379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
hát te is észrevetted? XD -
szegény kisgyereknek annyira nem megy a dolog hogy még az sem igaz, amit kitalál a játékról.. bazdmeg NEM maradsz végig egy pályán, hanem pár megcsinált küldi után szépen unlockolódnak egyenként a helyszínek... minek ezt erőltetni?? FreddyD-t akarja utánozni de naggggyon harmatgyenge, a minőség is, a megoldás is... -
hát nézzétek meg XD -
Hát nézzétek meg!..xDD -
Psychedelic #265370 Kérdezd már meg, hogy érdekel e valakit, hogy szerinted mi a jó zene és mi nem. -
jogos. -
Ez rosszabb, mint mikor fényképezik a képernyőt :D -
-
Most nem azért de pl. DnB-t valós hangszerekkel "igazi zenészek" játszhatják, lásd Pendulum. Vagy dubstep számokat pl. Borgore szokott élőben dobolni, stb.
Attól, hogy valami elektronikus, vagy instrumentális zene nem lesz egyből rossz, vagy jó (captain obvious FTW), és mind kettőt beengedi a füled
Nem kéne ízlésen vitatkozni...ennyi. -
Szopó :D
-
0:40-től
ajtócsapkodásról ki beszélt ember? mintha szefósokkal vitatkoznék, komolyan...
énsem a tokio hotelt hozom fel ellenérvnek, lehetnének jobb indokaid is -
OFF:
ON:
-
Ha rendes hangszerrel játsszák el, akkor már jó. Az, hogy géppel finomítanak rajta az csak természetes. Jártam már stúdióban, tudom hogy működik. Én csupán azt nem szeretem, amikor géppel valami ajtócsapkodás, üvöltözés, fúrás és kalapálás "hangot" egymásra raknak, kiadják és zenének nevezik. -
Az meg a hallgatón, hogy jónak találja, vagy szarnak. Attól még, hogy sok munka van benne, nem várható el, hogy mindenki értékelje is a végeredményt. -
szerintem menj el egy stúdióba, meg fogsz lepődni hogy miket használnak a 21. században. (akár a te stílusodban is)
ami programot említettél megint nem mérvadó, mert műfajokon belül is eltérés van. van olyan rock/metál zene ami 4 akkordot használ és szia, az is ugyan olyan egyszerű mint a példád, és mégis élő zene.
van olyan electro zene ami rendesen megvan komponálva, 5-6 féle hangszer, és egyedi.
a zene flémet énis utálom, nomeg azt is utálom ha valaki szemellenzővel látja a világot és közben tényleg fingja sinsc mennyi munka van egy zenében. pont hogy egy igazi zenész nem fog lenézni senkit, mert ez az egész csak arról szól hogy kiadd azt a dallamot, ami a lelkedben szól. hogy milyen hangszerrel és módon, az csak rajtad áll. -
Telószám / törzshely esetleg van ?
-
Azt hittem poén, de tényleg van ilyen :D LOL -
shit gonosz manó lettem :D: -
lol gólem lettem... -
-
Amúgy a zenei flém tök felesleges, ugyis mindenki a saját stílusát fogja védeni, senkinek sincs igaza. -
Na pont ezek azok, amikből millió van. Amit linkeltem az egy egyszerű, de szép szám. Amúgy nemtudom mennyire ismerős neked az egykori "ejay" nevű "zenekreáló" program, abba kb 5-6 évesen csináltunk ilyesmi számokat. Azért megnézném, hogy egy jó zenekart, amiben minden ZENÉSZ legalább 15-20 éve komolyan gyakorol, mennyire néznek le ezek a kis gépükkel.
SZERINTEM az a zene, amiben kézzelfogható, igazi tudás van, nemcsak az, ahol 1 ember 1 programmal egymásra dobálja a hangokat és kész. -
Tök jó, sárkány FTW!
-
sárkány. -
Jó,nem ilyenekre gondolok hanem az ilyen.: tuc tuc tuc *ajtócsapkódás 4tw* tuc tuc , *ufó effektus* tuc tuc tuc *ajtócsapkodás* -
Renegade #265349 basszus, mindenhol vízközpontú volt a válaszom, erre ork, kit kell megverni? :-) -
Bugesz #265348 Sárkány :D
-
Na végre egy ilyen buziszar teszt, aminek az eredményeit kivételesen VAN értelme beírogatni. Legalább kiderült, hogy egy szar. :P -
Hegyi nimfa lettél.... nem a hegyet választottam.....Bug köszi
-
Driád, mikor kifejezetten kértem, hogy NE nő legyen... Pff... -
30 másodpercig bírtam. tényleg nagyon jó.
-
AM bug ha 2 lábat választok hogy lehetek kentaur? -
Unikornis.....
-
EZ jóféle -
Kentaur b+ undorodom tőlük 
-

-
A világ legszebb szerelmes daljában sincsen :D Mégis mindenki tudja, hogy miről szól :D
Az ének, az csak +1 hangszer a sok közül :D Simán ki lehet hagyni :D Harmonika meg törpita sincs minden zenében, és tuti nem is hiányzik. :) -
tegnap délután váratlanul beállítottak a távoli rokonok, meg az unokáik, egy 6, és 8 éves kiscsaj.
a drága mámmá persze elég hamar elkezdte őket nyaggatni, hogy énekeljenek, hát olyan szépen énekeltek, naaa... hááát jó. kiálltak középre, szégyellősek, kuncognak, lámpaláz. na biztos hallunk valami aranyosat.
és elkezdték:
"zúzunk az éjszakában, én meg pár haver... stb"
az én fejem meg kb
BEZZEG az én időmben, miki manó meg ilyenek, hol van az már...
-
Ha már dubstep kateg akkor:
-
troll, természetesen :DDDDDDDDd