4113
-
#1744 mi pont az ilyen satöbbire vagyunk kiváncsiak -
#1743 állítólag tescokban meg ilyen helyeken....de sztem akkor jársz a legjobban ha megrendeled a neten..... több helyen is árulják már.... de tom ajánlani pl a netpiac.hu -t, vagy sztem az rtl honlapján is lehet ilyet...
-
#1741 most volt Hong-Kong, ez az új szinkron nem igazán passzol -
#1740 és mit érdekel az téged? -
#1739 gyere föl a hub-ra, ott meg tudjuk beszélni a főnökkel -
PcKiller #1738 Ma voltam, de egy példányt sem találtam eddig, mikor jelennek meg ? -
#1737 le kell ásni....csak le kell ásni.... és mi lefogunk ásni....
azaz olvasd át mégegyszer és arra is rájössz hogy a Tescoban:)) -
#1736 Elkezdődött (tv2) -
PcKiller #1735 Csak a puffin adhat erőt és mindent lebíró akaratot -
PcKiller #1734 Buddy és ezeket honnan lehet majd beszerezni ???
-
#1733 sos....sos.....a papagáj életveszélybe került, segítség -
#1732 olvass lejjebb -
PcKiller #1731 Srácok, mit tudtok arról hogy Bud Spencer és Terence Hill filmek fognak megjelenni DVD-n ??? -
PcKiller #1730 Nekivágunk, nem lehet olyan messze -
#1729 azaz nem ilyen egyszer megnézhető szutyokról van szó -
#1728 unalmas? hát tény hogy nem egy mai pörgős akciófilm, de ha azt vesszük hogy átlag 20 éves filmek még mindig nagyon jók, kétlem hogy a mai sikerfilmek közül bármelyik is megállj majd a helyet 20 év múlva...... -
#1725 ja, még annyit, hogy simán agyonüt minden amerikai szutyok konzerv-szemetet -
#1724 idehallgass haver, ha akarsz még enni egy hamburgert, szükséged lesz a fogaidra, úgyhogy húzd be a farkad és maradj a seggeden -
#1723 -és feltűnt valami a fickón?
-izmok....mindenhol izom
-jó, jó, szereti az izmokat -
#1722 -hogy a jó édes...
-pontosan -
#1720 -Steve!
-Igen...?
-Én vagyok Steve. -
#1719 Mi pont erre a satöbbire lennénk kíváncsiak -
#1718 Jaja, rajta vagyok! :)) -
#1717 Szuperhekusok -
#1716 kezdődik a film -
#1715 hogy kel megfogni egy ilyen csecsemőt? -
#1714 legalább a tv-t ne -
#1713 hol van az a hupikékszemű?! -
#1711 Bármit forgattok a fejetekben, úgyis kiverem belőletek! -
#1710 látod, most miattad meg is fáztam.... -
#1709 ha ha ha happpcccii! -
#1708 A Bud Spencer & Terence Hill HUB ról...
több info: www.spencerhill.hu és http://budterencehub.fw.hu
üdv
-
#1707 nekünk legyen mondva -
#1705 full, ritka jó leosztás! -
#1704 de idefigyeljetek, ha átvertek engem a papival, én szétverlek titeket -
#1703 van vágott verzió : meglehet, de pl. a Tango és Cash eddig egyre rövidebb verziókként tűntek föl a képernyőn......és egyre többet vagdosnak ki a Bud&Terence filmekből is......ennyi fajta vágás azért nincs -
#1702 Abban a formában, ahogy a tévécsatornák leadják a filmeket, abban nincs semmi köszönet!
Minden filmben vannak reklámra kialakított helyek, külföldi csatornákon lehet látni, hogyan kell profin vágni, de a magyar csatornák szó szerint amatőr módon teszik ezt! -
#1701 nem akarom védeni a tévécsatornát..de neki köszönhetjük hogy legalább mennek a tévében.... a másik meg hogy nem tesznek a dvdre rtl klub logot csak a borítóra....helyette meg nyomtatsz másikat ha akarsz.... és hidd el a vágásokért se a csatorna a felelős... egyszerűen így veszik meg.... van rövodebb változat meg hosszabb.... amúgy azok közül amiket kiadnak, egyiket se vágták még meg....nem hiszem hogy most fogják....
persze mert fognánk az a hét pálmát csinálnánk belőle egy bárkát.... -
#1700 meg fogom kérdezni egy haveromat, aki talán tud informálni a lehetőségekről, ő ért ezekhez a műfajhoz -
#1699 na figyelj csak!