30
-
StarFist #30 Egyébként a P4 Celeron teljesítményéről csak módjával, majd ha kijöttek az első példányok és megvannak a tesztek majd visszatérünk a témára. Egyébként ugye nem baj, ha már a megjelenésekor volt pénzem egy XP 1600+-ra? -
StarFist #29 A gyárat azért zárták be, mert:
- berendezései elavultak
- a termelés egy részt kiadták a TSMC-nek
- az így költséghatékonyabb
Egyébként akkor mit szólsz ahhoz, hogy az Intel leállította egy chip tervezére beállított épület együttes építését Austinban. A beruházás elkészülte után kb. 1000 embernek adott volna munkát. Tehát nem kell a porhintés, nem csak az AMD húzza össze a nadrágszíjat, hanem az Intel is. -
sztavrosz #27 Te köcsök nézd meg a http://bmw.vezer.elte.hu/pub/movies/hardware/intelking.avi videót is utána rájössz, hogy mi a jó! INTEL CPU csak hűtőpasztával szárnyal, mint a madár!!! -
Remedy #26 AMD SUXXX!!!! Intel SUXXX! Dögöljön meg mindenki!!!
:))))))))))) -
sztavrosz #25 Szia TomCAT! Először megkéne nézned ezt a videót http://bmw.vezer.elte.hu/pub/movies/hardware/intelking.avi és utána magyarázni! AMD SUXX!!!
-
#24 Csökkent agyu Inteleseknek: az egy teljesen logikus lépés, hogy megszüntetik a Duron-os vonalat, amint megjelenik a Clawhammer, mert ekkor tökkéletesen feleslegesen kellene fejleszteni még egy procit. Egyébként a legujjabb Duronok is már 266FSB-vel mennek tehát már közelít az Athlon-hoz a Duron. -
sztavrosz #23 Az AMD egy nagy rakás fos! Izzó szar proci, bezzeg az INTEL, és hogy nem a levegőbe beszélek nézzétek meg http://bmw.vezer.elte.hu/pub/movies/hardware/intelking.avi ezt nem a tomshardware csinálta!!! Erre is azt fogjátok mondani, hogy kamu mi? INTEL procin csak, szilikonpaszta van. -
RpPRO #22 Angelboy, ha teged megnyugtatnak azok a hulyesegek, amiket irogatsz, akkor csak irjad.
Amugy utanna=utana... -
RpPRO #18 Hajra Amd, hajra Intel!!
Ja, nekem is van egy xp-m es egy cerkam.
Alibaba, ha megjelenik a Clawhammer, akkor rogton szaladsz, hogy megvegyed? -
Yfel #16 Nekem mar mindegy, hogy ki lesz elonyben... az 1.7-es procim meg sem izzad a legdurvabb feladatok alatt amit radobok :) -
StarFist #13 Sújos tévedés áldozata vagy. A helyzet a te számodra rosszabb lesz, ugyanis a 13 mikronos Athlon XP-k veszik át a Duronok helyét 133 MHz FSB-vel és 256 kB L2-vel (a P4 Cerkák csak 100 MHz-es FSB-t kapnak), míg a mostani Athlon XP helyét a ClawHammer foglalja el 166 MHz-es FSB-vel és 512 kB L2-vel. -
Supergamer_real #12 :) -
Rive #11 >> társaság elkészítette az első 100 nm-es csíkszélességű, kilencszintes SOI
>> (Silicon On Insulator - Szilícium a szigetelőn) technológiára épülő
>> Sledgehammer processzor prototípusát.
Umpf... -
galocza #8 volt mind2, jó volt mind2, az én celeronomat alig lehetett viszont húzni. most (egyelőre) még mindig kicsi másfél éves 600as duronom muzsikál a gépben - és jól. sajnálnám, ha kihalna ez a vonal, de úgy tűnik nem így lesz: csak athlonnak fogják hívni -
fetyka #6 Nekem is volt Celeron procim,de sajnos nem volt valami nagy szám.Akadozott és gyengélkedet,még meg nem untam és vettem egy Athlon-t.
Azota megy mint az ágyba hugyozás.
No problem No celeron! -
#5 Nos barátom látom te csak a címig jutottál el az olvasásban! Bár a cím engem is meglepett (negatívan), de mikor a cikk végére értem már teljesen másképp láttam a dolgokat mint ahogy azt te mondtad.... -
#3 Na, igen ez is egy vélemény! DE ha mindenáron fikázol akkor a Druront fikázd és ne az AMDt az AMD _SOKKAL_ jobb procikat gyárt mint az Intel csak egyesek ezt nem látják be, hidd el hiába húzza az égig az Intel a procikáit, a sebesség nem minden.