379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • BenedekFeco
    Ezt többször is ellenőrizted?
  • Kata
    Milyen akciómért?
  • G_ArchAngel #260023
    42!
  • Gibor
    Szerintem, az lenne a legegyszerűbb ha úgy tennél ahogy én, ebbe a topicba nem írok semmit, ha tetszik a kép ha nem, inkább csak nézelődök. Így nem leszek soha letámadva :) Szerintem körülbelül ez az 5. hsz-m ebben a topicban :)

Peace.
  • matyi0323
    Remélem ezért az akciódért Te is megkapod a bant.
    S nem maradsz megint kiváltságos. :)
  • Krinyo
    Akkor a helyedben kiszedetném az "Aki beleköt Katába, az is AZONNAL megy banra, figyelmeztetés nélkül." részt, mert ez szinte felkérés keringőre az alregek között.
  • BenedekFeco
    +1

"Darab"
  • Kata
  • Kata
    "Nem olyan nehéz más jelzőt találni, de mind1. Még a végén ban-t kapok, csak majd kiváncsi leszek akkor mi lesz ha ő köt bele olyanba amikor valaki esetleg női nemmel viccelődő képet tesz be (ahogy szokott is folyamatosan)"

Az a helyzet Sippie, hogy én úgy mondom az a kép nem tetszik ezért vagy azért. Nem azzal nyitok, hogy te Sippie mekkora szutyok szar alak vagy amiért ilyen képet linkelsz, és ha ilyet linkelsz rögtön ez a véleményed is egyben, és ezért fúj milyen ember vagy stb. stb. stb. Remélem érzed a különbséget egy személyeskedő fikázás és egy akármilyen vélemény között a belinkelt képpel, dologgal, témával kapcsolatosan. Az hogy azt mondom szar a kép, nem egyenlő azzal hogy szar aki belinkelte. Ilyesmi véleményt ti is egyfolytában írtok, csak esetleg nem kíséritek mások hozzászólását olyan kiemelt figyelemmel...
    Én soha nem úgy mentem oda senkihez belekötni, hogy te mekkora ilyen meg olyan vagy és sorolom a jelzőket. A sablon általában az, hogy én mondom pl. ez a kép nem tetszik, a másik mondja húzzak el, buta vagyok, menstruálok stb. Erre - mivel már sok türelmem nincs ezekhez - általában kap egy laza édesanyázást. Évekkel ezelőtt még próbáltam megértetni az emberekkel, hogy ezt nem így kéne, de mára nekem is elfogyott a cérnám, nem hülyegyerekeket nevelni járok ide, hanem szórakozni, olvasgatni mint bárki más. Semmivel nem vagyok különb fórumozó akárkinél, mégis ha én bármit írok, akkor azonnal megjelenik pár emberke akik személyem elleni támadásokat bonyolítanak le. Ez itt a probléma.
    Megnyugodhatsz, senkibe nem szokásom belekötni csak úgy, és azt hiszem mindenki 100%-osan egyetért ezzel aki ismer és lát, hogy én szánt szándékkal nem nyitok senki ellen személyeskedést ill. személye elleni támadást.

Egyébként én ezt a kötekedésért, személyeskedésért járó bant kiterjeszteném mindenkire, hogy bárki akinek személyét folyamatosan támadják ok nélkül, legyen valamilyen szinten ezáltal megvédve. Persze nem vagyok naiv, tudom hogy a trollokból és kamuregekből soha nem fogyunk ki.

És szeretném ha leszállna mindenki a témáról hogy én ki vagyok, hogy nézek ki, mit csinálok stb. mert nem ide tartozik, sőt, igazából nem is tartozik rátok. Én sem beszélem ki a ti külsőtöket, foglalkozásotokat, vagy hogy kik vagytok és mit csináltok itt vagy bárhol máshol. Senkinek nem akarok megfelelni semmilyen szinten, ezért kár is efféle ki-szebb-ki-okosabb-kinek-nagyobb vitákba bonyolódni. Hálás lennék érte, ha ez a téma nem lenne itt téma az SG-n. Köszi.

Békés fórumozást kívánok!
  • Solid Snake
  • Krinyo
  • Protosz
  • Blacksheep333
  • Blacksheep333
  • Amaterasu
  • effe888
    A pont-pont-pontra kell írni az igent?
  • Stig95
    Ma fényképeztem iskolában (nem én voltam:D)
  • Davidus
  • 7131
    persze.engem sem zavart míg 1-2 volt de mikor már oldalakon keresztül ment és még csak poénos sem volt.de ezt a fajtát meg szeretem:D
  • zullanderr
    valaki megalkotta a hülyeségedet :D a vicc teljes hiánya :D
  • kifli
    ezek amúgy annyira nem szarok, legalábbis van 1-2 jó, de szar is van, azt át kell ugrani :)
  • HöfEE
    Ez kemény! Remélem mindenki felismeri a figurát a sarokban :D
  • kifli
    szerintem nem talált hogy miért barnák :D
  • 7131
    nem a lopással volt a gond,csak azzal h izomigénytelen cuccok voltak.
  • KaBuTo666
    kicsit lebarnultak, gondolom tavasz foreva...vagy szoli foreva?
  • kifli
    az igaz :D
  • armageddon666
    Mondjuk ezek nem lopottak...
  • kifli
  • kifli

vízjel for evör !!!!44négy
  • [NST]Cifu
  • Blacksheep333

Hidden Comic
  • BenedekFeco
  • G_ArchAngel #259994
    I can't shave I'm a mormon.
  • [NST]Cifu
    @Sippie és 7131: Mindketten túllőttetek egy kicsit a célon, viszont ha most nekiálltok ezen lovagolni, akkor én meg nekiállok büntipontot szórni. Mind a ketten vétkesek vagytok ebben, pont.
  • BenedekFeco
  • armageddon666
    ha finomabban fogalmazol akár még jó visszavágás is lehetett volna :s
  • Sippie
    bosc hogy feltételeztem hogy van csajod. Vissza is szívom :)
  • Random work
    szerintem ezt kicsit túlreagáltad...
  • 7131
    nem kell beszólni,és akkor én sem fogok.
  • Sippie
    nana...