379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • ba32107
    :O
  • Random work
    Igen, mert mindig felcseperednek újak és nekik mindig vicces marad az internet biztonsága mögül beszólni egy lánynak akihet egyébként személyesen nem mernének hozzászólni. Gondolom ez lehet a motiváció és az külön lelkesítő számukra, hogy választ is kapnak.

Persze nem vagyok Csernus, szóval nem tudom nagyon megszakérteni. :)

Egyébként ez mással is előfordult, hogy így magáravonta a figyelmet nő létére más topicban. Szóval ez nem egyedi eset.

Na és nem akarok offolni:
    Remélem mét nem vót
  • chhaya #260462
  • G_ArchAngel #260461
    True.
  • G_ArchAngel #260460
    Like a boss. Megneznem hatulrol, szerintem a csajok nem mernek hozzaerni, csak 'hover-hand'-et nyomnak.
  • immovable
    Na lapozzunk, ebédszünet.

Ez blog.hu-s de nem bökkenős, gondolom ez nem gond.(?)

• Forolto
    Sajna Kata,akkor mindig jön az újabb és újabb álreg,aki belédköt a sok internethuszár erre csorgat.

• immovable
    hmmm...
  • Freddycom
    Én reggelente a 9gagre szoktam át a humiariról.
  • Forolto
    Ne mááááár,xarul indulna a napom,ha reggelente nem nézem meg a humiarit,s ha szarul indul a napom,akkor intézem,hogy másnak is xar legyen.Ebbe gondolj bele.:D
  • Kata
    Nem, nem akarok sem elbújni, sem másvalakit eljátszani, nem az én stílusom.
  • tigeroo
  • tigeroo
    szerintem meg 1 hetes kényszerpihenő kéne mostmár ennek a topik fertőnek. aztán rájönne mindenki hogy meddig bírta humiari nélkül.

(...ja hogy már pár napja amúgyis csak ezt a kurva témázás megy)
  • tomsolo
  • Random work
    Szerintem a vitapartnereid is. :D

Egyébként nem gondoltad át az új felhasználónévben lévő potenciálokat? Új személyazonosság, új élet... :)
  • tomsolo
    Nekem van ezért nem látom mit is akartál mondani?
  • Petka
    Gyerekek, írhatna valaki egy olyan scriptet, ami elrejti azokat a hozzászólásokat, amiben nincs kép vagy video...
  • [NST]Cifu
    Komoly kíhivás lehet Ghillie-ruhában alakizni, gondolom ezért van felfestve minden oszlopnak fehér vonal az aszfaltra. :P
  • G_ArchAngel #260446
    Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy csubakkák, sznájperek vagy sznájper-csubakkák.
  • [NST]Cifu

• [NST]Cifu
  • z99999
    yay

• [NST]Cifu
    Módosított a fejlécet, mindenki legyen mostanttól kitörően boldog. Innentől kezdve akinek moderációs, bannerfelírásos gondja van, és ellenállhatattlan késztetést érez, hogy itt nyavajogjon miatta, élből bannolom. Ha valami nem tetszik, szólsz a moderátori topicban.

Ha a moderátor azt mondja, hogy ez meg ez van, akkor tudomásul veszed!
    Pont.
  • Terensz
    Valaki fordítsa le, légyszi!
  • The Protector
    Eddig el sem olvastam mi van a piros részben de a kurva anyját annak aki kb a 70% beíratta oda.Bökkenő?
  • Terensz
    Vajasfarok történetesen. Váltottunk már egy-két kedves levelet egymással :-)
  • ScarY MAN
    cataflam? izéééé kata flame? ... megéri visszaolvasni?
  • Calver
    helló anaranka/P3t31337, triplázol?
  • Broafka
    Na jó éjt mindenkinek
  • kifli
    légyszíves tusolj ritkábban, a wc-t használt, vagy kútvízzel öblítsd vag csak naponta/2naponta 1x, ne járj kocsival, télen ne fűts annyit.

A világ többi részén hatalmas nyomorban élnek az emberek, te meg ekkora luxusba?
  • Broafka
    már túl vagyunk rajta, úgyhogy haladjunk
  • Broafka
    jól van nah, látom neked is a lényeg marad meg! :D
  • kivanittujra
    A világ többi részén emberek halnak meg háborúban, éhségben, gyógyíthatatlan betegségben, ti meg egy ilyen szaron veszekedtek?
  • Cat 02 #260431
    Azért ez a kép messze van az újtól ;D
  • Metalmilitiakid
    Köszönjük. Végre meglett, hogy nem veled van a fő bajunk :D (nekem perpill veled semmi bajom :D)
  • Broafka
    új firefox logó, nekem tetszik! :)
  • Broafka
    :D
  • Broafka
    ha normálisan szólsz hozzá a témákhoz, akkor szerintem nem lesz gond :)
  • Cat 02 #260426
    Valaki kérte tegnap, talán Master91 :D

• Pluskast