379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Master91
    Kata vs. Nyomi trollok: 1 - 0
    Az a baj Kata, hogy oké hogy meg mondod frankót, de annyi eszük sincs, hogy fel fogják amiről írsz. Amit most le írtál nekik az falra hányt borsó. Sajnos. Zombikból áll lassan ez az ország...
  • trebron
    ICYDK TLDR M Too Long; Didn't Read
  • Pryus
    muszájvolt :D
  • Pryus
    bökkenő? :D
  • Fresh Duke
    TLDR
  • trebron
    kurva (főnév) [kurva < ómagyar: kurva (prostituált, becstelen nő) < szláv: kurva (prostituált) < latin: curvum (romlott, az igaz útról letért) < curvo (eltér, kanyarodik < hajlik, görbül)]: 1. Minden nő, aki törvénytelenül közösül férfiakkal; nő, aki a nemi szeretkezésben nem elégszik meg egy férfival. 2. Nő, aki a testét nemi élvezet végett a férfiaknak pénzért engedi át.

Például: Az utcasarkon két kurva beszélget. A kurva kivágott ruhája rögtön elárulta, hogy mire kívánja felhívni a figyelmet.
  • HM
    " Ez szintén a te fajtád érdeme, ugyanis szinte vadásszátok a hozzászólásaimat és hogy mibe lehet belekötni vagy fikázni."

Hogy lehetsz ennyire beképzelt? Azt hiszed minden körülötted forog?
    Bár tudom. Aki erre képes a születésnapján, az érdemeli meg igazán a ""forever alone" pofát".
  • Master91
    Ez volt a csel, te nem dőltél be neki! Gratulálok! :D
  • Master91
    inkább pihenj le :D
  • Master91
    Marha jó lesz ha itt is facebook szint lesz -.- Teli van szeméttel az üzenő falam, hogy xy szerint az A jobb mint B. szánalom
  • Protosz
    Akkó te jó, nagy mellű cicisnő vagyó? :Ð Akkó megyünk a szénakazalba? :Ð
  • Sickness
    Ha vakmerő vagy s hősi lelkű,
    Házad Griffendél.
    Oda csak az kerül, ki
    Semmitől se fél.

Mi veled vagyunk!
  • vegicsek
    :D:D
  • Kata
    Pedig ez egyszerű: nő vagyok, nem vagyok 140 kiló és nem csak 4 általánosom van kétszer ismételve, na és persze hogy véleményt írok, sőt egyáltalán hogy írni merészelek bárhová is az sg-n. A felsoroltak bármelyike lehet a zabszem, de gondolom még ki lehetne egészíteni a felsorolást.

De innentől egyszerű: nem fogok senkinek visszaszólni és reagálni, csak lejelentem a moderátoroknak, aztán bokszolják le és eldöntik mi lesz a végeredmény, engem nem érdekel...
  • Trespasser
  • Kata
    Szándékos volt és szándékosan sértő (ahogyan ő is), és nem vonom vissza, mert megérdemelte. Bevállalom érte az elakadásjelzőt is.
  • Grr1234
    "Azt nem tudom honnan fakad ez az ellenségesség..."

Irigyek, mert náluk nincs számítógép a konyhában.

/jk
  • bardocz
    Ja, tőle tényleg egyáltalán nem sértő az kurvaanyázás:DD
  • armageddon666
    Akkor légy kicsit figyelmesebb. Én sem szólok be minden egyes alkalommal, de én inkább azt veszem észre, hogy Kata ír egy véleményt, és egyből nekiugrik 3 fasz, hogy mit képzel, mi az hogy véleménye van?

Ha más regről írná kuss maradna utána :) De mert ő írta baszogatni kell... Azt nem tudom honnan fakad ez az ellenségesség...
  • Broafka
    nem tudnátok már végre abbahagyni az egymás oltogatását? képeket kérünk! Ez egy humoros és aranyos topik, ti nem vagytok se humorosak, se aranyosak, innentől kezdve szerintem nem érdekel senkit, a többi vitatkozás meg mehet privátba.

