379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
az a baj, hogy neked minden "iszonyúdurvavicces", szóval ha találtál valami szépet, egó módon tartsd magadban, úgy szeretni fogunk. -
kiütöttek fasza :D
a lolcatsos szarokon ésnem tudok soha nevetni, mert szar az egész, de nem sírom a tele a topikot :/ -
Cat 02 #259698 Egyik után se szólt be senki, csak te sírsz itt és szidod a "nyugati oldalakat" :) -
A bökkenő az, hogy ez nem negatív kaki hanem híg fos!
Tényleg kezeltetned kellene magad, ha neked ez vicces. -
zullanderr #259696 -
de te viszont azt fogadd el, hogyha 100-ból 2 embernek tetszik, az nem jelenti azt hogy tele kell bombázni a topikot vele, mert találtál 2 embert. Unalmasak, és nem viccesek
ez kb ilyen:
-mondj valamit!
-Háromujjú egér
-Mi?
-Problem?
a vicc teljes hiánya, és azért mert hozzá van rajzolva egy háromujjú egér, attól még nem lesz viccesebb -
"Mert kb amiket onnan linkelünk mind vicces"
Ezen tényleg jót nevettem, köszönöm, már megérte itt maradnom
-
rendben, de mivel itt azok vannak többen, akiknek a te nem szarod tetszik, ezért ezt tartsd tiszteletben, és gtfo.
Darab. -
Egy ember szar ízléséhez nem kell a tömegnek alkalmazkodnia, inkább neked kéne a többiekhez de mindegy. -
Okés sry és bocsi mindenkitől akit zavart, ezentúl tényleg csak ha van valami iszonyúdurvavicces akkor posztolok becsszó-
peace -
zullanderr #259690 legalábbis itt nem :D -
G_ArchAngel #259689 Szerintem nem vagy hulyegyerek, igy rajossz magadtol is, hogy mivel csak neked tetszik, pont eleg, hogy a forras oldalon megnezd. Mivel ott meg tudod nezni, nem kell ide beszurnod, mert senkit nem erdekel. Magadnak meg minek szirnad be, ha nem vagy idiota.
Igazam van, vagy igazam van? -
Ez nagyon csodás hozzászólás. :) Biztos élőszóban még hatásosabb lehet. :D Egyébként minden tisztelet amiért felveszed velük a kesztyűt én nem merném így etetni a trollokat. :D
Szerintem vagy be kéne csukni a topicot egy kis időre vagy elköltöztetni oda ahol lehet moderálni.
Az utóbbi napokig én is read only látogató voltam, de ez a sok szar poén kezd kicsit idegesítő lenni. Az SG-re 90%-ban ezért az egy topicért látogatok ide. -
ezzel úgyse fogod felfuttatni a szaros blogod :DDD -
Cat 02 #259686 Ha nem tetszik menj már el innen. Mert kb amiket onnan linkelünk mind vicces, neked egyik se tetszik, akkor nincs itt keresnivalód. Ha meg élvezed a trollkodést egészségedre. -
Akkor legalább gyűjtsátek össze és rakjátok ki, ne óránként egyet. köszi -
Andrew0807 #259684 Hello!
Valakinek megvan az a kép, amin ha jól emlékszem George Washington van egy festményen. Köré pedig Fluor "mizu" szövegéből van egy részlet írva, csak korhű megfogalmazásban. Átböngésztem már jó pár oldalt, de sehol nem találom. -
Nah mind1, nem akarlak meggyőzni benneteket, ízlések és pofonok, csak ne legyen az hogy "NE SZERESD AMIT ÉN NEM SZERETEK KÖCSÖG". Szal fogadjátok el hogy másnak más teccik. -
igazad van, a menőmanó 1000× reposztolt lolcatos képek a nyugati fosgyűjtő oldalak plecsnijével sokkal tutibbak. -
nemkutyás bökkenős szar? lassan -fav lesz nekem is -
WAAAAAAH! Tökéletes! -
ezen most azért felnyerítettem tényleg
-
de van, csak ott jó képregények vannak általában, ezért nem publikus a cím :) -
az összes többivel együtt ami ide beágyaztak:D -
zullanderr #259676 IRTÓSZAROOOOK -
de neked ez komolyan tetszik?? :D sok hulladékot láttam már a neten, de ez a bökkenő mindent visz -
G_ArchAngel #259674 Nincs ennek az otvar trollface csaladnak topik? -
akkor írja már meg vki akinek tetszenek ezek a szarok, mert fantomokról hadoválsz b+ -
Attól még nem kell törölni, ha nem tetszik, ne nézzétek. Egyébként olvass vissza, tök sok mindenkinek tetszenek a magyar FUU-fejes képregények. Görgesd át. -
zullanderr #259671 -
de innen senkinek nem tetszik ez a probléma öcskös -
Mert neked nem tetszik, sok más embernek meg igen. Akkor ha én most azt találom ki, hogy nem tetszik az sg fórum akkor töröljék? -
tőlem aztán -
ez a topik is. akkor most seggfájjak egy sort st-nek? :C -
mert egy okádék szar -
És miért is kéne törölni pontosan? -
Balázs 17 #259664 nem szoktam írni, csak olvasom a topicot
gratulálok azoknak akik szétbaszták
miért nem lett bezárva már rég?:O -
metaljesus #259663
adblock tényleg csodákra képes :D
-
Oh tenyleg, ott magas a merce...
...
Problem? -
Ok. Mostantól adblock-oltam a bokkeno.blog.hu képeit. És most azonnal írok egy e-mailt a blog.hu-nak, hogy töröljék a bokkenő blogot. Ti is tegyetek így, együtt győzhetünk a sok kis kcsg ellen.