4113
  • Buddy
    Donna Olimpia ????? :)
  • Buddy
    Ez a pofa ismeros nekem, csak nem tudom, hogy dalenekes-e, vagy hitszonok :))
  • kozi02
    Azt tudom, hogy én ki vagyok és azt is tudom, hogy te ki vagy, de te tudod-e, hogy ő ki? :)
  • Ramore
    Bocsi az utánzásért, biztos a fáradtság, vagy Donna Olympia vette el az eszemet?
  • Ramore
    Ismét ismétlem magam:
    -Akkor még kívántam, most már nem kívánom.
    -Mit mondtál?
    -Azt, hogy szeretem a piztáciát.
    -A fene a beledet.
  • Buddy
    Nezd mit hoztam neked...
  • Reaper
    A régi változatok a jók ezek a mai újraszinkronizált rtl-esek foschok...
  • Reaper
    bocs eddig nem láttam el:)))
  • Reaper
    -Mondd te süket vagy? A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
  • kozi02
    - A pisztácia kifogyott! Van vanilia, tutti-frutti, karamell, rumosdió és kávé.
    - Akkor legyen egy kicsi mindböl. Vanilia, tutti-frutti,karamell,rumosdió,kávé...........Ja. Csak ne spórold ki a pisztáciát.
  • kozi02
    Köszi! Nekem szinte megvan az összes film régi mtv-s és rtlklubbos(ezek általában kukába valóak) változatban is. Ezt a katonasiros dolgot észre sem vettem, csak azt, hogy a régi változatban magyarul van a cim, szereplök stb kiirva és rögtön ezzel kezdödik mig az rtl-en asszem elöbb jött az OK Brady megszerzem majd utána a föcim angolul.

Nekem az ftp nem müködik. Küldtem mailt ez ügyben de nem kaptam választ.

ui: tegnap a filmböl nem hiányzott ez-az?
  • amonserrano
    a pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!!!:)
  • amonserrano
    A nagysárkány pedig jó szivű vagy mi....
  • amonserrano
    az IMDB ezt írja...
    Runtime: Finland:102 min / Netherlands:108 min

szal az a 106 perc látszik talán igaznak:)
  • amonserrano
    szia!
    a németeknél 106 percet írnak. és biztos forrásból tudom hogy nálluk semmivel se több mint nállunk... bár nálllunk két verzió van... van amit az RTL adott le.. az rövidebb, abból ki van vágva egy rész... míg amit régen az m1 adott az hosszabb....ebben benne van az amikor megtalálják a katona sírját... lehet ez a különbség. bár ez nincs 10 perc... még talán a feliratok is lehetnek..lehet az egyikbe beleszámolták a másikba nem..... majd megnézem és megmondom mennyi hosszú a magyar:)
  • amonserrano
    szia!
    a lent említett címen találsz egy FTP elérést.. azon van egy pár film, ami elég normális minőségű...

de mégegyszer:
    Magyar Bud Spencer & Terence Hill Fan klub
  • kozi02
    A Kincs ami nincs több külföldi oldalon is úgy van feltüntetve, hogy 114perc. Tudtok arról valamit, hogy mivel több ez mint az a verzió ami nálunk fellelhető? Ja és meg lehet szerintetek ezt a hosszabb cuccot rendelni valahol a neten?
  • Buddy
    de hiszen ezt mar megmondtam....:)
  • Ramore
    Vagy Bujtor, vagy semmilyen! :)
  • Buddy
    nagyon megszoktuk Bujtort.....a Piedoneban egesz turheto
  • Ramore
    kránitz már tönkre tette Darth Vader hangját, most elrontja Bud hangját is. Így azt gondolom:
    -Akkor még kívántam, most már nem kívánom.
    -Mit mondtál?
    -Azt, hogy szeretem a piztáciát.
    -A fene a beledet.
  • Ramore
    Na kiszállsz magadtól kedvesnővér, vagy én rakjalak ki?
  • Buddy
    ...hellooooo...:))
  • Buddy
    jujujj.....ez problema, de orvosoljuk....:)
    www.spencerhill.hu - ra folugrasz es ott az osszes filmzene.....jo toltogetest

Amon.....bocs a reklamert, de tudod, a tigriskolyok eleven es eleseszu :)))
  • Buddy
    az nem baj, felrakjuk gepre, bedigizzuk a norm. hangot videorol, editorba benyomjuk a dvd-s verziot, elkussoltatjuk es alatesszuk a normal hangot....ennyi.....nagy koponya mi? :)
  • BADE
    Nem tudja valaki,hogy honnan lehetne letölteni a Különben Dühbe Jövünk filmzenét?
  • kozi02
    hello,

Ki adta-adja ki a Különben...filmet? Tényleg lesz BS/TH film DVD-n? Mikor. Köszi a segitséget.

Kozi

Mit is mondtál már meg nekünk?
  • amonserrano
    nah megkaptam a videokazit....hát Kránitz Lajos szinkronizálja Budot.... valószínű a DVD-n is ez lesz .... azé nem olyan rossz, legalább megvan jó minőségben ez a film is:) most fogom megszerezni a régi feliratos változatot...
  • Ramore
    Nem megfogadtad, hogy fogadsz engem?
  • Buddy
    oke kedves nover....kiszallsz magadtol, vagy ohajtod, hogy kidobjalak?
  • Ramore
    vagy kék, vagy semmilyen
  • Ramore
    Akkor én vegyem el a főnökömet? Nem is az esetem!
  • Buddy
    vagy Bujtor, vagy semmilyen
  • Buddy
    hat.....ho.....es maga
  • amonserrano
    hello!
    Tegnapelőtt jelent meg Videokazin, de azt sehol se láttam hogy DVD-n mikor jelenik... bár ha videokazin kiadták gondoltam hogy előbb utóbb kijön dvd-n is.... kiváncsi vagyok milyen szinkonnal.... ma kapom meg a videokazit...:))
  • Ramore
    Charlie, hogyhogy még nem nősült meg?
  • Buddy
    hol van az a pubi kekszemu?
  • amonserrano
    olcsón megúsztad, az enyém a feleségemmel lépett le...:))

én mondom neked felebarátom, sose bízz senkiben akinek kék a szeme, főleg ha az öcséd az...
  • Ramore
    Nekem az elsőt a feleségem vitte el...
  • Buddy
    olyan jo volt nekem a kamionom