget, aszondja az egyik, hogy basznak a radiátoron, mire a másik megkérdezi, hogy mi az a radiátor, vagy vmi ilyesmi. -
monnyuk nyusziszerelésem még nekem is van...
képt -
G_ArchAngel #254804 Hidd el, ők is furcsának tartanak sok európai, amerikai szokást.
Furcsa, de utcán ölelgetés, puszik náluk nincsenek, még párok között sem. Majdnem egy évbe telt, mire a japán osztálytársak eljutottak arra a szintre, hogy nem kpmerev testtel ölelték meg az európai osztálytársaikat. Amikor a németek, spanyolok, franciák percekig puszilgatták egymást, akkor nagyobbra nyílt a szemük, mint a legdurvább mangákban:D
A másik:
Ha Te olyan nyomás alatt élnél, mint egy ázsiai nagyvárosban élő ember, akkor munka után te is vernéd a tojáshabot a farkaddal egyenes adásban. Egyszerűen meghülyülnének, ha nem engednék ki a gőzt. -
Blum #254803 Az 1. kifejezetten visszataszító számomra,többi nem rossz :) -
rakok én is nektek pár cuki rizsszemű lánykát akkor, hogy meglegyen a szombat délutáni öröm :)
monnyuk nyusziszerelésem még nekem is van...
és tényleg ők is tudnak "hülyepicsaként" pózolni :) -
Kb. meg kell nézni egy animét, hogy ők milyennek képzelik el a nyugati világot és mit értékelnek abban. -
G_ArchAngel #254800 Két lánnyal voltam közelebbi - nem szexuális - kapcsolatban, nekik a kicsit metrószexuálisabb európai fiúk tetszettek. Divatos legyél, félhosszú hajad legyen, semmi arcszőrzet és kb. álmodból sorold 10 vezető tervező és designer nevét.
Nem anyagiasak, nem várják el, hogy fizess, de ha enni akarnak, akkor junkfood nem jöhet szóba. -
Ázsiaiak között több a gamer csaj és több esélye van a kockáknak mint pl én. 

-
hogy visííííííít :DDDDDDDD -
uscGhost #254797 Inni akarja a szondát xD
-
Na, ebben egyetértek. Én még a infantilis jelzőt is említeném.
Ha abban a környezetben nőttem volna fel, biztos másként látnám, de így csak értetlenséget vált ki belőlem ez a idétlenkedés. -
Igen kicsit gyerekes. De pl én az ilyenekkel jobban el tudnék bolondozni meg mittomén, mint azokkal akik másról sem tudnak beszélni mint a műkörömről meg a szoliról. Mondjuk 100%, hogy ezek az "aranyos" japók között is van aki csak azzal foglalkozik. Persze mind2 oldalon van kivétel hál' istennek. :D -
És az ázsiai lányok hogy viszonyulnak az europai srácokhoz?:D -
G_ArchAngel #254793 Nem, de a többség sajnos igen, éppígy ázsiai lányok sem vágnak mindig mókás arcokat, pl. indiaiak sosem. -
Átlagról beszélek. A mai fiatalságnak 75%-ról, akiben nincs nőiesség se szexiség, de ezt megfigyelheted te is az utcán. De mikor megy egy 15-17 éves csaj dekoltázs a hasáig, és már a léptéből látszik, hogy nincs nőiesség csak minél jobban riszálni akarja a seggét valahogy nemtom értékelni.(attól nem lesz szexi, hogy kint vannak a mellei sztem) -
G_ArchAngel #254791 Egyébként igen, tetszik nekik:D -
Értem. Nekem inkább kislány, gyerek benyomását kelti, mint egy aranyos nőét. De ha nektek ez tetszik, hát nézegessétek, engem nem zavar. Kinek a pap... Mi meg majd hülyepicsapózolunk tovább, hátha az meg a jappó fiúknak tetszik. :) -
Én duma nélkül megnéztem többször is:) Biztos meg lehet csinálni viccesen, de ez a koton, csajok meg verda olyan, hogy is mondjam, egyszerű... -
75% nem tud pózolni vagy visszataszító? Érdekes oldalakat nézegethetsz:) -
Eddigi legjobb...
-
szentem meg pont az a poén. én speciel nem tudnám elnézni 2 percen keresztül, ahogy sikongatnak, de a dumák pont jól illenek a gyerekek gesztikulálásaihoz. -
Nem mert van akinek jól áll, tényleg jól néz ki és nem hülyepicsa sztem. De 75%-nak nagyon nem megy vagy egyszerűen visszataszító inkább mint hívogató. -
Kb. -
Az elképzelhető. :D Én bírom őket olyan, hmm, hogyismondjam, aranyosan butának tűnnek de nem hiszem h túlzottan azok lennének. Ellenben a nyugatiaknál van egy két olyan "szexi" kép, hogy süt róla, hogy buta. Valahogy nem bírom. Jobban értékelem, ha valaki bolond egy kicsit mintha húde szexi akarna lenni. -
ja. -
Akkor nálunk mindenki hülyepicsaként pózol? -
A videó önmagában aranyos, a hozzá gyártott szöveg nagyon bugyuta és felesleges.