13
SmartSMS jelszó és usernév kellene
-
#13 http://www.1rstwap.com/partners/go.to/1rstwap
50sms/hét, kurvagyorsan elküldi az sms-t, visszajelzést ellenőrizni tudod, nokiára is tudsz csengőhangot, és akár saját szerkesztésű oplogót küldeni, nekem bejött. -
#12 Sebaj! Most már ugy is mindegy mert én is kiprobáltam már, német számot müködik meg minden de 2 db képüzi ha jól számolom 250ft darabja volt. De kár hogy nincs magyar SMSC! -
#11 Hagyd a francba!! Most jött a következő havi számla és ezen már 75 Ft egy sms. Pedig ugyanazt a számot használtam. Szerencsére csak 3-4 sms-t küldtem. Mindenesetre nem értem! -
#10 Ja és hol vagy előfizetve vezetékes telefonon?? A matávnál? mert én a vivendinél. -
#9 Ha igaz akkor én is kipróbálom! Melyik telszámmal csinálod? Mert nekem van több is... -
#8 Hát emberek hiába német telszám, 6Ft+áfa/sms!!! Nekem megéri!!! :D -
#7 Nemsokára jön a számla. Majd megírom hogy tényleg 6 Ft-e az a 6 Ft! (A biztonság kedvért csak olyan 3 sms-t küldtem.) -
#6 egyébként én is kiprobaltam zsír a progi mert tényleg müködik! csak hát az a francos külföldi szerver... -
#5 De magyar telszámot nem tudtok?
Mert az tuti hogy nem 6ft/perc németországba. Olcsobb mintha belföldre telefonálok?? na nee... -
#4 Nem a regisztráláshoz kell. Az már megoldott probléma.
A program betárcsáz egy állítólag 6Ft/perc-es német számra (Még nem jött meg a számla, de a haverom azt mondta hogy ennyi.), elküldi az SMS-t és bontja a vonalat. Ez kb 10 mp, az SMS pedig a vonalbontás után kb. 3 mp-el megérkezik. Vagy egy szervernek küldheted el a kívánt SMS-t, ha neten vagy csak ehhez usernév és jelszó kellene.
Megadhatod pl. azt is hogy milyen számot írjon ki a fogadó telefonján. Szerintem nagyon király kis progi. Ha kell felrakhatom vhova. -
#3 A regisztráláshoz kell. -
#2 Az minek kell hozzá? (nem ismerem a programot) -
#1 Nem tudom, hogy ki ismeri a SmartSMS-t, de megköszönnék egy usernevet és egy jelszót hozzá, ha tud valaki. Thanx!