307
Tuti be és visszaszólások
-
Va Laki #107 Egy bajod van, hogy a babakocsidat nem a gyorsvonat tolta. -
Va Laki #106 Ha valaki csinál valami hülyeséget: Ehez van eszed, de hogy tűvel piszkáld a szemed..
-
Va Laki #105 Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba, hanem aki nem csatolja le az ekét. -
Grenzjager #104 székely gyerek mondta nekem: ,hogy nyáron olyan magas építkezésen dolgozott, hogy kétszer kellett ledobni a kalapácsot hogy földet érjen...........
-
#103 te ki vagy ? :D -
peet69 #102 Csokolom Kata néni -
#101 -
#100 100# -
#99 -
#98 ezt már írtam egy másik topikba:
"Megtörlek, mint hyperes a fényrudat!" -
K.András #97 Nemtom volt e már:
Férfi:ugy kinyalnálak...
Nö:miért baszni már nem is tudsz?
Férfi:dehogynem!
NÖ:Akkor bazd meg a kurva anyádat... -
#96 lány: - köszi a virágot, szeretlek
fiú: - azthitted neked hoztam? Jajj de édi vagy. -
#95 fiú: -De meg sütögetném benned a kolbászomat!
lány: -Ok, de a zsírját anyádba csöpögtesd! -
#94 ezt nem ismertem, de kurva jó :DDDDDDDDDDDDDD -
peet69 #93 Attól olyan izgi -
#92 És ha van a liftben kamera? -
#91 Nem. -
#90 bocs de azt nem ugy szokják mondani hogy diszkréten? -
#89 Mondom, ha INDISZKRÉTEN akarjátok csinálni ! Van aki arra gerjed, hogy közben rendre megáll a lift, kinyílik a várakozó utasok előtt, guvvadt férfi szemek, hápogó matrónák, vihogó kislányok/fiúk, ti rájuk mosolyogtok és kecses lábfejeddel megnyomod az ajtózárás gombot, next level ! Hát nem izgató ! :DDD -
#88 Van stop gomb minden liften. Meg lehet emeletek közt is állítani, és csak időnként meg kell nyomni, vagy egyszerűen rátenyerelni, akkor nem megy tovább. Nem próbáltad még? :) -
#87 Nos egy 178 emeletes toronyházban az nem is olyan rossz program ! :DDD Persze attól függ milyen gyors a turbolift (márha indiszkréten akarjátok) ! :DDD -
#86 Nem tudom ki lesz az álomlovag, de lehet, hogy csak egy szenvedélyes együttlét lesz a liftben, ki tudja még!... :DDD -
#85 És ma ki a szerencsés "álom"lovag ?!! :DDD És hová mentek, mit veszel fel, mesélj ?!! Azt a piros-fekete cukifalatot ?!! ÉS mit vacsiztok, melyik parton ??? ÉS lessz andalító muzsika, vagy vad tombolásban forrtok össze ?!!! Hmmm...
ÉN is szeretek szépet álmodni (na mondjuk e téren nem szorulok rá más erotikus fantáziáira, hálIsten)! :DDD -
#84 Majd este, ha hazaérek. -
#83 Azért aludni csak fogsz (ha már nem pasizol) ??! -
#82 -
#81 Ma megyek dolgozni. -
#80 És ma ??? -
#79 Naugye ! Safesex rulez ! :D -
#78 EL? -
#77 Elrontottad a játékot, ez már túl komoly... :(
Na megyek is! :) -
#76 - Kösz, de én nem vágyom tripperre... -
#75 ühüm! Jó erotikusat álmodtam, úgyhogy jól keltem, és jól telik a mai nap :D -
#74 - Azt gondoltam most én ápolnálak téged? Mit szólsz? :) -
#73 És álmodban ??? -
#72 Olyat aludtam, mint a ház. :) -
#71 - Akkor keresd fel megint azt a hölgyet, akitől elkaptad, aztán jöhetsz megint gyógykezelésekre. :) -
#70 Na hogy ment a tegnapi "pasizás" ??? -
#69 Én folytatnám tovább veled azt a beszélgetést!
Mondjuk így:
- Akkor nekünk már egyszer jó volt együtt, miért nem próbáljuk meg újra? :)) -
#68 Ühüm. De ide pásszol jobban. Az első a kopirájtos. :)