4113
-
#3393 ...és még mindig parancsnok :) -
#3392 nyugalom hééé.. ne pazaroljuk az energiánkat.. -
#3391 szóval Te ilyen vicces gyerek vagy? akkor tudhatnád, hogy nagyon nem tanácsos szórakozni velem :))
tehát: ide a dvd-t....mozgás :) -
#3390 semmi....
semmi... azóta semmi....de meglásd hamarosan a hol is nevetni fog:)...
de mint tudod a semmi hír jó hír.... -
#3389 no van vmi újság Aladdin téren? Tudtok vmit? -
#3388 avagy: Mindent bele Charlie Firpo :) -
#3387 az egy zene-video áruház.... Deák Ferenc utca 19. A deáktérről nyíló utca... ez az áruház neve hogy MCD....
üdv
sok sikert -
#3386 MCD? Az mi,és ott merre? Elöre is kösz:) -
#3385 ezeknél az olcsóbb, ha járod a várost...főleg tesco, media markt..és hasonlókat, és keresgélsz sokat... ezeken a helyeken ugye 990 ért lehet kapni...szinte mindegyik filmet már....
de pl a Deák téri MCD-ben múltkor még tuti volt egy csomó 990 ért ..pl Bűnvadászok is.. ami máshol nem igen van... -
TomCat18 #3384 Köszönöm az infokat. Lenne még egy kérdésem, nem tudja valaki honnan érdemes DVD-t rendelni.
Xpress - drága, kiesik
DVDabc - nincs meg nekik egy csomó BS&TH film
Netpiac - most emelte meg a filmek árát
Egyéb cég nincs ? :) -
Vándorsólyom #3383 jó tudni, hogy mit nem szabad elkezdenem szinkronizálni? az aldinnak már mahjdnem nekiláttam -
#3382 sajna ezt senki se tudja biztosan.... ha lehetne tudni, akkor fent lenne a www.spencerhill.hu -n ....
annyit talán kezd körvonalazódni, hogy talán január közepén megjelenik az Aladdin ...eredeti szinkronnal... a későbbiekben meg talán az Isten megbocsát én nem, a Bosszú El Pasoban, és az Akik csizmában halnak meg triológia is kijön....
-
#3381 Mindenkinek Bud Spencer & Terence Hill-es boldog karácsonyt :) -
#3380 A német Kabel1-on (ami többek között, a upc kábeltévén, fibernet kábeltévén és még 1-2 kábelszolgáltatónál fogható) 25.-én, azaz szombaton, FŐMŰSORIDŐBEN, 20:15-kor fog menni Az ördög jobb és bal keze 1.
Szal' a németek tudják mit érdemes karácsonykor leadni, csak a magyarok nem... -
TomCat18 #3379 Hali, nem tud vki egy olyan oldalt, ahol esetleg előre lehetne tájékozódni, hogy melyik Bud Spencer és Terence Hill filmet fogják kiadni DVD-n, és mikor ?! Thx for your help ! -
#3378 közben kiderült, hogy az isten megbocsát én nemet adta az RTL is már...
Kránitz - Rátóti hanggal...
a Tv2 meg annó Kránitz - Újréti -vel...
szal azért talán jobb a tv2-s verzió:)
a régi videokazin meg Kránitz - Szersén Gy. van.... -
#3377 szerintem digizd.... bár egyes információkból azt hallottam kránitz szinkron lesz... legalábbis állítólag a bemutatóban az volt..én nem láttam... ha kránitz lesz akkor nem érdemes:) ha bujtor akkor igen:)
ugyanettől az információ forrásból (Jorry) azt is hallottam, hogy január közepén kijön DVD-n itthon...
mondjuk ha most felveszed és kijön az se baj..de mivan ha nem jön ki csak később.. csúszik valami miatt....akkor meg jó ha megvan:) -
NiCE #3376 Én megveszem majd januárban az Aladdint DVD-n, de egyelőre nem lehet az amazon.de-n megrendelni, megnézem hátha van máshol is.
Amúgy meg Különben dühbe jövünk DVD-n -
#3375 Szerintem mindenképpen ved fel.
12es jelzéssel kapcsolatban, kb. 1 éve láttam szintén national geographicon úgy dél körül amiben a hullák bomlásást mutatták be.Rendes hullákon és teljesen mutatták az egészet, kis kukacok férgek meg minden ahogy eszik a bomló hullákat, mondanom nem kell semmi karika nem volt kinn, én majdnem elhánytam magam, ráadásul pont kajáltam. -
Vándorsólyom #3374 Az MTV az Aladdint 12-es jelzés nélkül adja. Mit szóltok, vegyem fel dvd-re, vagy van már vlakainek német dvd rippje, esetleg dvd-je? Mert ha van, akkor csak a szinkront veszem fel.
