379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Solt
    Na igen, lehet nekem kéne tömnöm droggal, hogy majd szíveskedjen pityeregni a temetésemen...
  • HanniBél
    Anyám hagyjátok abba,nem mindegy úgyis meghal egyszer mindenki.Aki hülye az hülyén fog meghalni,akár ivott,akár szívott,akár nem csinált semmit...
  • zöldeshányás
    Most már kezdek én is az lenni.1 hülye százat csinál. :)
  • Solt
    Úgy látod? Mintha nem én lennék trágár... a drogosokkal megfordul a világ nem?
  • Solt
    Hol mondtam én heroint okoska? Stílus a drogtól van, vagy örökölted?
  • dronkZero
    Itt egyedül te tűnsz feszültnek.
  • Solt
    Igen, ebben az esetben valószínűleg azért rimánkodnék, hogy ó Uram, miért nem lett inkább egy lúzer drogos! Te egy zseni vagy.

De, ha lehet, most már fejezzük be... szívjatok be, és akkor nyugi van, nem feszültök.
  • zöldeshányás
    Jézusom te miről beszélsz haver?Fű után heroinfüggő lesz mindenki?Istenbarma...
  • dronkZero
    Hjah, az ilyen emberek szoktak úgy meghalni, hogy a gyerekük még a temetésükre sem megy el. Általában az ilyen emberek gyerekei előbb-utóbb _tényleg_ mennek, amerre látnak.
  • zöldeshányás
    Szerintem itt senki nem mondta hogy a drog nem káros.Azt közben meg sokan arról akartok meggyőzni hogy káros miközben mi is tisztában vagyunk vele.Értelmetlen a téma.Solt: remélem a gyereked tüdőrákban döglik meg alkoholistán és akkor majd sírsz hogy bárcsak elszívott volna inkább 1-2 spanglit.....
  • Solt
    Köszönöm, még időben szóltál.
  • milk4
    Mellesleg,EGYETLEN rendes érvet nem mondtatok,hogy miért is lenne rossz a fű.Megkönnyebítem a dolgaitokat:aki nem dolgozik mert tanúl,az szüleí pénzt költi el; túlzásba lehet vinni és sokaknak "get away" drog,alkohol alternatívájaként; az állam nem kap pénzt belőle(:D:D:D).

Na mentem,pá
  • Atkamon
    "Ha az én kölköm lennél, a szart kiverném belőled, ha meg nem tetszik, mehetnél amerre látnál..."

Szerintem ne vállalj gyereket soha... :S
  • Solt
    Jó étvágyat, és köszönöm! ;)
  • milk4
    Hát,én jókat röhögök a kommenteken :D Nekem mindegy,úgyis megyek mindjárt grillezni haverokhoz. :D
  • Solt
    Látom nem értjük egymást. Ennek a témának nem itt a helye. Ide azért jövök, hogy egy jót röhögjek valami arra alkalmas poénon, és nem azért, hogy valamelyik fejlődő korban lévő evolúciós zsákutca drog pártfogási kiselőadását olvasgassam...

Ha pedig már tiszteletet még te kiemeled, felhívnám a figyelmed valamire.

"De ne foglalkozz velűk,olyanról pofáznak"

Ezek után szerintem zárjuk le. Szívjad, ha jól esik, csak majd ne lepődj meg, ha a környezeted azt vágja a fejedhez, hogy megváltoztál, meg, ha majd jön a kóla ( már, ha lesz rá pénzed ) és társai...

Fejezzük be, kizárólag ennyit kérek.
  • dronkZero
    Várható reakció a "hülye drogos" sztereotípiára...
  • milk4
    Miért,mi lesz ha családom és gyerekeim lesznek?Pénzt nem adok drogra és maximum fűvet fogom csak engedélyezni nekik.

Amúgy meg sírjatok még egy kört legyetek olyan szívesek,amíg én rágyújtok.Itt beldzsömben legális otthon szívni,szóval
  • milk4
    Igazad van,ne társalogjunk amikor mindenki alszik,bulizik,dolgozik.Inkább menjünk a sarokba sírni,hogy milyen butuskák vagyunk.

Mellesleg tisztelet...akkor várd,hogy tiszteljelek,ha te is megtisztelsz.Ennyit erről.
  • Sml
    A nyelvtudás most hogy jön ide? Intelligensebbnek érzed magad? Netán felsőbbrendűnek, aki mindent megengedhet magának?

Szerintem térjünk vissza erre a drogtémára, majd ha családod lesz és gyerekeid születnek...
  • Solt
    Most olvasd el amit írtál, olvasd el amit én írtam, aztán nézd meg a kettő közti színvonal béli különbséget.

