12
Adaptech aha-3980/3985 kersek windows xp drivert!!
-
#12 Novell :) Hálózati. Nagy ellenfele volt régen a Windows NT szériának meg időnként a linuxnak is, mikor éppen nem jutott más az emberek eszébe. Jó kis cucc, csak éppen eljárt felette az idő :) Bocs mindenkitől, aki ilyet használ és elégedett. Nem akarok OS War-t :) -
#11 Netware-t? nemismereem milyen op. rendszer? -
#10 Tegyél fel Netware-t :))))) -
#9 ez nagyon szomorú!!!!!!!!!!!!!!!!! -
TheZsenyka #8 Kályha... -
TheZsenyka #7 Kíváncsiságból utánafigyeltem a cuccnak, de az egyetlen nyom hogy 3980-as kártyákat csak a Novell támogatja... nekünk is voltak Western Digital SCSI kártyeszeink... bajsztak működni Windows alatt... A kártyádhoz (3980/3985) sokan keresnek windows-os driver-eket a newsgroup-okon de sehol sem találtam pozitív választ. Sorry... Ha van kájhád, visszanyerheted a nemesfémeket... -
#6 El kell szomorítsalak. Nem láttam sehol... -
#5 csak winnt, és netware - hez van driver!! ilyen létezik hogy nem lehet használni windows alatt?????????????????????? -
#4 oké remélem meglessz -
#3 Ha van drivere, akkor a www.driverzone.com elvisz oda. -
#2 kaptam egy Adaptech aha-3980/3985 scsi kártyát , de semmilyen drivert nem kaptam hozzá, remélem ez a típusa ezt írja ki induláskor! Kerestem hozzá drivert de nem találtam!! Windows xp alá kellene !!! Help!!!!!!
Segítségeteket előre is kösszönöm!!!!! -
#1 kaptam egy Adaptech aha-3980/3985 scsi kártyát , de semmilyen drivert nem kaptam hozzá, remélem ez a típusa ezt írja ki induláskor! Kerestem hozzá drivert de nem találtam!! Windows xp alá kellene !!! Help!!!!!!
Segítségeteket előre is kösszönöm!!!!!