Tuti be és visszaszólások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
nem
akkor anyádat láttam
ihihihiihihhiihihihihihihihihihihihihihiihihiihihhihiihihihihihiihihihihhiih
(régi volt)
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Verted már a fejed a vízbe??
koszontem.
Anyáddal olyat k*rtam,hogy egy hétig állva vacsorázott...
Na jó,lehet ez már tényleg kemény volt... 😊)
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Jó gyerek vagy te,csak kár,hogy rászoktál a levegőre...
vagy😞ez durvább)
Anyád úgy van,ahogy hagytam?
vagy:
Mondd meg anyádnak,ma nem b*szni megyek,úgyhogy főzzön valamit,mire odaérek 😊)))
Szóljatok,ha valamelyik erős lenne,majd kimoderáljuk 😊)
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Szerintem ezek tök jók!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
bocsesz
Leverem az agyhartyadat!
Ugy meg utlek, hogy otfele fog allni a fejed!
Nekem csobogsz kispatak?
koszontem.
-ne emberkedjél
-ne amperkedjél
-ne pówerkodjál
-leszedem a fejed és kicserélem a travoltáéval
-szakálladnál foga szedem ki a gyomrodat
-úgy megverlek leég a hajad
stb...
koszontem.
-Kóser?
-jah kóser mint a karácsony!
-De a zsidók nem is karácsonyoznak !!
aki látta a filmet tudja miről beszélek
koszontem.
-Megeggyezhetünk. a bevétel fele a tiétek!
-A FELE???????????!!!!!!!!!
-Na jóóóóóóóó. A 2/3-a!
-ÁÁÁÁCSI. Már kimondtad a felét! Nem ér visszalépni!
Nekem qrvára bejött.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
-Kapja be a fogaskerek!
(régi már)
-Anyam hív.
-Tudom, tolem kapta!
(ez még régebbi)
Nahát ide a kipontozott rész helyére mit mondanátok??ezcsak példa!
Süket vagy, bazmeg?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Csip a pisi??
... bar lehet, nem kene ennyire durvulni...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"