4113
  • Shodan
    ...és még mindig parancsnok :)
  • amonserrano
    nyugalom hééé.. ne pazaroljuk az energiánkat..
  • Buddy
    szóval Te ilyen vicces gyerek vagy? akkor tudhatnád, hogy nagyon nem tanácsos szórakozni velem :))

tehát: ide a dvd-t....mozgás :)
  • amonserrano
    semmi....

semmi... azóta semmi....de meglásd hamarosan a hol is nevetni fog:)...

de mint tudod a semmi hír jó hír....
  • Buddy
    no van vmi újság Aladdin téren? Tudtok vmit?
  • Buddy
    avagy: Mindent bele Charlie Firpo :)
  • amonserrano
    az egy zene-video áruház.... Deák Ferenc utca 19. A deáktérről nyíló utca... ez az áruház neve hogy MCD....

üdv
    sok sikert
  • Banyapapa
    MCD? Az mi,és ott merre? Elöre is kösz:)
  • amonserrano
    ezeknél az olcsóbb, ha járod a várost...főleg tesco, media markt..és hasonlókat, és keresgélsz sokat... ezeken a helyeken ugye 990 ért lehet kapni...szinte mindegyik filmet már....

de pl a Deák téri MCD-ben múltkor még tuti volt egy csomó 990 ért ..pl Bűnvadászok is.. ami máshol nem igen van...
  • TomCat18
    Köszönöm az infokat. Lenne még egy kérdésem, nem tudja valaki honnan érdemes DVD-t rendelni.
    Xpress - drága, kiesik
    DVDabc - nincs meg nekik egy csomó BS&TH film
    Netpiac - most emelte meg a filmek árát
    Egyéb cég nincs ? :)
  • Vándorsólyom
    jó tudni, hogy mit nem szabad elkezdenem szinkronizálni? az aldinnak már mahjdnem nekiláttam
  • amonserrano
    sajna ezt senki se tudja biztosan.... ha lehetne tudni, akkor fent lenne a www.spencerhill.hu -n ....
    annyit talán kezd körvonalazódni, hogy talán január közepén megjelenik az Aladdin ...eredeti szinkronnal... a későbbiekben meg talán az Isten megbocsát én nem, a Bosszú El Pasoban, és az Akik csizmában halnak meg triológia is kijön....

• Buddy
    Mindenkinek Bud Spencer & Terence Hill-es boldog karácsonyt :)
  • Bandee1987
    A német Kabel1-on (ami többek között, a upc kábeltévén, fibernet kábeltévén és még 1-2 kábelszolgáltatónál fogható) 25.-én, azaz szombaton, FŐMŰSORIDŐBEN, 20:15-kor fog menni Az ördög jobb és bal keze 1.
    Szal' a németek tudják mit érdemes karácsonykor leadni, csak a magyarok nem...
  • TomCat18
    Hali, nem tud vki egy olyan oldalt, ahol esetleg előre lehetne tájékozódni, hogy melyik Bud Spencer és Terence Hill filmet fogják kiadni DVD-n, és mikor ?! Thx for your help !
  • amonserrano
    közben kiderült, hogy az isten megbocsát én nemet adta az RTL is már...
    Kránitz - Rátóti hanggal...

a Tv2 meg annó Kránitz - Újréti -vel...

szal azért talán jobb a tv2-s verzió:)
    a régi videokazin meg Kránitz - Szersén Gy. van....
  • amonserrano
    szerintem digizd.... bár egyes információkból azt hallottam kránitz szinkron lesz... legalábbis állítólag a bemutatóban az volt..én nem láttam... ha kránitz lesz akkor nem érdemes:) ha bujtor akkor igen:)

ugyanettől az információ forrásból (Jorry) azt is hallottam, hogy január közepén kijön DVD-n itthon...

mondjuk ha most felveszed és kijön az se baj..de mivan ha nem jön ki csak később.. csúszik valami miatt....akkor meg jó ha megvan:)
  • NiCE
    Én megveszem majd januárban az Aladdint DVD-n, de egyelőre nem lehet az amazon.de-n megrendelni, megnézem hátha van máshol is.
    Amúgy meg Különben dühbe jövünk DVD-n
  • Shodan
    Szerintem mindenképpen ved fel.
    12es jelzéssel kapcsolatban, kb. 1 éve láttam szintén national geographicon úgy dél körül amiben a hullák bomlásást mutatták be.Rendes hullákon és teljesen mutatták az egészet, kis kukacok férgek meg minden ahogy eszik a bomló hullákat, mondanom nem kell semmi karika nem volt kinn, én majdnem elhánytam magam, ráadásul pont kajáltam.
  • Vándorsólyom
    Az MTV az Aladdint 12-es jelzés nélkül adja. Mit szóltok, vegyem fel dvd-re, vagy van már vlakainek német dvd rippje, esetleg dvd-je? Mert ha van, akkor csak a szinkront veszem fel.

