379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
+1
-
Ja,de ha nem lenne rajtuk lyuk akkor nem mennél azért kurvához dumálni nem?:DDDD -
-
Hazudni! Jól megy nekik. -
Flame initalized..... -
áááá azért nem.... mi férfiak el vagyunk veszve nélkületek ;) -
Jól látod a dolgokat.
Mindenben jobbak a férfiak.Mondj egy valamit amit jobban tudnak a nők? :DDD
Ok szülni nem tudunk de nem is akarunk,és vérezni sem vágás nélkül.Akkor? -
G_ArchAngel #266441 Talaltam meg egy teruletet, amiben jobbak a nok: imadom a tobbseguket nezegetni:)))
(mondjuk en havernak/baratnak is jobban kedvelem a lanyokat, de en soha nem voltam normalis) -
Hát igen, a nők semmihez nem értenek, csak szexuális tárgynak jók a férfiak kielégítésére. ;) -
Most komolyan!!!Azon az autón még egy béna nő sem tudna szétverni semmit!Maximum ha terrorista lenne és bent felrobbantaná magát egy Little Boy-al :) -
-
G_ArchAngel #266437 Az mas, hogy anya es a nagyi foz - ez altalaban az otthon ize es szerencsere tul sos, edes, savanyu, de szeretjuk, mert emlekek kotodnek hozza, de a legjobb szakacsok tobbsegeben ferfiak.
De a kommented masik reszevel egyet kell ertsek, mert annyira en sem vegyok liberalis, hogy azt kivegyem a kezukbol es ferfitarsaimeba adjam:))) -
Nők kezébe alapból nem adnék autót. :)
Ezt már inkább, az ablakmosón kívül mást nem nagyon tudnak elbaszni rajta. :D -
simán elbírnék vele és még élvezném is, te meg csak irigykedsz :P -
basszus :D -
Cyberdevil #266433 Azért tegyük hozzá, hogy ezeket még kézzel rajzolták, ha jól emlékszem, itt elnézhető végülis... -
Tiboy #266432 Be tudná valaki rakni légyszi az "Anyád pitája" feliratú képet? -
Nők kezébe csak faszt meg konyhai eszközöket.
-
ez se rossz, mondjuk ez a robin hoodos rókás disney ez olyan is szerintem, legalább nem hófehérkét vágták be oda is! :D -
Too lazy to give a single fuck about it... -
szerintem egy ilyen jellegű filmben, egy ilyen rövid jelenet már nem oszt nem szoroz költségekben. Vannak amolyan vonal feletti költségek (egy kis víz a forgatáson, néha esetleg egy rekesz sör, meg ilyen dolgok, amik nem a forgatáshoz tartoznak de azokkal is számolnak) ha azokat a filmre költik akkor beleférne megcsinálni egy autó borulást 2 másodpercre -
én nem hurcollak meg :) köztudott hogy a nők nem tudnak vezetni
(tisztelet a kivételnek !!!
)
-
Ezt kerestem, ez jóval hosszabb:
-
Azért ne sajnáljuk őket, szép bevételük lesz :) -
Szerintem senki nem írta, hogy probléma lenne - újrahasznosított két, kb. fél másodperces jelenetet egy hat évvel későbbi filmjében, és ezt észrevették. Inkább érdekes szerintem, iszonyú pénzekbe kerül a forgatás (CGI), persze, hogy spórolnak.
Nem csak ők, mások is:
-
szánalmas, de jól össze van vágva! :)
egyszer láttam egy filmet, ahol viszont a terminator 2 helikopteres jelenetét kopizták, de a teljeset, csak amikor közelről mutatták volna a főszereplőket ott volt más bevágva. Na az még durvább volt -
The problem is... If you don't care, directors are going to keep doing it and soon we'll have the same summer blockbuster every summer just edited into different sequences. Doesn't it piss you off to know Michael Bay thinks your too stupid to notice or too lazy to care? -
KaBuTo666 #266422 Ez nekünk miért is probléma?
-
-
semmi rosszat nem mondtál ezt tönkretenni nem tudja:D -
-
nő kezébe adni egy ilyet? ááááá XD
(bocsesz, nem hagyhattam ki, meg lehet hurcolni érte) :) -
Most semmilyen youtube linket nem látok.... Érdekes. -
KaBuTo666 #266416 -
kell! :) -
Na már ebből is van :D
-
-