379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • blekike
  • Sir Quno Jedi
    Perszehogynem. Én sem mondanék le szívesen az angolwécéről, a netről, számítógépeimről, a forró vizes kádról, puha vetett ágyról stb.-stb., ha nem muszáj. Miért is kéne?!?! Nem az őskorban vagyunk. Volt mikor le kellett mondanom többről is, de talpraálltam. Nekik meg nem kell, ők azok akik, ez így helyes, mindenkinek megvan a helye a világban. Ezért én sosem fogok velük találkozni, ez nyilvánvaló. Ez a dolgok rendje és sosem lázadtam ez ellen.
  • Sir Quno Jedi
    Nana, ötödik az öröklésben, az NAGYON-NAGYON közel van már... NAGYON! :D
  • G_ArchAngel #258979
    Bocs, ha ez most rosszul esik, de remelem azt sejted, hogy nem is mondananak le rola?

En meg kuldok havi £5-t kutyamentesre. Nekem erre telik a semmibol.
  • G_ArchAngel #258978
    Ha Vilmos nem magtalan es Kate nem meddo, akkor szamukra soha nem lesz megagyazva Windsorban.
  • Sir Quno Jedi
    Sok drága, ritka autó a garázsban, nagy golfpálya, Manuellel akertésszel, ezek az esztelen luxust jelképezik, amire valójban senkinek sincs "szüksége". Sajnos egy bizonyos társadalmi szint felett ezek kötelezőek, de nem azért, mert nem lehet nélkülük boldogan élni.

Beatrix pont jótékonykodásban és beteg gyermekek gyógyításában leli örömét, nem hiszem, hogy a drága utók és a golfpálya le tudja nyűgözni... Egyszerűen csak hozzászokott születésétől, mint mi az angolwécéhez.
  • Pluskast
    Nem tudom de nem lehet, hogy a kislányukat (leendő királynét) a postás bácsi csinálta? Nem nagyon hasonlít.
  • Looooser
    bazmeg... ez akkor is valami druida fejes....
  • G_ArchAngel #258974
    Nem is azt irtam a peldaban, hogy de jo lenne a tavhot elore fizetni egy evre...
  • Sir Quno Jedi
    A "minden" godolom mást jelent számunkra.
  • G_ArchAngel #258972
    Az fasza lehet, hogy nalad otthon az elere vannak allitva az alagsorban az Rollsok, Astonok, Jaguarok, meg van penz benzint venni, hogy lenyirja Manuel a 4 hektaros golfpalyat, s mindezt onerobol.

Rohadt nagy kotottseget jelenthet elmenni egzotikus utakra pacsizni par diktatorral, majd beramolni nemi homart es leobliteni vmi 40 eves francia otvar szololevel...
  • mcmoha
  • Sir Quno Jedi
    Nemigazán. Mindenem megvan, önerőből. Nekem akkor is kellene ez a két lány, ha kanyi hozományt sem adnak velük. Nem is igen bírnám a nemesek kötöttségekkel terhes életét szvsz...
  • Carlos
    Szivesen látnám a nyakamban azokat a lábakat... ;)
  • Carlos
  • G_ArchAngel #258967
    Mond ki, hogy van az a penz es apuka veterean auto-parkja, amiert elreszelgetned idonkent mindkettot:)

Szep lesz, mikor kitwitteled: "utalok golfozni, mert a 6-os lyuknal nincs terero:)
  • Lyukasbogrács
    elmebéli probléma
  • Sir Quno Jedi

• Carlos
    A balos aranyos.
  • Sir Quno Jedi
    Eugenie a tesója is furaarcú. Kicsit mintha enyhe szélütöttek lennének, vagy valami gyermekkori elmebéli problémájuk lett volna (vagy van még). Dehát királyi családban ez természetes. Szerintem arik így is. A dislexiát is anyjuktól örökölte.

• Attila8805
    Most nézem hogy 3 nappal fiatalabb mint én:)
    Szép nagy szemei vannak.
    Ahhoz képest hogy Brit amúgy nem is rossz.
  • Sir Quno Jedi
    Dehonnem, ez az a hülyekalapos. Láttam egyben egészalakosban, elmegy. Évfolyamelsőkétn végezni nem rossz, dislexiával különösen nem az, szóval biztos nem totál hülye. Kicsit fura, gondolom az angol királyi család erős belterjessége miatt. Nem is nagyon mutogatják és ritkán vesz részt hivatalos eseményeken, ahol nagyon mutogatni kéne. Gondolom kímélik szegényt. De ez nem baj. Most persze rászálltak a kalapja miatt.
  • Cat 02 #258960
  • Boconadi
    szerintem még nem láttad egészben.
  • Attila8805
    Ééééétem
    Akkor Erzsébetet nem veszem el:D
  • G_ArchAngel #258957
    ez felett elsiklottam, de orulok neki, hogy valaki figyel:)
  • LasDen #258956
    de Károly már lemondott a trónról....így nem ő lesz a király hanem Vilmos.....
  • G_ArchAngel #258955
    Nem, Karoly lenne, mert ver szerinti orokos a kovetkezo, hazassag alapjan nem tarthatsz igenyt a tronra.
    Ha Vilmos es Katerina Elizabet elvalnanak, akkor vissza minden a Start mezore: Kate Middleton, egyszeru polgari lanyka lenne.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem bejön, csak máshogy kell sminkelni egy kicsit, vagy inkább sehogy.
  • vegicsek

• k O T T A
    látnád az én partyfotóim:D
    a képek kis százaléka vállalható:D
  • Attila8805
    Inkább erzsébet neki már úgy se sok van de a király Te maradsz nem?
  • JSbyMSI8800
  • N o N a m e
    Én leszarnám, bárhogy is néz ki, csak engem szeressen, és házasodjunk össze. Akár még Erzsébet királynővel is összeházasodnék holnap, csak kerüljek bele abba a világba :D
  • Lyukasbogrács
    Beatrix yorki hercegnő első látásra tényleg rémisztő tud lenni :D

de ennyi bőven is elég volt belőle
  • Looooser
    ez a csaj nem csak hogy rusnya de még meg is lett szivatva egy világ elött :D
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco