379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • SzirmosSzisza
    Nem, az egyház mondta ezt és aki nem ezt mondta, azt kivégezték.
  • Broafka
    van oylan hogy oxigénatom és nitrogénatom is van. A periódusos rendszer az atomokat tartalmaz :)
  • Gradravo
    sokáig azt mondták a tudósok hogy a föld lapos vagy teknősök és elefántok tartják és istenkáromlónak mondták aki mást mondott. pedig a bibliában le volt írva hogy a föld kerek csak ki kellett volna nyitni :/
  • Carlos
    az oxigén és a nitrogén nem atom.... anyagot akartál írni szerintem.
  • Pluskast
  • Sequoyah
    Egyszerű lélek vagy...
    Kár, hogy fogalmad sincs mit kritizálsz. Amit állítasz, hogy az hülyeség, az tényleg hülyeség, csak épp annak köze nincs a tudományhoz, evolúcióhoz. Kezdd el ott, hogy kinyitsz egy sima tankönyvet, abban még mindig csak a töredéke van leírva a dolgoknak, máris nagy lépés lenne neked. És akkor nem beszélnél hülyeségeket:)
    Először ismerd meg, aztán kritizáld.

Amúgy meg a repülő spagettiszörny az igazi:)
  • Broafka
    mondom... ősp*na! :D

vannak roppant okos tudósok akiknek nagy a fantáziája, ebből az egyik a "valamilyen oknál fogva" az univerzum különböző atomjai (oxigén, nitrogén, stb...) megalkották a Földet és az élőlényeket, vagy valami ilyesmi. Meg hogy mi mind valamilyen távoli galaxis atomjaiból vagyunk igazából felépítve.

sok ember elkezdett tapsolni és bólogatni, és elfogadták ezt a fantáziát, ennyi :)
  • Krinyo
    És istent ki teremtette? Neki is jönnie kellett egy punából :D
  • w77d
    nna de az óriási őspina kinek a pinájából jött? XXD
  • Pharaoh
    Nem tudom miért zárja ki a kettő egymást. Isten megteremtette az élet feltételeit és az evolúciót, majd nézte mi jön ki belőle.
  • w77d
    az ok, hogy körforgás, de valahogy el kellett hogy induljon
  • Broafka
    volt egy sorozat amiben pont ezt ecsetelte az egyik fazon, hogy mindenki valakinek a p*nájából jött, és az is valakinek a p*nájából jött és...
    - és az honnan jött?
    - hát... volt egy óriási ősp*na! :D
  • immovable
    S aki teremtette szerinted, őt/azt ki teremtette és így tovább?.
  • Krinyo
  • Carlos
  • Broafka
    az élet egy végtelen körforgás :)

példa: amit én kihugyozok azt te megiszod! :D (és ez most nem egy Bear Gryls poén)
  • BladeW
    Tervezett entrópia?
  • Kewell
    richard dawkins: Az Ős meséje----> elolvasásra ajánlom
  • BladeW
    Minden hasonlat sántít ez igaz. Nem a robbanástól lesz élet, hanem a lebomló anyagok "újrahasznosításából"
  • Krinyo
    Egy biztos, lehet hogy egy ház nem épül fel robbanástól, de hogy bizonyos helyeken, bizonyos kisebbségiek egy perc alatt szétkapják az tuti.
  • Broafka
    szőrszál hasogatás. Az egész világon két elmélet van ami állandóan vitába ütközik: Isten teremtett minket, vagy a majmoktól származunk. Most hogy azon vitatkozunk, hogy azon belül majmoktól e vagy majomszabásúaktól. Szerintem nincs akkora különbség

erről amúgy ez a vicc jutott eszembe:
    - Apa?
    - Mondjad fiam!
    - Mi a majmoktól származunk
    - Te lehet, én nem!
  • Carlos
  • edios
    persze, hogy nem a majmoktól
  • Hugh Hefner
    ne zavard már össze szerencsétlent, most tiszta káosz lesz a fejében, őskáosz
  • Grr1234
    EVOLÚCIÓ FLÉM ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Broafka
    ööö, azért ez is így hülyeség! :) egy tégla felrobbantásából sose lesz élet.
  • Carlos
    Akkor nyilván azt is tudod, hogy a mai ismereteink szerint az emberszabású majmok és az emberfélék fejlődése kezdetben közös volt, majd több mint 10-15 millió évvel ezelőtt az ősi emberszabású majmok fejlődése levált az emberréválás fejlődési vonaláról.

Tehát NEM a majmoktól származunk, de az őseink (ősemlős) közös volt.
  • Broafka
    több milliós evolúciós folyamat. Most teljesen össze vagyok zavarodva, az előbb még azt magyaráztad, hogy nem hiszel abban, hogy "csak úgy lett", most meg azt mondod, hogy csak úgy lett
  • BladeW
    Ha egy téglarakást "felrobbantasz" 13-14 milliárd év múlva ugyanúgy létrejöhet belőle élet (ha nem is egy luxusház, de a hasonlatod nagyon rossz), ha a feltételek adottak az élet kialakulására.
  • 5c0rp330n
    erdekes gondolatmenet, de azert a doktoridat szerintem ne ebbol ird majd.
  • Broafka
    persze a robbanás magyarázatát azt én is hülyeségnek tartom, én csak arra válaszoltam, hogy "nem csak úgy lett". A vallási dolgokban nem hiszek, hogy valaki odafönt, egy ősz hajú és szakállú bácsi gyúrt minket saját képére...
  • Gradravo
    nyugodj meg ha tv zek akkor csak természet filmet nézek és csak azt látom hogy az ember mit művel csak azért hogy "jó legyen neki" de azt se tudja mi a jó.
    http://videa.hu/videok/nagyvilag/foldunk-a-magasbol-elefant-foka-fold-7jc0qE5gBmzHFV8h
  • Hugh Hefner
    *kitörölt komment*

nos, és akkor ki tervezett (8000 évvel ezelőtt, lol)
  • Kewell
  • Forolto
    Neeee,neeee humorost!

• Broafka
    egyébként tök igazad van. Én is mindig csodálva nézem a természetet. Ha valaki jártas a biológiában, akkor még inkább tátott szájjal nézi, hogy a legapróbb részlet is milyen logikusan ki van találva (persze vannak hibák, mint minden rendszerben). De az emberi szervezet az egyik legbonyolultabb és legösszetettebb szervezet szerintem.
  • Krinyo
    "Ha a majomtól származnánk akkor a majom kitől származik?"
    ZUFÓKTÓÓ
  • z99999
  • Carlos
    Áááá...kibújt a szög a zsákból, a tévé rohasztotta szét az agyad!
    Inkáb natgeo-t meg discovery-t nézzél, akkor tán ragad rád némi tudás is nem csak a kosz.
    kkthxbye
  • Gradravo
    Csak zárásképp gondolkodásul:
    ha a majomtól származnánk akkor a majom kitől származik? ha az őssejtből alakult ki akkor az őssejt miből alakult ki? és az miből alakult ki? lehet itt mondani hogy ebből alakult ki vagy abból de azt nem tudják megmagyarázni hogy amiből az kialakult az miből alakult ki..
    és sry hogy véleményt alkottam a videóról..
    sry hogy nem hiszem el hogy:"kiömlött a csoki a búzamezőre és bumm igy lett a chochapic.."