Engem nem érdekel milyen voltál, milyen lettél. Ha az én kölköm lennél, a szart kiverném belőled, ha meg nem tetszik, mehetnél amerre látnál...

De mivel nem vagy a kölköm, így azt csinálsz amit akarsz, ami jól esik, engem hidegen hagy. KIZÁRÓLAG az a tiszteletteljes kérésem, hogy a DROG TÉMÁT fejezzétek, fejezzük itt be.
  • dronkZero
    És miért is kéne..?
  • milk4
    Személyiségváltozás=nyitottab,beszédesebb lettem

Mellesleg dolgozom és tanulok,(szerintem) több nyelven beszélek mint te és most nehogy már a korodra verjed...
  • Jimmyke
    Italozni nem csak a hatásáért lehet, megnézném ki szív füvet az ízéért.
  • Solt
    Miből gondolod, hogy nem próbáltuk? Korodból ítélve még a csattogós falepkét húzogattad magad után amikor... inkább nem fejezem be.

A lényeg, hogy akik drogoznak ( mindegy mit tolnak ) egy dologban biztos megegyeznek. Fingjuk nincs, hogy milyen személyiség változáson mennek át...

Ha szerencséd van hamarabb jön meg az eszed, mintsem elmenne még jobban...
  • dronkZero
    Kivéve, ha túladagolod a zsírban oldódóakat. Abba bele is halhatsz.
  • Pharaoh
    Azért írják receptre, mert fájdalom csillapító, ahogy a morfin és az aspirin is, egyik se egészséges, inkább jó sok mellékhatásuk van egy kis haszon mellett. A vitamin tabbletta az egészséges.
  • milk4
    Igen,a "károsabb" szó Sml-nél az egészséges szinonímája.De ne foglalkozz velűk,olyanról pofáznak amit csak képeken láttak.Mielőtt kipróbáltam,én is szidtam a drogot és a drogosokat.Most is szidom őket,csak inkább az olyanokat akik az életüket cseszik el kemény droggal.100%,hogy megváltozna a véleményűk a fűről,ha legalább 1x kipróbálnák.
  • dronkZero
    A drogok legális vagy illegális státuszának az égvilágon semmi köze nincs az egészségügyi hatásukhoz. A nikotin, az alkohol, és a szerves oldószerek mind legálisak, és mind károsabbak, mint az illegális drogok.
  • Solt
    Azért nem semmi, hogy még meg is győzitek magatokat, hogy nem káros... :D Döbbenet... végül is jobb, ha úgy csökken a népesség, hogy nem kell háborúzni. Éljenek a buzik, meg a drogosok...

Viszont most már fejezzétek ezt itt be, vonuljatok át a topikjába.
  • Kindred Blades
    Hiányos illetve hibás az érvrendszer.
  • zöldeshányás
    Igen, egészséges mint egy friss alma.Örülök hogy az okos ellentábr akik televannak tapasztalattal a szerek terén, jól ki tudják forgatni a szavaimat.
  • milk4
    :D Ennyit érsz.
  • zöldeshányás
    Az lsd is be van tiltva és nem káros.Haltak már meg de nem a szertől hanem attól hogy felelőtlenül használták.Igaz káros.De a gyorsfagyasztott keje sem a leg egészségesebb mégis nap mint nap esszük.És igenis sok droggal gyógyítanak.Rengeteg lehetőség rejlik bennük, de egyszerűbb azt mondani hogy "Káros tícsuk be, oszt jóvan!" Ahelyett hogy legális lenne, tiszta anyagot kapnának az emberek, jut eszembe hogy azért is káros mert szennyezett szarokkal kénytelenek tömni magukat az emberek.+kapnának rendes(!) felvilágosítást hogy mire kellene figyelni azokban az állapotokban.Meg pl hogy mivel lehet hatástalanítani a hatásukat stb...Sokkal értelmesebb dolog lenne.
  • Kindred Blades
    A kemoterápiát pedig rákos betegnek írják elő. Azt még itthon is. Ezek szerint az is baromi egészséges. Hiszen felírják.
  • tommygear
    megjátszott volt, mivel a fábry előtt már kész volt a klipp amiben szerepel flour
  • CharrDen
    kb 1:13nál meg is lepődik :DSA:D:
  • Sml
    Azért ez elég ócska hasonlat.
    Kis hazánkban tiltják a törvények, de ezt biztos tudod.
    Ilyen alapon Amerikában legális a fegyvertarás, akkor nekem miért nem lehet?
  • CharrDen

Liveba beszivatták vele fluort :D:SD::
  • kifli
    sugárterápia sem egészséges mégis használják, ettől függetlenül, az alkohol pl tényleg sokkal károsabb az egészségre, és az életvitelre is...