Bud Spencer & Terence Hill

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buddy
az orrodnak pedig Charlie batyam okle ismeros...

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Ramore
Ismerõs a Firpo név!
Ramore
Nem szeretem a humort a pokerasztalnál!
amonserrano
erõs a bunyóban, erõs a zsugában...

Magyar Bud Spencer & Terence Hill Fan Klub www.spencerhill.hu

Ramore
Úgy hallom Johnny Firpo, hogy a kártya az erõsséged.
Ramore
Nein! Nein! Nein!
Ramore
Miii???
Buddy
De elobb teszek egy ketbetus kiterot...

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
Es visszaadja az apuka a kis piros jatekautot?

Ramore
Nein! Nein! Nein!
Ramore
De még a világûrben sem!
amonserrano
különben??? különben dühbe jövünk!😊

Buddy
pokerezni egy csecsemo is jobban tud....maganak fonok pedig nincs parja a foldon...

Ramore
különben mi lesz?
Ramore
legyen inkább sör-virsli
amonserrano
döntsük el inkább szkanderban😊)))

Ramore
Jó, akkor rendezzük le poker-ben!
Buddy
lehet, hogy elnyerte, de hogy el nem viszi innet az biztos

Ramore
Zsebszámológép 😊)
Ramore
Szóval ez a Zsemszámológép nyerte el a félmilliómat?
amonserrano
valami hasonlót írt a Mokép is még három hónapja😊)) elég komoly bajok lehetnek ezekkel a filmekkel...bizti mindenki ki akarja adni õket...nagyot akarnak kaszálni😊

a hannibál meg van nekem is köszi😊)

amúgy ma meg tudtam, hogy ki is a legcsinosabb apáca Jenifer Jones óta......😊))

Köszi az infót! Ha érdekel szivesen átveszem a Hannibált. INGYEN! 😊))

Más. Irtam a Warnernek egy levelet Különben..DVD ügyben és ezt az infót kaptam:

Köszönjük érdeklõdését, azonban azt kell mondanom Önnek, hogy egyenlõre nem
tudjuk kiadni sem az Ön által említett film DVD változatát, sem pedig másikat a
híres páros remekei közül.
Mindez sajnos nem rajtunk múlik, a filmekkkel kapcsolatban komoly jogi
problémákkal állunk szemben.
És hogy ezek mikorra oldódnak meg, nem tudjuk még.

amonserrano
jaja jelentkeztem.. azt hittem mûsorosak és azért, de sajnos csak másolatok vannak neki is, és azokat is nem eladja csak másolásra bocsátja...pénzért. általában 1500ftért.... bár azt mondja jó minõségü az összes egytõl egyig...
A hannibálban még senki se találta meg Budot😊))) szal nem kell elszomorodni.. amúgy tudtommal csak ez a feliratos verzió van forgalomban...bár nagyon nagyon kevés embernek van meg.. ritka szerencséd van hogy magadénak tudhatod😊))

A fénypont.hu oldalon valami "elvetemült" a világ összes filmjét kinálja köztük nagyon sok BS/TH filmet is VHS-en. Láttam, hogy Amonserrano is a kérök között van. Tudsz valami infót, hogy ezek milyen minöségüek, müsorosak-e vagy a fickó ennyiért veszi át?
Köszi

Kozi
Buddy
ertem, es a masodik fogas?

Ramore
Hát mára semmit. 😞
Megnéztem tegnap este a Hannibal cimü filmet.
Kb 10-12 éve láthattam utoljára. Semmire nem emlékeztem a filmböl, igy teljesen uj volt😊. Bud Spencert nem találom a filmben😊))
Hol van? Segitsetek! Köszi.

Ennek létezik szinkronja vagy csak ez ami nekem van: német hang és felirat?
amonserrano
és mijót fõztél nekünk mára ceffa?😊)

amonserrano
jah, az más😊)

Ramore
te megõrültél! 😊
Ramore
hááát az, hogy plátói
Buddy
nekem az : ez a majom meg ki? tetszik 😊

Buddy
platoi, mi a fenet jelent az, hogy platoi?!

amonserrano
a kincs ami nincs elején viszont az rtl-es verzió a helyes, azaz elõbb van a brady-s rész utána a fõcímdal...logikailag is így helyes, meg látszik a vágás is az mtvsnél😊

az Ftp-rõl: biztos jön kapsz majd választ..😊)

amonserrano
jó kis cafka lehet háháhá
😊)))))ez a kedvenc mondásom😊)

másik hasonló jó😊
sok szép nõ van mifelénk, de aza harisnyáás..

amonserrano
jelenleg sztem sehonnan😊) a filmet legalábbis biztos nem...sztem hamarosan felekrül az FTP-re...
a zenét meg ha ráérek majd felnyomom valamikor, és a lent megadott címen elfogod érni...

amonserrano
és te nõs vagy?😊

Mhosah Myth
Azt szeretném megkérdezni hogy a keményfejû zenéjét honnan lehet letölteni valamint a filmet?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Ramore
Markiné de blablabla grófnõ de blablabla HÉJJJ Bastiano plátói barátnõje, a felsõ tízezer kedvenc pletykatémája.
Mhosah Myth
Hé fõnök ez is bekrepált,épp most ment neki egy fának!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Hozzam a gitárt Paradicsom? 😊)
Buddy
Donna Olimpia ????? 😊

Buddy
Ez a pofa ismeros nekem, csak nem tudom, hogy dalenekes-e, vagy hitszonok 😊)

Azt tudom, hogy én ki vagyok és azt is tudom, hogy te ki vagy, de te tudod-e, hogy õ ki? 😊
Ramore
Bocsi az utánzásért, biztos a fáradtság, vagy Donna Olympia vette el az eszemet?
Ramore
Ismét ismétlem magam:
-Akkor még kívántam, most már nem kívánom.
-Mit mondtál?
-Azt, hogy szeretem a piztáciát.
-A fene a beledet.
Buddy
Nezd mit hoztam neked...

Reaper
A régi változatok a jók ezek a mai újraszinkronizált rtl-esek foschok...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper
bocs eddig nem láttam el😊))

Reaper
-Mondd te süket vagy? A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!