379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Kata
  • G_ArchAngel #256227
    asszem athuzok pellerihez, az a keves hetero, aki SG-n maradt, ott talathat menedeket...:/
  • G_ArchAngel #256226
  • ScarY MAN
    sok lesz
  • G_ArchAngel #256224
  • G_ArchAngel #256223
  • G_ArchAngel #256222
  • G_ArchAngel #256221
  • G_ArchAngel #256220
  • FalseHeLL
    Sztem Katának inkább a #256217 kellene, mint ez a gay nyuszi. :D
  • G_ArchAngel #256218
    Katanak nyuszi:

• G_ArchAngel #256217
  • clio1616v
    melyik a kakukktojás
  • G_ArchAngel #256215
  • G_ArchAngel #256214
  • Froopy
    I found this difficult to masturbate to.
  • Dant0r
    én csak a humoros dolgokért olvasom az egész SG-t, de ezt az Archangel gyereket rakjátok már szünetre mert mindenhol ez a faszság megy ahol megjelenik

és őszintén? leszarom mi a jobb és mennyiért, valami hardware topikba benézek majd ha érdekel. ok?
  • Fresh Duke
    Gondoltam már rá én is. De ide valami gif kéne, ahol egyszer ez a kép van, egyszer valami "ari", egyszer egy megnyúzott állat, [...].
    Szóval lehet jobban járnánk egy "Ne nyafogj!" felirattal. :D
  • G_ArchAngel #256210
  • G_ArchAngel #256209
    Nem erted. Azt buktak be, hogy fikazzak az iPad-ot es iPhone-t hogy gyenge, elavult a hardvere. Ez teny. Megis akadalymentesen fut rajta minden az iOS miatt. Ellenben az Android? 1.6-2.3-ig isten sem tudja mi, mivel kompatibilis, van ami fut egy eszkozon, masikon nem, a fejlesztok a hajukat tepik a hardverek es OS atlathatatlansaga miatt.

Figyelj es tanulj:
    iOS vs Android
    iPhone vs. Andoidot futtato telefon (pl. S.Galaxy)
  • Pio
    Nofene, PC Humor topik után itt is cserélni kell majd a bannert erre?

• bardocz
    Persze, a sok olcsó telefon miatt:)
  • HTS s3rg1nh00
    nabazz kiütöttél.
    :-)
  • robotnyk
    nem fogtad a lényeget. azok a kölykök akik hánynak a konzolokra, úgy általában, nem azért hánynak rá, mert volt nekik ebből a generációból és nem tetszett nekik. hanem épp azért mert nem volt nekik, mert nem tellik rá.
  • anaranka
    Oh, bebukott volna az android?... Ez nekem egész új, ahogy látom (és hallom), az android egyre inkább lenyomja az ájfont (nagyon helyesen).
  • Vaxi
    anyátok csipája
  • anaranka
    Azért nemegészen, azt elég egyértelmű eldönteni, hogyha lenne soksok pénzem, vennék konzolt játszani, de a pc azért létszükség
  • G_ArchAngel #256201
    Nem a PC, mert en is hasznalok neha, de ha szerinted egy 140k-s laptop hozza egy MB minoseget, akkor az max szatyorba van belehanyva.

Vannak k'rva jo WinPC-k, amik szarra verik a legtobb Apple gepet, de Windows fut rajtuk, nekem ezert nem kellene. Es ezek meg csak nem is olcsobbak. Ha majd felnosz, akkor megtudod, hogy a hardver szart sem ert rendes OS nelkul. Ezt buktak be a fandroidok es az iPad fikazok.
  • bardocz
    Inkább vennék ilyet, mint bármilyen más laptopot. Rohadt jól össze vannak rakva. Otthonra más a helyzet, oda nekem PC kell, egy mac árából akár 3 monitoros rendszert is lehetne csinálni, igaz azt 3 kisebből, nem 3 akkora, mint ami ahhoz jár. Fölösleges ezen rágódni.
  • anaranka
    Dell az kb. apple kategória, az is túl van árazva mint állat, de a buta emberek megveszik, mert "jó, de hát dell, megéri". Miközben egy fos.
    Apple ugyanez: a márkabuzi sznoboknak van kitalálva, és remek marketinggel elhitetik veletek, hogy értékes, miközben egy kalap szar, amit másfélszer az értéke fölött adnak.

De kismillió ilyen példa van, meg nem is vagy egyedül, rengeteg buta birka ember van a világon, aki egy logóért százezreket fizet.
  • robotnyk
    valóban kurva drága, de 5 percnél tovább biztos nem használtál egyet sem. pc - konzol flém - ugyanez a történet.
  • G_ArchAngel #256197
    1,2x max, de pont nemreg egette meg valaki magat ezzel, mikor elkuldtem megnezni a premium Dell laptopokat.
    Amiben egyesek hisznek, az igaz volt evekkel ezelott, mikor Becsbol kellett behozni az ules alatt. Ezek az idok mar elmultak, a HP, Sony, Dell premiumgepei kozel ennyibe kerulnek.

Ertem es elfogadom, hogy van olcsobb, de en a Borsodit sem iszom meg. Van aki piara, cigire, bulira kolt, van aki igenyesebb eszkozokre.
  • Fresh Duke
    2008. 01. 10. - Apple társalgó (Házigazda)
    Volt egy sejtésem. :D (No offense.)
  • anaranka
    Aha, szerinted pc=Dacia és Apple=RR? :D

Azt sem tudod, mit beszélsz. Az apple odanyújtja a f*szát, ti agymosottak pedig mentek és boldogan cuppantok rá. Bármilyen baromsággal akarnak átverni (ipad).
    Gratulálok!
  • G_ArchAngel #256194
    Gondolom 7-8 oras akksival, recsegesmentes, egy darabbol mart hazzal, OSX-szel, iLife csomaggal, hangtalan mukodessel...

Ertem, hogy Husvet van, de a Nyulat sem hiszem el, mikor utoljara rendes Win laptopot vettem, az is 500e+AFA volt.
    Nem kellene a Daciat hasonlitgatni a Rolls-szal, abbol soha nem jossz ki jol.
  • Count Adyn
    ezaz, mindenki tudja hogy csak 2,5x drágább, dehát egyesek nem tanulnak:P:)
  • anaranka
    http://www.argep.hu/product_873100.html

Első keresésre ezt, találtam, ennél lényegesen jobb gépet vettem 140ezerért. No akkor hogy van ez? Mi okozza az árkülönbözetet?
  • Jim Morrison
    pff :D
  • Count Adyn
    McFlame on:D
  • G_ArchAngel #256189
    Azt en sem, meg azt sem, hogy ki az a barom, aki hisz ebben a 3x legendaban. De mindig elojonnek a fenyre...