44
  • Alesi
    #44
    Csávesz Sztavrosz bácsi! Láttam a videót! Fasza volt... Cukrot neked, hogy így megetetted a jó népet :-)! Igazat adok tomcs_-nak szerintem is jó poén volt. Azok akik ezek után is fikáznak, azokat nem értem! Te legalább fogtad magad és azon dolgoztál, hogy jó poént kreáljál, más meg ezt szarozza, úgyhogy semmit nem látot és semmit sem csinál. Itt a leghülyébbeknek a legnagyobb a szájuk (ez van ezt kell szeretni)! Még valami, sok fórumon panaszkodtak, hogy lassú a server amiről lelehet tölteni movie-t (gondolom a leterheltség miatt), ezért az a kérdésem, hogy nem tudod gyorsabb helyre felpakolni?
  • sztavrosz
    #43
    Szia Lancelot láttam a videókat! A VIA-s videót is innen töltöttem (ahogy leveszem az idétlen ujjmozdulataimmal a bordát, az újságos rész amiben a CPU szerepel, valamint hogy karórával mérem az időt, és hogy alszom a gép mellett azt mind innen kopiltam le). Egyébként amit ebben a videóban csináltunk az nem arról szólt, hogy szét ég-e egy proci vagy sem (mindössze pár embert próbáltunk becsapni, saját magunkat reklámozni, és kiváncsi voltam hogy mi fog kisülni belőle). Ennyi...
  • sztavrosz
    #42
    Örülök, hogy tetszett! A te vicceidre, pedig én nagyon kiváncsi vagyok (leírhatod, hátha megint valami újat tanulok)! Az írásod végén szerintem elég jó tanácsot adtál, erről az AMD vs. INTEL vitáról (bárcsak mindenki így működne).
  • sztavrosz
    #39
    Szia Vízipók! Köszönöm a bókot! Te sem lehetsz nagyon buta gyerek, mert nagyon megleptél azzal, a kijelentéseddel hogy azt mondtad "Fel sem vetődött benned, hogy ott esetleg két gép van" --> ez történt! Gratulálok (már csak az lett volna igazán szép, ha a bakikat is észrevetted volna), örülök, hogy nem kajáltad meg a poént!!!
  • Vízipók
    #38
    Azért megnyugtató, hogy nem vagy hülye.
    Komolyan sajnáltalak. :-)
  • sztavrosz
    #37
    "Hogyan vitatkozhatok erdemben valamirol amirol nem derithetem ki biztosan, hogy erdeti-e vagy nem?" Egyesek a TH videóra kapasból rávágták, hogy hamisítvány, de itt ahol teli volt bakikkal azt senki nem vette észre (pl. fordítva tartom a karórárámat, Motherboards monitor végig 0 celsius fokot mutat, bevágott fasz, a tozsdehirek.ini.hu reklám a végén, rengeteg de nehezen észrevehető vágás, amivel mind rálehetett jönni, hogy kamu az egész! Ezeket senki nem vette észre (vagy nem hangoztatta)! Mellesleg volt olyan híres PC GURU-s cikkíró is (hardvereket szokot tesztelni, ha kell megmutatom az e-mailt), akinek írtam egy kamu levelet, hogy Internet kávézóm van és én olyan procit szeretnék, mint amit a videón lehet látni, erre azt írta, hogy megtudjuk oldani P4-es konfigurációval. No comment... Én továbbra is úgy érzem ez a videó nagyon csattanós volt!
  • Supergamer_real
    #36
    Sztavrosz.
    En megertem, hogy miert csinaltad a videot csak ertelme (legalabbis ilyen formaban) nincs/nem is volt.Idejosz es hulyesegeket kezdesz el terjeszteni.Bejon valaki mas is megnezni es kezdodik a hulyeseg elorol.

    Az alpari stilus itt nem azert alakult ki, mert te ugy kezded, hanem azert mert meg mindig vannak olyan emberek akik tenyeket keptelenek felfogni.Ez egy ido utan nagyon nagyon bosszanto tud lenni.


    "ahelyett hogy azon vitatkoztatok volna, hogy hamisítvány-e a videó v. sem"

    Ha mar ervelsz jol gondold meg elotte, hogy mit irsz, mert ez sajnos baromsag.Hogyan vitatkozhatok erdemben valamirol amirol nem derithetem ki biztosan, hogy erdeti-e vagy nem?Ehelyett viszont nyugodtan allithatom a P4 Athlon vitaban, hogy a proci sebessege leesik mert az mar kiprobaltam, illetve megvannak a SAJAT tapasztalataim ezzel a kerdessel kapcsolatban.Ehhez meg a videodat sem kell megneznem, sot letoltenem sem.

