379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Wreck86
    Kiből mi lesz? :)
  • Bachstein
    Akkor pl Dvoøák és Bach "zenéje" nem is "zene" ?

• tigeroo
    így
  • tviktor91
    Hogy lehet olyan "zenét" hallgatni amiben nincs szöveg?:DD
  • tigeroo
    fingodsincs hogy mi a zene. meghallgattam ezt a számot, hát kérlek, egyszerű riffek, pár kiállás, dob pedig egyszerűbb nem is lehetne, bár gondolom a stílus miatt ilyen kötött...szóval semmi extra ez sem, elhiheted.
    a hangokat ugyan úgy megkell írni gépen is mint hangszerre, hogy harmóniában legyenek, összecsengjenek, tempó, ütem szintén fontos ugyanúgy annak is megkell lennie, a master rész meg mind a kettőnél ugyan az (compressor, EQ, térbe berakni a sávokat)

egy ilyen zenéhez kell minimum 5 év FL/Ableton/Cubase tudás

vagy szerinted a feljátszák 1:1 a stúdióban a linkeld zenédet és kész van?

az ilyen zenei felsőbbrendű hülyéknek szoktam volt mondani hogy remélem jön be a topikba egy jazz zenész és a te nagy zenédet lehordja hogy miez...

(félreértés ne essék, hallgatok én children of bodomot, dream theatert, iron maident, hammerfallt is)
  • kifli
    forever alone-t mé karolják át? :D

neki úgy kb 20 centi távot kéne tartania mindenkitől :D
  • w77d
    akkor lehet csak nekem magas az ingerküszöböm itt az irodában ülve XD
  • _Atti_
    A labda trollfaceel elképzelve amikor gurul befele:D
  • dronkZero
    http://happypencil.com/

A grafikus, aki Tooléknak rajzolta a cuccaikat. Meg részben dizájnolta a "fejrázós" klip helyszínét.

Nem tudok linkelni, a csóka nagyon komolyan veszi ezt a szerzői jogi témát. Érdemes ellátogatni az oldalra, vannak jó képei.
    Fenti linken happypencil dark, i agree, enter, skip intro, a fejből kinövő fán a work-re klikk, és ott bal oldalt illustrations.
  • armageddon666
    Általában elég kritikus vagyok ezekkel szemben, de meglepően jó lett :)
  • 7131
    én meg jót röhögtem rajta:D
  • Metalmilitiakid
    tool na tool os, de hogy mi az a happypencil azt nemtom :D
  • w77d
    bocsássatok meg de ez elég gyenge
  • dronkZero
    Jól látom egyébként, hogy a logód az egy Happypencil-es, Tool-os téma?
  • erikzon87
    Aha volt már.. én linkeltem. Amúgy már kijött a második része is. Nekem kurvára bejön, csak mondjuk picit beszélhetne gyorsabban vader nagyúr:D

• Fülüke
    A FILM+ ajánlóját kiparodizáltuk tesómmal! :D
  • tomsolo
  • tomsolo
  • tviktor91
  • CharrDen
    És EZ zene, ahol rendesen eltolják, nem ilyen szar géppel csinált. Mielőtt leszólnátok, ez nem egy új divat szar együttes, hanem '92-94 óta van. Még a skilles időkből.
  • CharrDen
    Mostanában (mivel nyár van) áttértem egy könnyebb, lazább, nyugodtabb műfajra, most ezt hallgatom:

Bal Sagoth - Cry Havoc For Glory, And The Annihilation Of The Titans Of Chaos (The Splendour Of A Thousand Swords Gleaming Beneath The Blazon Of The Hyperborean Empire, Part Iii)

Igen, ez egy szám, ebben a lyrics se ilyen szar hanem egy rendes történetet mesél el.

• Metalmilitiakid
    táp táp táp táááááp XDXD
  • CattiBrie
  • Aquir
    Sirály ellopja a kamerát

• Hangman576
    piikaaaaa

• Looooser
  • tviktor91
    Leáll az agyműködésed?
  • 7131
    inkább találjunk ki azt h mit flémeljünk:D de az olyan legyen h még évek múlva is emlegessük:D
  • 7131
    nekem az elektro zene is legalább olyan nehéz mint a nem elektro,mindkettőhöz kell tudás,ha az ember profi szinten csinálja.szerintem.
  • tigeroo
    amúgy szégyeljétek magatokat, egy rohadt hangszeres vs. elektro zene flém sem volt!!!

bünti (na jó nem is mert kurvajó):

its me mario! *WOBWOBWOBWOBWOB*

• Aquir
    volume up

• G_ArchAngel #265303
    abbamaradt, folytatni akartad: mute, ban, delete, unfollow... [kill]tigeroo[/kill]
  • tigeroo
    hamár zeneflém,akkor hagyjátok abba a gecibe.

amúgy meg #265286, dubstep win
  • Nelson85
    PORTAL! :D:D:D
  • SzirmosSzisza
    XD

• 7131
    na az ilyeneket hiányoltam,én ezt a műfajt kedvelem
  • tototto
    ha már zeneflém, jönnek hegyaljára és itt a nyár akkor

• Gordon Gekko
  • biomage
    sőt tovább kerestem, és találtam egy nöi topikot is :)

De az nem volt annyira vicces

"Leírnátok a szexnek a menetét részletesen?"
  • artschi
    baszki, hogy tud vki így egy kocsiban nem takarítani...