379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
-
-
-
-
Fúúújjj...
-
Szinte a torkomon érzem a macskaszőrös kávét
-
Csak én vélek felfedezni némi hasonlóságot a picasa és a aperture labs logoja között? -
Óóó...köszönöm a számomra is érthető és kielégítő választ...:) -
-
A kép directlinkjét másolja vágólapra. Nem pedig egyebet így elkerülhető, például, hogy véletlen egy weblapcímet szúrj be kép link helyett. -
-
clio1616v #256416 előfordul...
tegnap a hozzászólásomat amit írtam, úgy jelenítette meg mintha nem én írtam volna be hanem newhouse béla ráadásul duplán -
-
Ez miért lesz jó nekem? :) -
-
Pryus #256412 https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/rehost-image/ =) -
És ugyan azt csináltam, mint az előbb...
-
de nézd most meg sikerült...o.O -
Megy ez. :) -
van 1-2 oldal amiről nem jelennek meg, próbáld meg feltölteni vmi magyar képfeltöltő oldalra, pl noob.hu vagy ami jól esik :) és onnan linkelni ide -
-
clio1616v #256406 várjuk türelmetlenül, hogy betöltődjenek -
A neten... -
Hol vannak a képek??? :O -
clio1616v #256403 Jólvan...
-
-
Egy kis cukiság...:)
És vmi vadállat szerencsétlen áldozata...:D
-
Nem kell mindenben keresni a humorosat/aranyosat. Van egyéb kategória amibe esetleg egy kis művészet vagy éppen mario és luigi is belefér szvsz. De tudok neked olyan poénos képeket is beszúrni amik poénosak, de írnom kell hozzá egy kisebb essayt, hogy értsd, amit ugyanakkor valószínűleg tl;dr-nek itélnél, ergo annak sem lenne sok értelme(és így a kérelmednek sem, hogy fűzzek commentet). Nem kötekedésnek szánom, de ahelyett, hogy továbbscrollolnál és szúrnál be valami humorosat/aranyosat inkább csak beszólsz valamit. -
clio1616v #256399 egy fórumozó, aki értetlenül áll az alábbi 3 kép előtt és kíváncsi a képek jelentésére
annyiban segíti a többi olvasót a hozzászólásom, hogy aki esetleg még nem érti a képeket, annak hasznára lehetnek a válaszok
nem szántam viccesnek, úgyhogy ne hari nem tudok viccessel szolgálni ezúttal -
egy hozzászólásba is belefér szerintem. nem kell másodpercenként. -
-
/off
mégis ki a faszom vagy hogy majd te dirigálsz? kurvára kushadjál már el végre, mert mindenhol a te tudálékos tapló fejedet látni ahogy betrollkodsz mindenbe.
mellesleg a te kommented mennyire kapcsolódik a topik témájához? talán vicces vagy humoros? légyszives írj már alá egy rövid kommentet hogy te mit tartasz benne viccesnek!!!??
hátha leesik végre nekem is!
/on -
Cat 02 #256395 Egyébbe még talán belefér :/
Középsó meg szerintem jó, mert Mario mindig menő, mindegy mi a köret. -
clio1616v #256394 az utóbbi 3 kép amit linkeltél nem vicces, de nem is aranyos...
ha a számodra az, akkor légyszíves írj kommentet mind a háromhoz röviden te mit tartottál benne viccesnek és vagy aranyosnak... komolyan érdekel :)
hátha... -
-
-
-
-
régi de joóóó
..avagy miért nem férfiak adnak tanácsokat a női magazinok levelezési rovatában...
Kedves Walter!
Szeretném, ha segítenél nekem. Tegnap, amikor elmentem otthonról dolgozni, a férjem otthon maradt és tévét nézett szokása szerint. De nem jutottam túl messzire, mert a kocsim motorjával történt valami. Hazasétáltam, hogy a férjem segítségét kérjem. Amikor haza értem, nem hittem a szememnek.
A hálószobai nagy tükörben illegette magát az én fehérneműimben, lábán az új szandálommal és a piperetáskám tartalmát is magára kente. 32 éves vagyok, a férjem 34, és 12 éve vagyunk házasok. Amikor igy lebukott, azt próbálta bemesélni, hogy azért öltözött az én alsó ruháimba, mert nem találta a sajátját. De amikor azt kérdeztem, hogy miért festette ki az arcát, könnyekben tört ki, és bevallotta, hogy már 6 hónapja viseli titokban a cuccaimat. Megfenyegettem, hogy ha nem hagyja abba, elhagyom. 6 hónapja bocsájtották el a munkahelyéről, és azóta teljesen a padlón van.
Nagyon szeretem a férjemet, de mióta ultimátumot kapott, három lépés távolságot tart. Úgy érzem, hogy nem tudok közelebb kerülni hozzá. Kérlek segíts!
Köszönettel: Shaila Lusk
Kedves Shaila!
Annak, hogy megállt a kocsi motorja ilyen rövid vezetés után, nagyon sok hibája lehet. Először is azt nézd meg, hogy van-e elég benzined. Ha igen, akkor lehetséges, hogy a benzinpumpával van a baj. De ha az is működik, akkor biztos, hogy nem kap elég levegot, vagy a gyertyák piszkosak és nincsen szikra. Remélem, ezzel segíteni tudtam.
Walter -
:DDDD