4113
-
#1389 A citrom kifogyott, tiszta csokoládé nem is volt. Tehát milyet kérsz? -
#1388 nem beszerezhetetlen:))))) -
#1387 mint a fiacskádé??? -
#1385 és különben is, a kék már kifogyott -
#1384 de hát én citrommal szeretem -
#1382 Egyre kell figyelned a vásárlásnál, vagy kék, vagy semmilyen! -
#1381 minden nap egy alma....és meglesz a kártya :) -
#1380 a játék az nem játék... -
#1376 Amúgy egy egész árvaház imádkozik érted, hogy neked is legyen menő digikártyád! -
#1375 Megkaphatod, én leszek az ügyvéded! -
#1373 adomanyokat kerek akkor.....egy ilyen cuccra :) -
#1370 hmm....en ugy vagyok vele, ha mar latom a kepen a filmet, nekem mar jo ugy is.... -
#1367 hogy tudsz ilyen céltalanul élni???? -
#1366 szoval ti ilyen okos gyerekek vagytok? :) -
#1363 vagy kerdezhettem volna ugy is : mondd, te suket vagy? :))) -
#1362 es milyen kartyatok van digire? -
#1360 Azt a verziót én is utálom. Nekem még az eredeti van meg. (A törpéből is!) Azok zseniálisak. A rötlökláb meg bekaphatja!!!
-
#1357 Pont Bujtor volt az, aki elkezdte a gagyi szinkronozást a saját stúdiójában! Sajnos!
Mi annak a könyvnek a címe? :)
#1344:
NAAAAAAAA! A Jákob rabbi egy jó film. A rágógumigyár, a bibircsók, a fogorvos stb. poén még ma is nagyon ütős.
Egyik kedvencem:
Arab: - A hatalom olyan, mint a bicikli: egyszer felborul!
Funes: - Eddie Mercxx!
Őr: - Nem Che Guevra! '?'
Stb. Tele van hasonlókkal. NAGY FILM! -
#1355 Egész jól.
Vesztettem 1250 Dollár 83 Centet (vagy mittomén mennyi!)
Meg még azt a tízezret, amivel még jössz nekünk! -
#1354 a sors ironiaja, hogy amit feltettel az oldalra, abban a tiz sec-en is hianyzik egy reszlet :)
a kalozhajot ugyanis megkozeliti a kamera, nem csak bevillantja....ez a zenebol is kitunik.....
egyebkent szepen digizel....milyen kartyat hasznalsz? -
#1353 na hogy ment? -
#1352 -Nyertél!
-Tényleg? Uhhhuhuuuu! Ma jó napom van. Érzem az ilyet! -
#1351 az aaaaasz..... -
#1350 megtudja nekem valaki mondani hogy melyik a nagyobb? az ász vagy a király?:)) -
#1349 hiba, ugyanis kivagtak kisebb reszeket....mint ahgoy a szartl klubnal szokas.....nekem megvan szerencsere meg anno magyar 2-esrol -
#1343 tehat a vegosszeg?
300470923 amerikai dollarocska -
#1342 4 taccsdaun egy meccsen? :) -
#1341 Ja! Sthol "Buci" lesz Terence Hill, a Pa Dö Dö meg a Bud Spencer ... :)
-
#1340 A Dadus, Bundyék, Halló, Halló!, Óvakodj a törpétől, Jákob rabbi és még sokan mások ... :) -
#1337 ha az egyesült államok elnöke értesül erről a sztoritól...kitüntet minket:) -
#1333 én már alig várom... tuti +veszem
-
#1332 mindenesetre ez tenyleg jo hir -
RON #1331 most olvastam a www.dvdmagazin.hu-n hogy nyáron a jupiterfilm kiadja a Nyomás utána Bud spencer Terence Hill Filmet DVD-n a borito melé oda van irva klaszikus szinkronnal
HAJRÁ JUPITER FILM!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1330 Szoszatyar fiu ez a vandorsolyom :)) -
#1329 "beköpni, utolsó szemét" - ez egy filmidézet volt a nincs kettő négy nélkülből......
amúgy láttam a honlapodat..... örülök, hogy te ilyen profin megtudod csinálni.... annak örülnék még jobban ha rászánnád azt a 400 ft ot is, hogy jobban terjedjen a munkád,de ez már a te dolgod.... szíved jogod árulni....
amúgy mások nem csak 400 ft-nyi áramot fizetnek és fizettek ki azért, hogy pl azok a zenék letölthetőek legyenek a netről.... meg látod csak azért olyan minőségű filmek vannak fent amilyenek... sajnos a profizmus és a lelkes rajongás nem egyenesen arányos....
de ez egy hossz vita lenne szal zárjuk is le sztem.... én egyszerűen csak azt akartam írni a lenti hozzászólásomban, hogy lehetne finomabban, építőbben is kritizálni....
amúgy jó filmnézést a hétévégére mert tényleg jó alkotások lesznek:)
-
#1327 mi a hub címe? mert mindent leírtál a Dc-vel kapcsolatban, csak azt nem -
#1326 sztem sokan örültek annak is, hogy valaki eddig volt olyan lelkes és időt nem sajnálva csinálta ezeket....ugyanis nem sok olyan ember van aki tett is valamit ....(annál többen ígérték)
én nem tudom milyen a minőségük, mivel nem töltöttem le mindet, de nem hiszem hogy olyan nézhetetlenek lennének, mint ahogy te azt taglaltad.... de ha te érzel magadban annyi erőt , tehetséget , akkor tied a pálya..sztem mindenki csak örülni fog ha még job minőségben élvezheti ezeket a filmeket....
...és ezeka kifejezések... beköpni, utolsó szemét, gyökér, kalap fos.....:))
-
#1325 a budterencen vannak kamm-fele digizesek.....a hubon milyenek vannak? ki csinalta? -
#1322 Figyu! A DC-t - én pl. - régóta használom, de a hubotok címét viszont sehol sem láttam az útmutatásban, de az is lehet, hogy a fehér alapon sárga betük zavartak meg ... :)
Pls. a hub címet írjátok ki vmi norm helyre! -
#1321 Srácok ma már elérhető a DC++ progi és
12 órától az útmutató is...
Elnézést mindenkitől de kisebb gondok akadtak
tegnap úgyanis a FW serverén nem lehet se EXE
sem pedig tömöritet állomány de már meg oldottam
és mükszik..
A progi már most letölthető a leírás (útmutató)
pedig a web oldalon 12 órától tekinthető meg és
az alapján ahogy ott van kell bekonfigurálni..
http://budterencehub.fw.hu
Még egyszer bocsi mindenkitől aki hiába jött
tegnap az oldalra.