379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • NovaTerra
    Inkább legyen Rebecca Black vagy nya cat, mert olvasni is szörnyű, amiket írnak itt páran.
  • Master91
    Nem hiszem hogy az egész ország bennszülöttekből áll.
  • bardocz
    Dejó, hogy a 14 percnél észrevettem, hogy van felirat. No mindegy, nem fogom újra megnézni az elejét:D
  • 0Fritz0
    Azért látható némi evolúciós fejlődés.
    A legutóbb felvett "égetésnél" csak egy faágat basztak oda a delikvensekhez.
  • SzirmosSzisza
    OFF és 18+
  • motyodlee

• armageddon666
    Mert a bennszülöttek hogy termeljék ki az olajat? ...
  • Master91
    "egyik leggazdagabb ország lehetne"
    Ha lehetne, miért nem az? :/ A gyémántokat csak nem a fekete kereskedelem viszi el?
  • Afe
    Falkában, törvények és rendfentartók nélkül minden ember ilyenné válik. Az ember a legkegyetlenebb állat, ez tény. Itt a többség szerintem azt se tudja miért kell bántani szerencsétlent, csak teszi amit a többiek.
    Régebben én is voltam hasonló helyzetben, csak ott sima verés volt a vége. Azt érzi az ember, ha nem a tömeggel van , akkor ellene.
  • Szabi84
    a vége persze csak vicc volt hehe
  • Szabi84
    azért Nigériában van olaj bőven, egyik leggazdagabb ország lehetne, a gyémántról már ne is beszéljünk és egyéb ásványkincsekről, de inkább mi kezünkbe jöjjön a lové mint a fekákéé legyen...
  • SzirmosSzisza
    Van sok napfény :)
  • Master91
    nem fogunk menni, se olaj, se gazdaság amiből lehetne pénzt szerezni
  • edios
    ezekben a boszorkányégetős országokban olyan szinten nincs civilizáció, hogy jót tenne egy kis invázió. miután a hős usákok megvédték a hazájukat afganisztánban, elmehetnének afrikába is védekezni, esetleg egy kis eu segítséggel, hogy ne csak líbiát védjük :)
  • Szabi84
    jaja volt humora
  • w77d
    azért ez mekkora igaz mondás már :D
  • armageddon666
    "An eye for an eye makes the whole world blind." - Gandhi
  • bardocz
    Na meg milyen nyaklánc lehetett az egy ilyen országban, bőrből font, marha értékes valami.
  • sanyiute
    Nyaklánclopásért szeritem srácnak elég lett volna ha eltörik a kezét meg megrugdossák ha engem kérdeztek:D
  • Fantos
    "Büszkén bejelentjük hogy megettük az utolsó kannibált is"
    Egyébként értem amit mondasz csak furán jön ki
  • Victor1103
    Szerintem annak idején a hódító civilizációk cseszték el azzal hogy hagyták ezeket a népcsoportokat egyáltalán fentmaradni.

Tudom hogy a világ többi táján se kutya ami zajlik, de ami Afrikának ezekben az elszegényedett szegmenseiben zajlik( járvány ,Aids, bűnözés, szegénység) egyszerűen botrányos. Ezeknek az embereknek egyszerűen nincs létjogosultságuk a XXI. században és ha szavazni kéne arról hogy ezek a beszülöttek maradjanak vagy pedig menjenek a levesbe hát én mindenképp támogatnám a kiírtásukat. Tudom rasszista vagyok, de én így gondolom és kész.
  • zöldeshányás
  • w77d
    én csak azt mondo, hogy ők is azt érdemlik ha már megtették.
  • RedDevilsza
    Aha, szóval aki felgyújt mást azt fel kéne gyújtani, mert felgyújtani másokat helytelen. Na te aztán értelmesen tudsz állást foglalni.
  • disgust
    Ja, a középkorban is csak egy kezet vágtak le érte, értékesebb zsákmány esetén meg csak akasztás járt. (Vót is rend)
  • w77d
    akik ezt megtették egy fokkal sem jobbak, mint a tolvaj. Inkább rosszabbak, gyilkosok. Az ilyeneket utána ugyanúgy fel lehetne gyújtogatni egyenként. Nem azt mondom, hogy hagyni kell a lopást emg a bűnőzést, keményen kell szankcionálni, de az emberi civilizáció keretein belül.
  • SzirmosSzisza
    Óóóó, ezért jó nyáron strandröpizni :D Megállsz egy helyben, betemeted a lábad, a többi meg nem is fontos
  • bardocz
    Hát, abban a faluban biztos nem fognak több nyakláncot lopni.
  • TheUjoNCBeats
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • Sippie
    mennyivel jobb a demokratikus csodálatos magyarország, ahol a bevándorló lazán leszúrhat és esetleg talán kap érte 2 évet... se... mert szegény el van nyomva és megélhetésből kell bűnöznie.
  • Attila8805
    Itthon is ezt kéne és nem lenne cigánybűnözés:D
  • BenedekFeco
  • bardocz
    Civilizáció.
  • zero_cool51
    Ez most akkor humoros, vagy aranyos?
  • Sml
    Nos, ezért biztosan meg fognak jutalmazni...
  • BenedekFeco
  • hasiii
    http://www.dailymotion.com/video/xjvjot_a-young-boy-burnt-to-death-for-stealing-necklace-in-nigeria_lifestyle