Csak azt nem értem, ez a féreg RTLKLub miért adja mondjuk 12-es jelzéssel a Rabló Pandúrt. Jut eszembe, szoktátok látni a spektrumon és a national geographicon, amikor az oroszlán a gazellát elkapja, félig átharapja a torkát, ömlik a vér, és közben elkezdik enni az állatot, ami még sípoló tüdején keresztül fulladozik, és kínjában rángatja az ideg? Na szóval azt vettem észre, hogy ezekn a műsorokon nincsen sose 12-es jelzés. Kellemes karácsonyt!
  • Shodan
    Részedről a szerencse ! :)
    -Bob hol az a hal?
  • Shodan
    Na ezeket fel kell írnom valahova, mert különben tuti elfelejtem.Ha nálunk is Szent este adnák biztos nem felejteném el.De ez nagyon komoly hogy 24.én 20:15kor adják!
    Jó hogy ezeket leírtad ilyen ajánló lehetne mindig itt, vagy a spencerhillen.
  • Bandee1987
    az isten megbocsát, én nem!-et bunyó húsvétig címmel adta a tv2 anno. Nemtom akkor, hogy miért változtatták meg arra a címet...
  • Buddy
    akkor most hallottuk a programot.....de hol a hárfakoncert? :)
  • Buddy
    szerencsés emberke vagy :)
  • amonserrano
    egy kis tv ajánló

dec 26: M1 - 12:10 - Aladdin !!!! reklám nélkül..aki lemarad róla az dec 30án (csüt) 9:15 kor bepótolhatja (valszeg eredeti szinkronnal)

Az Őrangyalokat folyamatosan nyomják a Hálózat(Főnix tv) Film+ - on.... 24 -25-26 án is ...de most noymta le az összest a Viasat is...

dec 31. 14:40 - RTL KLUB - Rabló Pandúr

jan. 2. 14:20 - RTL KLUB - Az isten megbocsát én nem! (mintha ezt még nem adta volna az RTL, csak a TV2 más címmel... vagy rosszul tudom?:)

eddig voltak a magyar csatornák

német csatornákon: SAT 1 - január 1 16:35 - Szuperhekusok RTL - dec 24. 20:15 - Szent este főműsoridőben ( ez igen:) - Bombajó Bokszoló
    ORF1 - dec 31. 16:00 - nyomás utána

nah szal lesz mit nézni
  • Shodan
    Csak azért mert nekem meg van vhs-en a Bujtor-Újréti szinkronnal.
  • Buddy
    szerintem nem
  • Shodan
    Nem tudjátok,amit dc-ről lehet szedni az Bujtoros szinkronnal van?
  • Eper
    Evvel nem vagytok egyedül,egyik legjobb filmjük volt,nagyon kellene nekem is
  • Eper
  • Buddy
    hmm, ez akkor engem is érdekel
  • indiana
    Üdv Mindenkinek!
    Segítséget kérek!
    Állítólag kering valhol a neten egy Különben dühbe jövünk dvd, amit egy külhoni kiadásról rippeltek és összehozták a magyar szinkronnal. Aki tud erről kérem írjon. Nagyon szeretném ezt a filmet, az egyik kedvencem és sajnos még videokazettán sincs meg. Videokazetta is érdekelne akár tv-ből felvett verzió is Bujtor-Újréti párossal ha lehet(:-))
    Előre is köszönöm
    [email protected]
  • Buddy
    dvd-n kijön? mert még hiányzik a gyújteményből
  • Buddy
    csak tudod mit furcsállok?....hogy vagy képes fölszaladni Mo-ra, mint a pók?
  • CLINT EASTWOOD9
    Na ma adják az Aladin-t az m1 jó film lesz!
    Csak fura hogy az m1-is tud néha jó filmet sugározni.
  • amonserrano
    itt nem valami nagy szám a panoráma mostanában....

csak nem lebukott egy ügynökünk Mo-n....
  • Buddy
    médiamarhában próbálkozz, ott jó esélyed van, ráadásul dvd-mellékletként is árulhatják, ami szintén olcsó
  • Shodan
    Kincs ami nincs és a Bűnvadászok kéne nekem dvd, csak nem tudom hogy ezek is az akciós 990ft közé tartoznak e, ha igen hol lehet még találni belőle, nem tudjátok?
  • Buddy
    csak ő inkább Tango :)))