379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
tudom, erre szántam poénnak "Jézus nem anyai, hanem apai ágon magyar" -
-
talán -
Jó kifogás. -
G_ArchAngel #256623 c-c-c-igen, menni akarok romkocsmaba... -
nem -
nem -
Knabb #256620 nem -
-
G_ArchAngel #256618 Nem az en poenom, Showder Klubban volt. -
[spoiler]
en is ertettem de szertintem a nulladik viktor jobb mint az otodik iktor.
mindegy. -
G_ArchAngel #256616 Mindegy, poennak gondoltam, lehet csak en ertettem... -
[spoiler]
O. Viktor, nem V. Iktor :D -
G_ArchAngel #256614 C kategóriás jogosítványt is állítanak ki ilyen keresztnevekre... -
kicsit sem ZS nevek.... -
most majd faszán tudnak pénzt is mosni....fasza mi? mr orbán....és még csak 1 éve vannak hatalmon... -
annyira biztos voltam magamban,hogy elküldtem aztán megnéztem
...de azért egy talánt odaírtam,nehogy én legyek a hibás ha véletlenül rosszul emlékszem
-
G_ArchAngel #256610 Ráhel
Gáspár
Sára
Róza
Flóra
VIKIpedia:) -
talán csak 5 -
G_ArchAngel #256608 Pont ezen gondolkodtam, hogy ezek adakoztak-e valaha, de abbol szerintem címlap lenne... -
vikinek 6 gyereke van? -
vágod,hogy nemsokára a lehúzós szektából történelmi egyház lesz? szánalom.... -
Dugnálak. -
Az épületük még megvan. Egyszer rászórtunk haverokkal 2 tálca tescos tojást félrészegen. Nagyon lázadók voltunk
-
Hja, bár épültek volna inkább egy vörösiszap tározó mellé... -
:DDD -
hogy legyen min röhögni ha épp szünet van -
G_ArchAngel #256600 Szülővárosodban is elég szép "templomot" felhúztak, így már igazán vidám lehet a vasárnapjuk. Konkrétan rálátással az izraelita temetőre. -
Szerintem a vadmagyarok szerint Jézus nem anyai, hanem apai ágon magyar... :D :P -
G_ArchAngel #256598 Te valahol eltévedtél vagy egy osztrák pincében töltötted az elmúlt egy évet, ha nem vetted észre, hogy V. Iktor országlása alatt Egy Isten, Egy Haza, Egy Ház.
Szerintem a Zalkotmá... izé, Alaptörvényben is benne van, hogy Jézus magyar, de legalábbis joga van az állampolgárság igénylésére Mária révén.
-
Elég nekik? :)
Amúgy mikor hazánkban megjelent ez a hitgyüli, direkt keresték a gazdagabb településeket, ahol több volt a jómódú ember. Többek között Sopronban is kibéreltek egy helyet és állandó jelleggel hitgyüliztek. A parkolóban 10 milla alatt autót nem lehetett látni olyankor. :)
Csak ugye Sopronnak van az a híres magja, az a fehérekből álló csapat.. szóval a közutálat végülis elhajtotta Sopronból a hitgyülit, azóta nincs ott egy összejövetelük sem évek óta. Nem tudom máshol történt-e ilyen, ezt első kézből hallottam. -
Ferenc4 #256596 -
Oké, ez is egy vallás. De mit keres ott a magyar zászló?
Tudtommal semmi köze a zászlónknak egy valláshoz sem: állami, nemzeti jelkép. Se zsidó, se katolikus, se református, semmilyen más vallás akármilyen gyülekezeténél nem lobogtatnak magyar zászlókat. Ezek valamit nagyon benézhettek itt a hitgyüliben. -
Szerintem elég ha az összes ingóságod rájuk ruházod -
Én próbáltam ezt is azt is. A Mac jobban néz ki de nekem nem jön be mint számítógép. Lehet ha annak idején a mac terjedt volna el és nem a pc akkor most ugyanezt mondanám csak pont fordítva. -
G_ArchAngel #256592 Mennyibe faj most belepni a szektaba?
Egy vese eleg? Nem iszok rendszeresen alkoholt mar 3 eve, gondolom 80%-os lehet... -
Flame on szintén :D -
szenzációs, tényleg -
Gyakorlatilag elmeséli az ábra, hogy a mac-esek olyan sznobok, akik egyéniségnek próbálják beállítani magukat, holott minden amit csinálnak pusztán trendek követése és drága holmik vásárlása (lásd még a kaja rész is).
A személyiség leírása azt sugallja, hogy igazából konkrét érdeklődési kör nélküliek a mac-es felhasználók (csak úgy vannak bele a világba és a buliba), igazi szakértelemmel nagy átlagban nem rendelkeznek. A mégis nagyobb diplomázottsági aránynál azért megnézném magukat a diplomákat. Le merném fogadni az általánosítások és leírások alapján, hogy a mac-esek végzettsége között sok olyan "nem-igazi" szakmát találnánk mint marketinges, hr-es és egyéb pofázásból de szaktudás nélkül megélő dolgokat. Na meg ha már ennyire sugallja a táblázat is, hogy anyagilag stabilak a mac-es emberkék (és nem kicsit sznobok is), feltételezhető akár az is, hogy apuci pénzelte ki a diplomát, vagy vettek néhányat az ecserin. Ki tudja, a mai világban nem meglepő... :)
Tény, hogy a felmérés azért erősen amcsi szagú.
flame on! -
G_ArchAngel #256588 szvsz ez egy teljesen normalis osszesites, de nemhogy Mo.-ra, meg UK-re sem lehet rahuzni, nagyon US based.