379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • NLN
    hagyjad...soha nemfogja felfogni...
  • Master91
    Főleg így:
    - A trollkodást, SZÁNDÉKOS VITAKELTÉST, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
  • Pluskast
    Befejeznétek?? Komolyan tök uncsi már ez a napok óta tart "szeánsz". Az ember azért jön ide, hogy nevessen nem azért mert bunyót akar látni. Arra ott a késő esti sport 1-2 box...
  • Kata
    Én valahogy alaptalannak érzem az általa leírtakat, sehol egy konkrétum, hogy mikor és milyen szabályokat szegtem meg _sorozatosa_, meg hogy kibe és hol kötöttem bele, vagy kezdtem személyeskedni. Mert konkrét példa sosem volt, csak ilyen pusztába kiáltott szavak és vádak.

Részemről offolásból kiszálltam.
  • Broafka
    te tényleg nem érted, hogy az emberek miért vannak MOST kiakadva? Nem az a bajunk hogy az egész ahogy elkezdődött akkor kinek volt igaza, neked vagy Mr_No_Name-nek, hanem hogy született egy olyan szabály, ami az undorító dolgok ne továbbja. És téged nem érdekel, e helyett sorra kapják az emberek a bant.

Szerinted ez normális dolog?
  • Master91
    Meg dumálom én ha szólnak érte. Még annyit hozzá teszek, hogy piros pontot adok az úriemberednek a változatos szó kincséért :) Én részemről le zártam az ügyet!
  • Sickness
    Valld be, hogy élvezed ezeket a szituációkat!!4
  • Kata
    Nem kötöttél belém, nyugodtan kérj nekem elakadásjelzőket ha úgy érzed. A második mondatot meg a moderátorokkal dumáld meg, közöm nincs hozzá...
  • Broafka
    abszolút igaza van, és szerintem a fél humoros fórumozó társaság bant kaphatna ilyen erővel

és ez is teljesen jogos: #260361
  • Kata
    Az úriember mivel nem tud ide írni, ezért tolmácsolom a véleményét (nem, ebben az üziben sincs semmi személyeskedés, rosszul gondoljátok!):

Feladó: Mr_no_NaMe
    Elküldve: 2011. 05. 19. 00:02
    Tárgy: re: Rendszerüzenet
    Az pedig, hogy a privát üzenetet kibaszod nyílvánosra ez csak téged minősít.
    Te az életben is egy elviselhetetlen, pókhálóspinájú, unatkozó elmebajos, rosszindulatú ribanc lehetsz. Ha lenne valakid akkor igazán csodálkoznék.
  • Master91
    Mire mennék vele? JÖnne a szöveg hogy beléd kötöttem, azt kapok.
    Jobbikosok emlegették 1 időbe, hogy a kommunizmus még él... úgy néz ki itt is -.-
  • Pluskast
  • Kata
    Írj a modiknak hogy adjanak nekem elakadásjelzőket érte, jogod van hozzá.
  • Kata
    Valóban jogos, de a szóban forgó személlyel kapcsolatosan minden ezirányú respektem elszállt, magyarul vele kapcsolatosan letojom. Úgyis ide írta volna ha nem lenne a banamákon, erre nagyobb összeget mernék tenni. (Amit írt - és aki érti is - erős öngól az egész).
  • Master91
    - A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
    ---
    Ezt mondjuk lehetne szándékos vitakeltésnek nevezni, nem?
  • OCN
    Ne bántsátok egymást!Mindannyian egyenjoguak vagyunk isten előtt!
    Mind isten gyermekei vagytok,és ő nem tesz örülne ha eztlátnáá hogy mindenki egymás szapulja!

Inkább trollkodjatok!
  • jazzy
    Én amúgy sem szoktam kötözködni, de ez a szabály egy nagy faszság és ha ezért bant kapok akkor azért furcsa gondolataim támadnának. Én feltételezem, hogy ezt a moderátorok sem gondolták komolyan.
  • Master91
    Ez jogos.
  • Calver
    hogy egy kis ON is legyen:

jazzy: az internet üdvözöl.
  • Metalmilitiakid
    bár már ezért is várom mikor kapom a privátot az 1 hétről...
  • LexusIS350
    jószándékkal írtam neki, lehet nem olvasta még a pirosalapon fehérbetűst a bannerban

távol álljon tőlem mindennemű kötekedés, pusztán tájékoztatásképpen írtam, amit írtam
  • jazzy
    Most linkelhetném az etikettet, szerinted ha etikus dolog egy privát üzenetet belinkelni mindenkinek akkor gratulálok. Egyébként meg #260363. Teljesen igaza van.
  • Calver
    Überláma Privát üzenetek topicba inkább, ne ide.
  • Sickness
    ennyi erővel #260362
  • Metalmilitiakid
    Nem flém alap, igaza van ennyi.
  • LexusIS350
    Wikipedia
  • jazzy
    Mifelénk a privát azért privát, hogy ne dobjuk a közösbe.
  • Kata
    Egy kis off, de humoros is, aranyos is (nem flém alap, mielőtt valaki belekezdene a dalba):

Feladó: Mr_no_NaMe
    Elküldve: 2011. 05. 18. 23:43
    Tárgy: wtf?
    csodálkozom azon, hogy te nem kaptál bant. Vajon hogy létezik ez?
    Flémelsz, beszólsz, anyázol, trágárkodsz, rendbontasz, agresszorkodsz, és nem kapsz bant, én meg igen, holott semmit nem csináltam?

Azt hiszem megértem azt, hogy miért utál téged az emberek 90%a itt az SG-n.
    Az "Aki beszól Katának" cuccot, pedig csodálom, hogy nem kérted hogy vegyék le. Elvégre elég rendesen kurvaanyáztál, tehát jogosan érdemelnél 1 hónap bant, de még elnézed hogy ilyen pofátlan szabály kint legyen?

Van egy olyan érzésem, hogy fórumtalin körbeadogatnak mint egy békepipát, lehetséges ezért van ez a nagy bevédés a modik részéről. Vagy miért, ha nem ezért?
    Kíváncsian várom a válaszodat, de lehetőleg itt ne kurvaanyázz, mert nem vagyok kíváncsi a személyeskedésedre.
    (amúgy az is ijesztő, hogy láthatólag telibeszarod azt, hogy mindenki látja, hogy nyíltan megszeghetsz minden szabályt amit csak akarsz itt a fórumon, és nem kapsz érte büntetést)

OFF off
  • Kata
    hirtelen ijesztős
  • Kata
    egy kis nosztalgia :)
  • Master91
    :D
  • Kata
    Igen, arról nekem is mindig ez jut eszembe mikor meglátom valakinél :DD
  • RatBaG #260355
    like a boss!

• Speedi 01