u.i.: azért ez a FUUUUUU meg problem, meg troll meg egyéb ilyen képek tényleg iszonyat unalmasak már :-/
  • Broafka
    :DD
  • desigo
    Születésnapodon így megnyilvánulni az milyen?
    Ennyi év alatt rájöhettél volna,hogy teljesen felesleges leállni vitáznod meg magyarázkodnod...
    HBD amúgymeg
  • Trespasser
  • Protosz

parancsolj :D
  • z99999
    nem értem :/
  • TommyC
    ::::::::D

• zullanderr
    szerintem sajnos alapból fogyatékosak
  • Kata
    Igen, mert mást nem érdemel a fajtád. A normális, "kultúrált" fórumozást te és a hozzád hasonlók teszik tönkre. Ti csak hobbiból azt lesitek, vadásszátok kinek mit és mikor lehet beszólni, nem maga a topik témája érdekel. Azzal, hogy a témákhoz szólok hozzá és személyes szubjektív véleményemet leírom nem vagyok troll. Ellenben a te fajtád aki jön az ilyen IQ-light szöveggel, hogy menstruálás, meg hasonlók az a trollkodás. Meg persze kamuregről beugatni, mert még itt a monitor pajzsa mögött is gyávák vagytok véleményeteket saját személyetekkel felvállalni (ugye kedves HM meg a többi egy tucat kamureg itt a délután folyamán...). Ti vagytok az igazi trollok, unatkoztok és sportot űztök mások szarrá fikázásában, leszólásában, mert ezáltal valamilyen komplexusotokat kompenzálva éreztek. Pl. hogy beugathattok egy nőnek. Így viselkedtek, így viszonyultok a másik emberekhez, ennyire tartjátok tiszteletben hogy másnak más lehet a véleménye? Így azt hiszem a személyi igazolványotokon is lecserélhetitek a képet az általatok oly kedvelt "forever alone" pofára. Rátok férne ban, de nem egy hét, hanem kihúzni az interneteteket a falból, mert nem csak viselkedni nem tudtok, de még mást is okoltok ezért: ez az igazi trollkodás. Kicsit nézz magadba a troll fajtársaiddal együtt: HM, Carlos, zorovpeter, julius666, P3t31337 - a teljesség igénye nélkül, csak akik az utóbbi pár órában előfordultak itt.

Az meg hogy megjelenek és fight van azonnal? Ez szintén a te fajtád érdeme, ugyanis szinte vadásszátok a hozzászólásaimat és hogy mibe lehet belekötni vagy fikázni. Ezt már moderátorok is észrevették és jelezték nekem, hogy még elég sok türelemmel és toleranciával viseltetek ennyi év után is az ilyen senkiházi unatkozó nethuszárokkal szemben. Különben ha annyir rinyálnék a moderátoroknak - joggal - azt hiszem lenne néhány permbanosunk, ugyanis sokan túl sokat engednek meg maguknak, amik az általános fórumozási szabályokat is felrúgják. Úgyhogy azt javaslom szabjátok kisebbre az arcotokat a beugatós, kötözködős troll haverjaitokkal együtt, mert qrvára unalmasok vagytok már és kártékonyak is, nincs topik már szinte amit ne vágnátok haza.

Ilyenkor szokták javasolni, hogy get a life, ha ennyire unatkoztok és nincs mit csinálnotok...
  • LasDen #259552
    budos kolok beszúl az édes anyukájjának...
  • Krinyo
    Igazán befejezhetnéd már a szemetelést
  • kakaoskalacs
    video
  • Wolfsnack
    meséld el szép magyarsággal mi van a linken, én még kiskorú vagyok :/
  • trebron
    !!! FIGYELEM 18+ !!! A következő linket csak azok nézzék meg, akik elmúltak már 18 évesek... az alattiak úgysem értik... bár inkább legyen 28+ a sok gyökér miatt akik a 18-28 intervallumba esnek, nem személyeskedésből, hanem általánosságban írom.
  • sonic syndicate
  • 5c0rp330n
    basszon meg egy taliga apromajom
  • Bloodluster
    Monoxid?!
    Jó erős lehet az a bor.
  • CattiBrie
    nem értem! :D rossz picsa vagyok :D
  • Fresh Duke
    Őszintén, ezeket direkt azért csinálják ennyire szarra, hogy azon röhögjünk, hogy mennyire szánalmas?
  • P3t31337
  • kakaoskalacs
    NINCS FÜLE