    Osszessegeben ertheto, hogy miert csinaltad amit csinaltal, de ez ilyen formaban sajnos ertelmetlen volt.
  • sztavrosz
    #35
    Hogy mit bizonyítottam ezzel? Azt, hogy milyen itt a fórum szinvonala, ahelyett hogy azon vitatkoztatok volna, hogy hamisítvány-e a videó v. sem, v. hogy ez nem lehetséges, elkezdetek arról dumcsizni, hogy a P4 hűtés nélkül is megy, de lassan. Holott se a cikkben sem a videóban szó sincs P4-ről! Még arra sem voltatok képesek hogy megfejtsék a turpisságot, azaz hogy én készítettem a videót, de itt mégis mindenki olyan okos! Nem láttam, hogy valaki olyanokat írt volna, hogy kipróbáltam én is, hanem ezeket írták: "az viszont aggaszto hogy milyen eroszakosan sikoltozol az igazadert egy 800 mhzes hutes nelkul mukodo celeronra", de én elismerem hogy nem működik hűtés nélkül, de rajtam kívül senki nem próbálta ki, hogy igaz-e amit lát, hanem mindenki csak okoskodik (a levegőre v. másra hivatkozva). Arra pedig, hogy 1 bolond százat csinál arra pedig az a bizonyíték, hogy elkezdem alpári stílusban mondani a magamét, erre ugyanúgy folytatják (mi a különbség én és ő közöttük?). A supergamezről pedig csak a véleményemet mondtam el, ha ezért tesz ki a moderátor (és nem a trágárkodásaimért), akkor pedig meg is érdemlem. Nézz meg más informatikai site-ot és ott nem fogsz ennyi INTEL vs. AMD-s hírt látni! Itt azért van aránytalanul ilyen sok, mert rájöttek, hogy ván pár hülye, aki emiatt mindig visszatér az oldalukra, hogy egymást szídják (és ez nekik jó reklám, egy hatékony reklám v. nagyon rossz vagy nagyon jó). Mellesleg a tozsdehirek.ini.hu weboldalamat is reklámoztam! Nekünk ez egy jó és tanulságos poén volt! Sajnálom, hogy a poént el kellett magyarázni.
  • sztavrosz
    #33
    Sziasztok! Bocsánatot kérek, hogy trágár beszédet nyomtam a fórumon! De én csak azt használtam ki, hogy a fórumon teljesen teli van sok okostóni hülyével (AMD vs. INTEL fanok), és ezt látván a haverjaimmal készítettük el egy kamu videót http://bmw.vezer.elte.hu/pub/movies/hardware/intelking.avi! Kiváncsiak voltunk, hogy hányan kajálják meg ezt a videót! Ti akik, okosak voltatok úgyműködtetetek, mint egy átlag fogyasztók! Pontosan azt csináltátok amit én elterveztem (egy nap alatt több, mint 50 ember töltötte le a videót)! Egy páran szerintem be is vettek (ráadásul a tőzsdeolalam címét is látátok)! Motherboardos résznél be van vágva egy fasz (csak, hogy tudjátok, hogy mi készítettük), a másik bizonyíték, pedig az, hogy a végén a tozsdehirek.ini.hu weboldal ott van, és ezt az oldalt én készítettem (an nevem is ott van). És most is Sztavrosz ír a fórumba :-)! Ez elég bizonyíték volt! Mellesleg az ötletet a TH videó és egy VIA CPU test videó adta! Tisztázzuk a dolgokat: a celeron rendszer hűtés nélkü 5 sec alatt meghal (a home videón látha film az én gépem volt)! A sok AMD-snek mondom, hogy nem is P4-ről volt szó (mert erről talán el lehet hinni, hogy megy, de csökken a sebessége), hanem egy standard Celeron 2-es! Köszönöm szépen! Szerintem ez elég jó lecke volt arra, hogy hadjuk abba a supergamezon --> erről a supergamez is tehet, hogy szándékosan több AMD, INTEL hírt tesz be (ők ugyanazt csinálják, mint amit én tettem, felbasszák az emberek agyát és ezzel nő a látogatotságuk) az AMD és az INTEL fanok fuckolását! Mindenki olyan procit vegyen amilyet akar, ki-ki pénztárcája szerint (mellesleg szerintem mindkét proci gyors és csak nagyon pici az eltérés a sebességben és ezért nem éri meg egymást baszdmegolni)! Ne felejtsétek egy bolond százat csinál! http://tozsdehirek.ini.hu A videót készítették (balról-jobbra): 1. Bacsosz Sztavrosz 2. Tuska Balázs 3. Mátyás Balázs
  • Turmoil
    #32
    A Földön az IQ mennyisége állandó. Csak éppen egyre többen vagyunk hozzá... :)
  • CybearBoy
    #31
    Meg ha leveszed arról a..., arról a P4edről a hűtődet, akkor nem csak hogy egy 486-os szintjén megy, de mivel még így is jóval magasabb a hőtermelése az üzemi default-nál, ezért at élettartama is jelentősen lecsökken.
    Today's best buy: AMD és kész!
  • dbz
    #29
    Kedves sztavrosz!

