379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
-
bracsek #259819 Hát nem véletlen ő a Rendszer hangja, de az ilyen részletek ha elkerülik a figyelmed... :) vergődj.
A troll kb ezt jelenti, az aki ellent mond a rendszer hangjának, igen, ez így van. -
troll az akinek más a véleménye mint neked? :D
Gratulálok :D -
bracsek #259817 erre már nincs mit írni, a szabály le van fektetve, tovább egyék egymást, hozok popkornt és végig nézem :) jó szórakozás lesz ezt a vergődést a részükről végignézni :D -
Hát nem hiszem el, megint a rohadt flame megy.
Véleményem a szabályokról: Ez van, ezt kell szeretni.
A modik se magyarázkodjanak, mert felesleges. Ha valakinek nem tetszik, akkor a mi kellene az sg-nek topikban sírjon. Köszönöm. -
Ő olyan mint egy pohár ami folyamatosan töltődik az évek során és most már nagyon tele van. Az apróbb rezdülésekre is kiborulhat... :)
Hiába öregszünk mindannyian én is egyre kevésbé vagyok toleráns. :( -
magyarul sok itt a kanos kocka, akinek nem jutott nő az életében :D rendben :D -
Nem kell etetni a trollokat, megint csak kötekedni próbálnak. Nem értik, hogy nem Kata kinézetéről van szó. HA más itteni lányfórumozóval tennék ugyanezt, akkor is lesújtanánk rájuk. EZt nem veszi be az agyacskájuk. Csak valahogy mindig Katába sikerül belekötniük, amiben nyilván ő is partner, de mivel nem ő a "rosszfiú" így nem tudunk mit tenni vele. Meg a legszebb, hogy még a szülinapján is basztatják, ami már durva (a privikről nem is szólva). -
Értem, hogy a "régiek fölényt élveznek", de nem kell félteni őt sem, ugyanúgy torolkdott, anyázott stb, mint az "újoncok".
Azért mert nő nem kell kivételt tenni.
Próbáljon meg alkalmazkodni a közösséghez, ahogy Te is írtad, se ne gondolja azt, hogy ő szívathat mindenkit, de ha neki egyszer visszaszólnak ( vicces, vagy bármilyen hangnemben ), akkor az egész SG térde borul előtte és nyalja a seggét. -
G_ArchAngel #259811 Akkor a temat lezarhatjuk, vagy nyitsz egy "Kata jo csaj-e?" topicot es lerendezed magad kozott a kerdest, de akar sms-ben is elkuldheted sajat szamodra. -
G_ArchAngel #259810 Es ez valojaban IRL helyzetekre is ervenyes:) -
a puli odaszarhat a park szélére
te nem szarhatsz oda
...
akkor máris a kutya akarsz lenni?! :D
---
Katába nem kötünk bele. (ahogy másba sem) -
majd biztos feltöltögetem ide ex-csajok képeit. Hülye vagy te. -
bracsek #259807 A szépség nem objektív, szóval nem bizonyítható. De amíg, azért hogy képét itt ott felhasználják azért van aki fizet, addig ezt bizonyítéknak tekintem. Te meg a szubjektív véleményed alapján veheted ezt is annak aminek akarod. És csak remélni tudom hogy ezt a hozzászólásomat nem fogja senki annak venni alapul hogy ezzel beszóljon valakinek is. Ha mégis akkor én is feladom az értelmes kommunikáció reményeit, és elküldök mindenkit melegebb vidékre :) Üdv. :D
-
Mint ahogy a focicspaatban sem a régi megbízható csúcsjátékost áldozzák be a kispadon ülő zöldfülű újoncokért, így itt sem Katát fogjuk kibanolni a sok multi/újregért, akik már létükkel is a szabályokat szegik éppen. Gondolom világos. Szemrebbenés nélkül banolok 110+++ köpködő, agyhalott új/kamureget, MIELŐTT egyáltalán megofontolnám, hogy Katát banoljuk. Ez így korrekt, minden közösségben így működnek a dolgok.
Aki újoncként idepofátlankodnik és beleköt az oszlopos tagokba, az ne lepődjön meg ha a saját taknyával törli fel a földet. Szvsz. aki ezt nem érti, az NE menjen közösségbe, de a környékére sem, mert szarul fogja magát érezni (és mások is tőle). -
-
G_ArchAngel #259804 Muatsd meg a csajod vagy aki szamodra elerheto es ossze is johetne es akkor eldontom, hogy hozza kepest jo csaj-e.
