379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Linduka nem az espét kúrja? -
-1 - 1,5 milliót mert? -
1-2 millió Euróból vajon Linduka mennyit tapsolhat el? -
:D -
Azért érdekelne, hogy szerinted hova kellett volna mennie? -
-
na, ezen felröhögtem, főleg a kikkel dolgozik együtt a nyártól részen :DDD -
A kapzsiságnak is van határa, nem halna éhen a kisebb fizetésből sem, viszont csinálhatna karriert és talán vinné is valamire nem csak ő, hanem az egész magyar labdarúgó sportág. -
Nem érted. Saját maga alatt vágja a fát. Rövid távon lehet, hogy még több pénze lesz, de innentől kezdve a kutya nem fog utánna érdeklődni. Az már most biztos, hogy ott fogja befejezni a karrierjét, vagy max majd 4 év után visszajön majd valamelyik "nagyszerű" magyar csaptba. -
Ha jól tudom van egy egész fórumcsoport a focinak szentelve - szakértőket ott is biztos szívesen várnak. -
-
szerintem is jól csinálta, lesz egy rakás pénze és még játszhat is. köcsög
-
Nem értek egyet.
Figy, ha neked aszondanák, menj amerikába 10 évre have 1 millióért és aztán jönne egy másik, hogy menj oroszországba 10 évre have 5 millióért hova mennél?
(azt most felejtsük el, hogy jajj, nagymagyar, meg exkomcsi ország meg amerika ftw) -
Ha reálisan nézzük akkor jól döntött, hiszen még ha el is kerül az angol élvonalba pl. az Arsenalba akkor is csak a padon ült volna, németeknél talán tudott volna játszani kicsit többet is de ott jóval nagyobb a hajtás nem biztos, hogy azt a tempót bírta volna. Spanyoloknál meg normális csapatba nem lett volna esélybe bekerülni itt meg meccsről meccsre játszhat és gyakorlatilag elvárják tőle, hogy a hátán vigye a csapatot amire az Anzhi eddigi meccseit nézegetve szükség is lesz így aztán igenis tud hova fejlődni és ha ő is úgy áll hozzá akkor fog és és utána lesz visszaút "Európába" akár az angolokhoz is. Úgyhogy kicsit át kellene gondolni a dolgokat, mielőtt köpködünk és pénzéhes tetűnek kiáltjuk ki, mondjuk nyilván a pénz is számított de nem olyan hülyegyerek azért ő sem a menedzsere sem, hogy nem gondolták ők ezt végig párszor. -
Baszod mi legyen a célja mégis? Az élsport ilyen. Kb 35 éves korodig le kell rendezned magad anyagilag, utána pápá. Mit kéne csinálnia? -
Azokat nem ismerem. Legutóbb az olasz-francia vb döntőt láttam. -
Meg is érdemli ez az idióta, hogy egy ilyen nőt talált magának. Egy életre elszúrta a karrierjét. Persze tudom neki nem ez a fontos, hanem, hogy még több pénze legyen. Idióta gyerek. -
G_ArchAngel #263760 Klubszinten abszolut jo jatekosnak szamit, egyaltalan nincs tulertekelve. Sok csapat orult volna neki az angol, nemet, stb bajnoksagok kozepmezonyebol, de nem volt annyi penzuk, mint az oroszoknak. -
Leszarom hova ment, ezek csak a tények -
G_ArchAngel #263758 A nemet internationalelf sem jobb... -
Egyesült afrikai nemzetek válogatottja 2 francia idegennel:D -
A profi sport az ilyen. Franciák is niggerek, ha a VB alapán ítélnénk, nem??? :DDD -
És mi közöd hozzá, hogy hova ment? Az ő dolga. -
egy újabb túlértékelt magyar focista a sok közül, aki eladta magát kilóra az oroszoknak. -
Ki ez a csucsák, vagy ki? -
már csak össze kéne vetni Dzsudzsákot egy normális játékossal, hasonló különbségek jönnének ki. -
valószínűleg a mintaférj is azért választott valami isten háta mögötti csapatot ahol sokat fizetnek,mert karriert akar építeni,véletlenül sem az volt az oka,hogy sokba kerül az asszonyt "fenntartani":) -
legalább ő megteheti, nem kell irigykedni:) -
G_ArchAngel #263749 A kutyat remelem nem gondoltad te sem komolyan, tobbszoros CACIB gyoztes szuloktol nem kerulne ennyibe meg egy sarkanyfioka sem:)
-
jó ötlet, jöhetne a sorba :)) -
Valahol olvastam, hogy mondvacsináltceleb Linda nyilatkozta, hogy ő nem ért a focihoz ezért nem szól bele kedvese dolgaiba. Persze hogy nem, mert neki csak a bankkártyájához fűzi érdeke, hogyan ülhetne akkor egész nap plázákban, kávézókban, járhatna a plasztikai klinikára minden héten (ő maga twitteli ki a hülye), vagy honnan lehetne 1 milláért kiskutya... -
Ffffuuuu :-)
-
hmm most nézem, hogy ennek nincs meg a vége, namindegy :D -
Kalmika #263744 Oh igen, már emlékszem :D Köszönöm -
-
Egy fatboy slim klipp. :) -
Kalmika #263741 Ez a C Walken film melyik is? -
-
-
azt hittem hogy egy térd