379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Már a látvány megemésztése is egy élmény. :) -
Nézd végig :) -
Jaja, arra emlékszem. Ott csorgattuk a nyálunkat az első demó videóra, hogy "ilyen nincs". Hullámzik a víz stb :).
Érdekességképen: Atomontage Engine -
Ez kurvanagy tévedés, PONTOSAN azért szarok a játékok, mert a technológia annyi pepecsmunkát kíván, hogy éppen a játékmenetre nincs idő.
Míg régen egy sík volt a terep, meg néhány textúrázott téglatest az épület, ma egy hétig csinál két modellező meg öt grafikus egyetlen épületet.
Egy CoD-ot kb egy-másfél év alatt raknak össze, pedig ahhoz tényleg semmit nem kell gondolkodni, csak néhány új pályát összedobni, meg felvenni hozzá a szinkront... -
a grafikai tecnológia mindig előrébb volt, de ez már nem ide vág fölösleges ragozni. -
Az Outcast már '99-ben ezt csinálta. Csak akkor éppen minden létező vasat megevett, és nem nézett ki lényegesen jobban, mint pl a szintén hasonló korú Half-Life.
Egyébként igen komoly motor volt az, hardveres gyorsítás nélkül tudott pl önárnyékot a modelleken, vagy belenézés szögétől függően tükröződő/átlátszó vízfelszínt, fényeket, stb.
Csak közben ez volt a gondja is, hogy nem támogatott semmilyen gyorsítókártyát, mindent prociból számolt. Nagyjából megette a legizmosabb akkori gépet is reggelire. -
Szerintem meg így már addot az a grafikai technológia hogy végre a játékélményre is lehet koncentrálni egy játék készítésénél. -
Kéne már belőle játék... -
Ez a gyakorlatban úgy néz ki , hogy jó grafika=0 játszhatóság -
Ez sem végtelen, csak jól hanzik. Viszont jóvval jobban optimalizáltnak tűnik. A matematikája valszeg egészen más, hiszen inkább skálázásra alapszik. "Automatikus skálázású gömbgemoetriás voxelnek" lehetne hívni...? -
Ez egy teljesen jól használható technológia csak ötvözni kell a mostani megoldásokkal. Pl a talaj vagy falak vagy más statikus nem sima felületű dolgok megjelenítéséhez tökéletes. A többihez, pl karakterek, effektek, vízfelület ott a jól bevált poligonos módszer (de ezeket is lehetne voxelesen csak nem biztos hogy megéri).
Ami probléma inkább az információ mérete lesz. Hiába mutatják ezt a hatalmas tájat, ha szinte ez egész ismétlődő modellekből épül fel. El sem tudom képzelni pl hogy egy olyan elefánt model hány kbyte-ot nyom a memóriába. ( bár a voxeles grafikánál már egész jó eredményeket értek el tömörítéssel).
Nagy kérdés még ugye a lobby. Ki fogja ezt hardveresen támogatni -
-
a, nem lehet mozgatni
b, 20 éve is volt már ilyen -
Hm.... Vajon tényleg ilyen fasza? -
rumkola #270638 
-
-
és professzor dr. habillal kezdődik mindenkinek a neve -
akkor ezek szerint a ff 30-al csökkenti az iq-mat :SSSS -
Az SG-n mindenkinek messze 100 fölött van az IQ-ja, nem tudtad? -
bazmeg, mennyi hippi... -
Miért használok FF-et? Mert megszoktam. Soha nem értezem azt, hogy "ezt még kellene tudnia". Ergo minek váltsak?
Flémkeltésre jó a kép, de amúgy baromság. Az IQ-m meg messze 100 felett volt az utolsó teszten...
BTW idebent a cégnél IE-t kell használni. Agyfaszt kapok attól, hogy a legtöbb helyen egy link URL címét sem tudja kimásolni. Vicc. -
-
nemtom....azt mondják a varázsfuvola egész jó...meg a bánk bán is jó.... -
Az opera egy szar -
PC humor topicban már leírtam, csak röviden: a tudatos választás az, amihez intelligencia kell, nem a ritka böngészők használhatához - az átlagoshoz közeli IQ a csupán felhasználók tömegét jelenti, ahol elvész a tudatosan választók kis csoportja. Ha az Operát használnák annyian, mint a Chromeot vagy a Firefoxot, akkor ott is lecsökkenne átlagosra ez az érték. -
Há,én Operát használok már ezer éve :D A pénisz méretét nem növeli? -
Renegade #270626 na remek, ezek szerint az összes aple fan géniusz, ezt azért szerintem sántít. :-) -
Korreláció!=ok-okozati összefüggés.
Inkább fordítva látom az összefüggést, a hülyéknek jó a szar is. (Ami egyébként egy mindenre jellemző, általános igazság.) -
Gurkha #270624 -
Ott épp eszű embernek helye nincs, ahogy látom.Mennék én is. :D -
Knabb #270622 És mégis a legjobb :P -
-
masoma #270620 és a legjobb is... -
Mondjuk egy Hegyalja fesztivál azért annyira nem trendi. -
Anonymusx #270618 -
Ha jól látom koncert itt nem nagyon van, szóval azért más a kettő :) -
aztamocskos :ASD:ASD cooool -
Rengeteg "nem divat" fesztivál van itthon is. -
az a medence lol :D -
Nem gyenge:)
Ilyenre szivesebben elmennék ma mint a jelenlegi "divatfesztiválokra" itt magyarhonba.