379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Magnum PI
    Na ezeket már tényleg nem nézem meg, de talán holnap a munkahelyen :). Amúgy egy bedrótozott épület elég feltűnő szokott lenni, vagy legalábbis ahogy én eddig láttam őket. Nehezen tudom elképzelni, hogy itt sunyiban bedrótozzák termittel az épületet.
  • tviktor91
    2. pontra választ várok.
  • Carlos
  • Magnum PI
    Nem igaz. Cartman már rég megmondta mi volt és be is bizonyította komoly érvekkel:
  • Carlos
    :)

Najó, uccsó és abbahagyom. Egy kis fizika és kémia, mert nagy a homály sokaknál:

• tviktor91
    -_- Te csak a filmben hallottakat ismételgeted de.:
    1.) a repülőkön emberek voltak
    2.) Kinek az érdeke volt hogy összedőljön mindkét torony? Mert bőven elég indok már az is a háborúhoz hogy 4 gépet eltérítettek az arabok..
  • SzirmosSzisza
    Nem akarok itt beleszólni, de ez ki a faszt érdekel ebben a topikban ? :)
  • BenedekFeco
    Abban én is teljesen biztos vagyok, hogy nem a repülőgépektől dőltek le a tornyok. Mivel már elég régóta teljesen nyilvánvaló, hogy mi, vagy ki okozta ezt az egészet, így csak linkben...

WTC
  • Magnum PI
    Amúgy flame off de erről mindig ez jut eszembe:

összeesküvés hívőt megkérdezik:
    -Ön szerint eltitkolja a kormány, hogy az űrhajósok UFO-t láttak az űrben mikor a holdon jártak és a kormány eltitkolja?
    -Igen így van!
    -Ön szerint járt már ember a holdon?
    -Nem az egészet csak a kormány rendezte meg
    :D
  • Carlos
    Az.
  • Effe88
    ezer éves de jó:D:D:D
  • Magnum PI
    Jó akkor felrobbantották. Hiszek neked. Jöhetnek megint a humoros képek
  • z99999
    ufók voltak biztos.
    megvárom míg az összes nethuszár kiokoskodja a maga kis összeesküvését, aztán majd re.
  • norbi4567
    Az acélgerenda ha jóltudom hajlik. És nem törik.
    Szal ez vagy lángvágó vagy vágótöltet.
  • Carlos
    Ok, mivel nem ismered sem a fizikát sem a kémiát, akkor elmagyarázom, hogy azon a hőmérsékleten amin a kerozin ég, azon a WTC vasszerkezete nem olvad meg. Ellenben ha thermite-et használunk irányított "nyíró" irányban (ami bevett szokás az irányított robbantásoknál) akkor megkapjuk azokat a formákat amiket a WTC-nél is láthatunk:
  • BenedekFeco
    olyan már rég volt...
  • RelakS
    úgy tűnik :)

De lehet, hogy repülő sem ment a tornyoknak... vagy találtak repülő roncsot?
  • Magnum PI
    úgy néz ki :)
  • z99999
    lol most akkor wtc flém van?
  • Magnum PI
    Miért is nem néztem végig tanárúr? Talán a videó végén megemlítik hogy az épület wtc felöli része szarrá volt roncsolódva mert lezúzta leomló épület. Vagy az hogy egy palotapincsi kiszagolná hogy volt e robbanóanyag a romok között? De jól van, űltes le. A holdon sem jártunk meg az űrlények köztünk járnak. Csak nem tudom miért mindig az idiótákat viszik el :( (és hozzá vissza)
  • Carlos
    Pontosan.
    Az acélszerkezetes felhőkarcolók 100 éves történelmében 3 épület dőlt össze "tűz miatt". Mindhárom 9/11-én dőlt le. Se előtte, se utána. És volt már olyan, hogy repülő repült egy toronynak és éget 1 napig (!!!) és nem dőlt le (madridi Windsor torony)

p.s.: Csodákat képes tenni a "magától" ledőlő torony a fém tartóoszlopkkal:
  • RatBaG #269474
    ennek milyen mozgása van már 1:50nél gecc :DDDDD

• z99999

• N o N a m e
    Megint csak azt mondom, hogy nézzétek meg a Loose Change dokumentum filmet. Több épület is volt, ami kigyúlt, és lángol órákon keresztül, mégsem dőlt össze. Egy ilyen masszív épület, mint a WTC, fél óra után összeomlik úgy, mint ahogy az ellenőrzött robbantásokban szokott lenni?
  • domib
    Nem, csak kinntvan 9gagen :D
  • Carlos
    Akkor te sem nézted végig a videót, köszönjük, ülj le egyes!
  • SzirmosSzisza
    Volt Discoveryn ilyen műsor. Ott azt mondták, hogy mikor a repülő becsapódott, leszedte a fém dolgokról a hő elleni védőburkot és emiatt dőlt össze.
  • Magnum PI
    Ezzel csak az a baj hogy azután jönnek ezek a kirobbanások mikor már megindul az épület vagyis nem a robbanás dönti le. Simán a megfeszült tartóelemek roppannak szét de akár egy sima üveg kirobbanás is lehet megnövekedett légnyomástól. És itt nem csak egy sima tűz döntötte le hanem beleszállt egy repülő + kerozin. Azért nem sok épület kapott lángra eddig kerozintól miután szinte a teljes belső szerkezete szétroncsolódott
  • CattiBrie
    61,921 attending

Biztos valami attendingolós "vírus" :)

Activities and interests
    Vomiting on yourself and passing out after a big arvo at Sarah's 11th
  • tviktor91
    -.-
    Engem inkább a wtc 7 érdekel..ami a semmitől dőlt össze,és valamiért alig van/volt róla szó.
  • CattiBrie
    viszont a cím nem létezik :)
  • Carlos

• CattiBrie
    nagyon népszerű :D

akkor 29,843 attending

már 61,859 attending

:))
  • Noitulover
    HONFOGLALÁS ÚJRATÖLTVE!
  • N o N a m e
    a fantáziádra van bízva! :)
  • tviktor91
    Esetleg ahogy törtek szét a tartóoszlopok?-.-
  • w77d
    és mi lett velük akkor egy repülőtéren?? beterelték őket egy szobába és agyonlőtték őket?
  • FalseHeLL
    Religion flame pls?
  • ba32107
    Ezt már annyiszor láttam, tényleg csinált egy troll face-t (direkt) vagy csak egy jól elkapott frame?
  • N o N a m e
    én is ott leszek! :DD