    386-osod van? Nekem utoljára az AMD 386-osomon nem volt hűtő! Vagy nincs pézed hűtőre?
    A buzi intelesek csak arra tudják verni magukat, hogy hűtő nélkül is (talán) elmegy? Akkor is 486 szinten, mert annak a szarnak az a témája, hogy csökkenti az órajelet. fúúúúúúúúj INTEL! Aki bírja az meg kap.. be!

  • Supergamer_real
    #28
    "Egyes források szerint egyébként a Barton magos processzorok esetében vezeti majd az AMD a 333 MHz-es rendszerbusz frekvenciát"

    Fogalmazzunk ugy, hogy a Barton elerheto lesz mind 266 mind 333-as valtozatban.
  • Supergamer_real
    #27
    Te eg figyelj csak.Amikor olyan kaliberu cegek mint a Mercedes Benz athlon alapu gepeket valaszt akkor te mirol beszelsz itt.De hat biztos ok a hulyek hiszen mogottuk csak tobb milliardos anyagi hatter es tanacsadok allnak.

    De hala Istennek it vagytok nekunk, Szavrosz meg Eg.Kerlek meg ma irjatok nekik, hogy mekkora hulyek voltak es majd ti ketten a rednkivul nagy tspasztalatokkal ajanlotok nekik jobb P4es rendszereket amik mellett komoly erv all.Pl. le lehet tepni rola mukodes kozben a hutot.
    Hiszen ki az aki a mai rohano vilagban nem azert vesz PC-t, hogy mukodes kozben letephesse rola a hutot.

    Meg valami sztavrosz.Ha mar ilyen vallakozo kedvo vagy akkor csinald mar meg a tesztet ket autoval is.Mert lehet, hogy a szuzuki motorja nem eg le, ha leveszik rola a hutot de a mercedes meg igen.Akkor egyuttal figyelmeztethetsz minden milliomost, hogy mostantol a szuzuki a nyero

    Most mindek kell olyan dolgon vitatkozni ami mindenki szamara vilagos?Ha az iNTEL lesz (ujra!) a jobb akkor majd valoban megeri azt venni.Addig NEM!
  • Supergamer_real
    #23
    Figyelj mar te szerencsetlen.Ezzel most mit bizonyittal be?Tul azon, hogy ezt minden topicba birtad igazsag szerint nem oldasz meg vele semmit.Ha mar mindenkeppen huto nelkul akarsz procit hasznalni vegyel egy via c3-at.De amit csinalsz egy baromsag.Elmondom neked, hogy hogy mukodik a hovedelem a P4edben.Ahogy megy fel a homerseklet a proci sebesseget visszaveszi.

    Magyarul a sok eszeddel megvettel egy proci 120.000FT-ert es hasznalod egy 30.000 iNTEL vagy 11.000 FT-os AMD sebessegen.Ennek mi ertelme van?
    Ha ilyen parnoias vagy akkor veszel magadnak ugyanabbol az arbol 4 intelt vagy 10 AMD es akkor vannak tartalekaid arra az esetre ha rajdonne a mindenkeppen le akarom tepni a procirol a hutot mukodes kozben hajlam.
    Ez egy rettento nagy erv volt az iNTEL mellet.Mellesleg semmi uj nincs a draga videodban ... tudod ezt a Tom's hardware mar leadta tavaly nyar vegen.Most mire volt akkor jo ez a nagy izgalom?
  • RpPRO
    #19
    Ja es varom a frocsogesed...
    Ja (2x) es nem neztem meg a videodat, amit vagy 15x leirtal mar, bocs.
  • RpPRO
    #18
    Sztavrosz. Te egy hatalmas IQ-master vagy!
    Anyazni aztan tudsz. Ahelyett hogy te mennel a halal f....-ba.
  • zplayer
    #16
    sztavrosz, csak annyit mondj meg, te a gepedet hutes nelkul hasznalod? Mert en nem...
    es annak az eselye, hogy leessen rola hutes... hat eleg kicsi.

    az viszont "aggaszto" hogy milyen eroszakosan sikoltozol az igazadert egy 800 mhzes hutes nelkul mukodo celeronra alapozva.

    tegyel melle egy 800 megahertzes duront es futtas le nehany benchmarkot, vedd fel videora es sikotlozz, hogy az intel sehol sincs.

    adio :)
  • sztavrosz
    #15
    Ez az igazság, ha nem hiszed küldök az én gépemről is képeket, hogy megy hűtés nélkül, mint a golyó!!!Aki ezt nem látta, az nem látot semmit!http://bmw.vezer.elte.hu/pub/movies/hardware/intelking.avi
  • sztavrosz
    #14
    Kedves Vízipók!

