379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Na ezeket már tényleg nem nézem meg, de talán holnap a munkahelyen :). Amúgy egy bedrótozott épület elég feltűnő szokott lenni, vagy legalábbis ahogy én eddig láttam őket. Nehezen tudom elképzelni, hogy itt sunyiban bedrótozzák termittel az épületet. -
2. pontra választ várok. -
-
Nem igaz. Cartman már rég megmondta mi volt és be is bizonyította komoly érvekkel:
-
:)
Najó, uccsó és abbahagyom. Egy kis fizika és kémia, mert nagy a homály sokaknál:
-
-_- Te csak a filmben hallottakat ismételgeted de.:
1.) a repülőkön emberek voltak
2.) Kinek az érdeke volt hogy összedőljön mindkét torony? Mert bőven elég indok már az is a háborúhoz hogy 4 gépet eltérítettek az arabok..
-
Nem akarok itt beleszólni, de ez ki a faszt érdekel ebben a topikban ? :) -
Abban én is teljesen biztos vagyok, hogy nem a repülőgépektől dőltek le a tornyok. Mivel már elég régóta teljesen nyilvánvaló, hogy mi, vagy ki okozta ezt az egészet, így csak linkben...
WTC -
Amúgy flame off de erről mindig ez jut eszembe:
összeesküvés hívőt megkérdezik:
-Ön szerint eltitkolja a kormány, hogy az űrhajósok UFO-t láttak az űrben mikor a holdon jártak és a kormány eltitkolja?
-Igen így van!
-Ön szerint járt már ember a holdon?
-Nem az egészet csak a kormány rendezte meg
:D -
Az. -
ezer éves de jó:D:D:D
-
Jó akkor felrobbantották. Hiszek neked. Jöhetnek megint a humoros képek -
ufók voltak biztos.
megvárom míg az összes nethuszár kiokoskodja a maga kis összeesküvését, aztán majd re. -
Az acélgerenda ha jóltudom hajlik. És nem törik.
Szal ez vagy lángvágó vagy vágótöltet. -
Ok, mivel nem ismered sem a fizikát sem a kémiát, akkor elmagyarázom, hogy azon a hőmérsékleten amin a kerozin ég, azon a WTC vasszerkezete nem olvad meg. Ellenben ha thermite-et használunk irányított "nyíró" irányban (ami bevett szokás az irányított robbantásoknál) akkor megkapjuk azokat a formákat amiket a WTC-nél is láthatunk:
-
olyan már rég volt... -
úgy tűnik :)
De lehet, hogy repülő sem ment a tornyoknak... vagy találtak repülő roncsot?
-
úgy néz ki :) -
lol most akkor wtc flém van? -
Miért is nem néztem végig tanárúr? Talán a videó végén megemlítik hogy az épület wtc felöli része szarrá volt roncsolódva mert lezúzta leomló épület. Vagy az hogy egy palotapincsi kiszagolná hogy volt e robbanóanyag a romok között? De jól van, űltes le. A holdon sem jártunk meg az űrlények köztünk járnak. Csak nem tudom miért mindig az idiótákat viszik el :( (és hozzá vissza) -
Pontosan.
Az acélszerkezetes felhőkarcolók 100 éves történelmében 3 épület dőlt össze "tűz miatt". Mindhárom 9/11-én dőlt le. Se előtte, se utána. És volt már olyan, hogy repülő repült egy toronynak és éget 1 napig (!!!) és nem dőlt le (madridi Windsor torony)
p.s.: Csodákat képes tenni a "magától" ledőlő torony a fém tartóoszlopkkal:
-
ennek milyen mozgása van már 1:50nél gecc :DDDDD
-
-
Megint csak azt mondom, hogy nézzétek meg a Loose Change dokumentum filmet. Több épület is volt, ami kigyúlt, és lángol órákon keresztül, mégsem dőlt össze. Egy ilyen masszív épület, mint a WTC, fél óra után összeomlik úgy, mint ahogy az ellenőrzött robbantásokban szokott lenni? -
domib #269471 Nem, csak kinntvan 9gagen :D -
Akkor te sem nézted végig a videót, köszönjük, ülj le egyes! -
Volt Discoveryn ilyen műsor. Ott azt mondták, hogy mikor a repülő becsapódott, leszedte a fém dolgokról a hő elleni védőburkot és emiatt dőlt össze. -
Ezzel csak az a baj hogy azután jönnek ezek a kirobbanások mikor már megindul az épület vagyis nem a robbanás dönti le. Simán a megfeszült tartóelemek roppannak szét de akár egy sima üveg kirobbanás is lehet megnövekedett légnyomástól. És itt nem csak egy sima tűz döntötte le hanem beleszállt egy repülő + kerozin. Azért nem sok épület kapott lángra eddig kerozintól miután szinte a teljes belső szerkezete szétroncsolódott -
61,921 attending
Biztos valami attendingolós "vírus" :)
Activities and interests
Vomiting on yourself and passing out after a big arvo at Sarah's 11th -
-.-
Engem inkább a wtc 7 érdekel..ami a semmitől dőlt össze,és valamiért alig van/volt róla szó. -
viszont a cím nem létezik :) -

-
nagyon népszerű :D
akkor 29,843 attending
már 61,859 attending
:)) -
Noitulover #269462 HONFOGLALÁS ÚJRATÖLTVE!
-
a fantáziádra van bízva! :) -
Esetleg ahogy törtek szét a tartóoszlopok?-.- -
és mi lett velük akkor egy repülőtéren?? beterelték őket egy szobába és agyonlőtték őket? -
Religion flame pls? 
-
ba32107 #269457 Ezt már annyiszor láttam, tényleg csinált egy troll face-t (direkt) vagy csak egy jól elkapott frame? -
én is ott leszek! :DD