Csak azt nem értem, ez a féreg RTLKLub miért adja mondjuk 12-es jelzéssel a Rabló Pandúrt. Jut eszembe, szoktátok látni a spektrumon és a national geographicon, amikor az oroszlán a gazellát elkapja, félig átharapja a torkát, ömlik a vér, és közben elkezdik enni az állatot, ami még sípoló tüdején keresztül fulladozik, és kínjában rángatja az ideg? Na szóval azt vettem észre, hogy ezekn a műsorokon nincsen sose 12-es jelzés. Kellemes karácsonyt! -
#3373 Részedről a szerencse ! :)
-Bob hol az a hal? -
#3372 Na ezeket fel kell írnom valahova, mert különben tuti elfelejtem.Ha nálunk is Szent este adnák biztos nem felejteném el.De ez nagyon komoly hogy 24.én 20:15kor adják!
Jó hogy ezeket leírtad ilyen ajánló lehetne mindig itt, vagy a spencerhillen. -
#3371 az isten megbocsát, én nem!-et bunyó húsvétig címmel adta a tv2 anno. Nemtom akkor, hogy miért változtatták meg arra a címet... -
#3370 akkor most hallottuk a programot.....de hol a hárfakoncert? :) -
#3369 szerencsés emberke vagy :) -
#3368 egy kis tv ajánló
dec 26: M1 - 12:10 - Aladdin !!!! reklám nélkül..aki lemarad róla az dec 30án (csüt) 9:15 kor bepótolhatja (valszeg eredeti szinkronnal)
Az Őrangyalokat folyamatosan nyomják a Hálózat(Főnix tv) Film+ - on.... 24 -25-26 án is ...de most noymta le az összest a Viasat is...
dec 31. 14:40 - RTL KLUB - Rabló Pandúr
jan. 2. 14:20 - RTL KLUB - Az isten megbocsát én nem! (mintha ezt még nem adta volna az RTL, csak a TV2 más címmel... vagy rosszul tudom?:)
eddig voltak a magyar csatornák
német csatornákon: SAT 1 - január 1 16:35 - Szuperhekusok RTL - dec 24. 20:15 - Szent este főműsoridőben ( ez igen:) - Bombajó Bokszoló
ORF1 - dec 31. 16:00 - nyomás utána
nah szal lesz mit nézni
-
#3367 Csak azért mert nekem meg van vhs-en a Bujtor-Újréti szinkronnal. -
#3366 szerintem nem -
#3365 Nem tudjátok,amit dc-ről lehet szedni az Bujtoros szinkronnal van? -
#3364 Evvel nem vagytok egyedül,egyik legjobb filmjük volt,nagyon kellene nekem is -
#3363 -
#3362 hmm, ez akkor engem is érdekel -
indiana #3361 Üdv Mindenkinek!
Segítséget kérek!
Állítólag kering valhol a neten egy Különben dühbe jövünk dvd, amit egy külhoni kiadásról rippeltek és összehozták a magyar szinkronnal. Aki tud erről kérem írjon. Nagyon szeretném ezt a filmet, az egyik kedvencem és sajnos még videokazettán sincs meg. Videokazetta is érdekelne akár tv-ből felvett verzió is Bujtor-Újréti párossal ha lehet(:-))
Előre is köszönöm
[email protected] -
#3360 dvd-n kijön? mert még hiányzik a gyújteményből -
#3359 csak tudod mit furcsállok?....hogy vagy képes fölszaladni Mo-ra, mint a pók? -
#3358 Na ma adják az Aladin-t az m1 jó film lesz!
Csak fura hogy az m1-is tud néha jó filmet sugározni. -
#3357 itt nem valami nagy szám a panoráma mostanában....
csak nem lebukott egy ügynökünk Mo-n.... -
#3356 médiamarhában próbálkozz, ott jó esélyed van, ráadásul dvd-mellékletként is árulhatják, ami szintén olcsó -
#3355 Kincs ami nincs és a Bűnvadászok kéne nekem dvd, csak nem tudom hogy ezek is az akciós 990ft közé tartoznak e, ha igen hol lehet még találni belőle, nem tudjátok? -
#3354 csak ő inkább Tango :)))