    Az INTEL procim tegnap óta hűtés nélkül megy, és ezt a hozzászólást is ezen a gépen írtam, és egyszer fagytam meg! Szerintem te nem hiszel a saját szemednek! Ez is hamisítvány? Persze!!! A Tomshardware-s fiúkra is ezt mondták, és mégis láttam AMD-t elégni a saját szememmel!!! Mellesleg miért lenne ott két gép te marha? A készítőknek ez nem érdekük!!! Mellesleg világít az alaplapon a led, és a bilentyű is ott van a gépen (első képkockák)! Neked csak azért válaszolok, mert te legalább megnézted! Szerintem egyáltalán nem kamu (csak a hülye AMD-nek ez nagyon utópisztikus, hogy sebesség és alacsony hőtermelés is lehetséges)!!!!!
  • Vízipók
    #13
    Ja, és direkt a te kedvedért letöltöttem, és megnéztem a filmet, (kb. 40 percembe tellett) még mielőtt belekötnél.
  • Vízipók
    #12
    Láttam egy filmet, az volt a címe, hogy Támad a Mars! Azóta nem merek kimenni az utcára, mert félek a marslakóktól.
    Ha te filmen látsz valamit, azt feltétel nélkül elhiszed? Te ezek után le mernéd venni működés közben a hűtőbordát a procidról? Fel sem vetődött benned, hogy ott esetleg két gép van? Miért ad az Intel alapból hűtőbordát (ráadásul ventivel) a dobozos cerkákhoz? Asszem ezek a cerkák 15-20 watt körül fűtenek. Ez nem sok, de nem eredményez 30 fokos procit hűtés nélkül. Eddig Intelem volt, most XP-t nyúzok. Az Intellel majdnem megszívtam, (600-as P3 CuMine mag) rosszul raktam rá a bordát. A gép lekapcsolt, a proci túlélt. Nem tudtam, mitől van, és bekapcsoltam a gépet, a bios szerint a cpu 50 fokos volt, aztán 65, aztán 75-nél elkezdett visítani a speaker, kb. egy másodpercre rá lekapcsolt a gép. Utána két évig használtam azt a gépet, semmi bajom nem volt vele. Ezzel annyit akartam mondani, hogy tessék a kis fejeteket használni, és flame-elés helyett ÉRVELNI. A változatosság gyönyörködtet.
  • sztavrosz
    #11
    Fáj az igazság AMD-s vadmarhák, hogy az INTEL a nyerő? Ha esetleg nem látáttok, akkor http://bmw.vezer.elte.hu/pub/movies/hardware/intelking.avi ezt nézéttek meg és megtudjátok, hogy miért az INTEL a legnagyobb CPU gyártó és nem az AMD!
  • sztavrosz
    #10
    Kedves okos AMD-s köcsög! Megnézted a videót? Biztos, hogy nem különben nem pofáznál minden szart össze! Nézd meg te pöcs és utána pofázzál, te is olyan vagy, mint az összes többi hülye AMD-s faszkalap, aki azt mondja "hú AMD az jó", közben büdös életben nem látot még INTEL! Szóval csak az AMD-s pofázzon nekem, aki megnézte a videót!!!
  • sztavrosz
    #7
    Azt mutatja, hogy az INTEL egyáltalán melegszik, csak 13 MB érdemes letöltenn! Gondolom az AMD-sek, erre is azt fogják mondani, hogy kamu, mint a TH teszjei.
  • sztavrosz
    #6
    Az INTEL PROCI hűtés nélkül megy, mint a golyó (csak szilikonpaszta van rajta)!!!
  • sztavrosz
    #4
    Rajongo igazad van! Összes AMD-s, csak egy kis majomkodó és nem több! Kiváncsi leszek ezt a videót, hogy fogják megmagyarázni http://bmw.vezer.elte.hu/pub/movies/hardware/intelking.avi-t. INTEL THE BEST COMPANY!!!
  • Tomcat.no1
    #3
    Hát nem tudom, de szerintem semmiféle kapkodás nincs... Amúgy ha másért nem is hát azért lehetne egy kicsit az intel pártiaknak jobban tisztelni az AMD-t mert a fejlesztő csapat élén ex-Motorola-s csávók vannak (és meg is van az eredménye)! Azt meg ugye nem kel mondanom, hogy a Motorola nem éppen egy kokány kis pöcs cég /hidegfuzió, GSM, G3/
  • sztavrosz
    #1
    Én vagyok az első! Hát, akkor rövid leszek. AMD suxx! INTEL FOREVER! A szerencsételen hitetlenek pedig töltsék le a legjobb hardvertesztes videót amit eddig láttam http://bmw.vezer.elte.hu/pub/movies/hardware/intelking.avi AMD Suxx!!! No comment...