(Amugy nem az en tipusom Kata, de hazudnek, ha nem tartanam szepnek, csinosnak) -
Nem olyan nehéz más jelzőt találni, de mind1. Még a végén ban-t kapok, csak majd kiváncsi leszek akkor mi lesz ha ő köt bele olyanba amikor valaki esetleg női nemmel viccelődő képet tesz be (ahogy szokott is folyamatosan) -
NLN #259802 :DD -
hm... szóval mégegyszer: bizonyíték? :D -
+1 -
Renegade #259799 google a barátod, ha bejön a típus/stílus amit képvisel akkor nehéz rá más jelzőt írni. :-)
Ettől függetlenül nekem is felszaladt a szemöldököm, hogy a bannerban nevesítve lett. Mert tény páran furcsán fejezik ki a rajongásukat irányában, de azért őt sem kell félteni, ha éppen rossz napja van. Na, de majd meglátjuk mi sül ki belőle. -
NLN #259798 lol...... -
1.: Vannak páran, akik nem fogják fel, hogy a fórum alapvetően nem arra (kellene) szolgáljon, hogy egymást ekézhessék az emberek. Lehet normálisan kommunikálni, a másikba való belekötés nélkül. Ahogy visszaolvastam, itt a probléma az volt, hogy páran nekiálltak jól flémelni, és ebbe Katát is belekeverték. Kata nem szívbajos, ezt már tudjuk róla, de amúgy érdekes módon amíg normális hangnemben folyik a téma, addig mindenkivel jól elvan, az SG része, és nem kellene az értékes embereket feláldozni a flémerboyok miatt.
Tekintsék a flémerboyok kihívásnak, hogy nem kötekedünk senkivel, még Katával sem. Aki ezt nem képes megérteni repül.
2.: Amennyiben a fenti válasz nem kielégítő, akkor röviden és tömören azért, mert a modik ezt mondták. Pont. -
Kata -
jócsaj? Bizonyíték? -
Kata jó csaj és a javarészt fütykösös fórumkockák nyalnak neki valami nagyon mély tudatalatti ösztöntő vezérelve, te meg egy újreg kan vagy aki senkit sem érdekel, ennyi. Amíg a nem nők lapja fórumokon ilyen alacsony a nőstényarány ez mindig is így lesz, nincs ebben semmi meglepő.
Mondjuk ettől függetlenül nem kellett volna direktbe beszólogatni neki, egyértelműen flamekeltés céljából. Persze ez visszafele is igaz, neki sem kellett volna egyértelmű trollokra reagálnia, pláne nem így. -
bracsek #259793 Nem az én dolgom elmagyarázni, főleg hogy erős kételyeim vannak azzal kapcsolatban hogy nem érted. Csak flame keltés még most is a cél, sajnos. -
+1 -
2004 óta itt vagyok és nem értem. kérlek magyarázd el. -
bracsek #259790 Kérdésed csak abból adódik hogy új vagy, várj 3 hónapot és ha akkor sem érted kérdezd meg még 1x. -
és ha Kata köt bele valakibe? vagy neki szabad? -
Cat 02 #259788 Soha nem volt itt egyenlőség és nem is lesz, jól is van ez.
Inkább örülj neki, hogy csak egy van belőle :-D -
-
"Aki beleköt Katába, az is AZONNAL megy banra"
Újbuzi vagyok, de Kata mitől különlegesebb itt, mint bárki más? Engem akkor miért nem tesztek ki, hogy aki belém köt, ban? Miért nem az van kiírva, hogy "Aki beleköt bárki másba, ban"? Neadjisten moderátor barátnője/nővérje/stb?
Csak kérdezem. -
-
-
Bökkenö?xDDD -
G_ArchAngel #259782 Mar az is segitene, ha user-t le lehetne tiltani, igy nem jelennenek meg a kommentjei annak, akit nem akarok olvasni. -
Azt mondja már meg nekem valaki, hogy miért kell mindenért a modiknak intézkedni?! Miért nincs még a fórumon olyan lehetőség, hogy egy-egy postot le lehessen szavazni és aki akarja az saját felelősségre megnézheti?! Pl.: hobbielektronika.hu (nem reklámnak szántam!!!!)