4113
-
#3473 srácok keresek egy betétdalt, azthiszem a különben dühbe jövünkben van és ha azt mondom hogy lalalalalalla, lalalalalalla, lalalala-lálalalala-lalla akkor biztos tudtok nekem segíteni -
#3472 Küldtem neked üzenetet. -
cadet #3471 Nagy gondban vagyok...most néztem meg angolul az Odds and Evens filmjüket. De nem értem a legutolsó poént, ami magyarra úgy fordítottak, hogy "Hát úgy, hogy én meg sirályul tudok". Angolban valami mást mond, de nem értem, hogy mit. Valaki tudja esetleg, vagy meg tudná nézni nekem? Addig álmatlan éjszakáim lesznek...
Köszi!
Colorado Slim
(Cadet) -
#3470 gyerekek ... a hír a Blikkből származik.... nem biztos hogy nagyon hiteles.. várjunk valami hihetőbbet...de reménykedjünk, hogy most az egyszer igazat írnak:) -
sergio corbucci #3469 Ez komoly???Hol olvastad?Nagyon érdekelne!A két pofonosztó újra együtt,de milyen öregek már.......!!!!!! -
gdevil #3468 Jahh, a terv a Dr. Jekill és Mr. Hyde feldolgozása. Érdekes ötlet, mivel ez a sztori nem igazán vígjátékos-bunyós. De egy jó forgatókönyvvel lehet belőle valami... -
#3467 Most olvastam az újságba hogy egy film erejéig újra összeállnak. -
#3466 És nem lehetne valahogy ezt átmásolni? -
#3465 Én még az ARANYESŐ YUCCÁBAN és a ÉN A VIZILOVAKKAL VAGYOK DVD-t még egyik nagy központban se láttam. -
#3464 Ezeket a filmeket meg lehet kapni az Auchan, Tesco üzletekben is, meg egyéb bevásárlóközpontokban, és ha jól tudom azok vannak szerte az országban. -
#3463 Mert az a szar EUROPARK csak budapesten van basszameg!
Mert mind a két film kéne, én meg nem budapesti vagyok, úgyhogy ezt buktam. -
Sleep Walk #3462 Igen. miért? -
#3461 Te Budapesti vagy? -
#3460 Megvan a film VHS-en -
#3459 Pedig engem is érdekelne ilyen oldal...
Az ezer pofon ajándékba című film kellene. -
Sleep Walk #3458 Ha valakit érdekel, az ARANYESŐ YUCCÁBAN és az
Én a Vizilovakkal vagyok,
999 Ft. a SATURN-ban. (Euro Park)
-
sergio corbucci #3457 Sziasztok!
Ha valakinek megvan a Bombajó bokszoló, Akit buldózernek hívtak és az Én a vizilovakkal vagyok című film DVD-n,és átírná nekem, nagyon hálás lennék, ha szólna nekem!
Előre is köszi!
-
#3456 Tegnap a Media Markt-ba láttam hatot abból vettem meg 3-mat!
Serif és az idegenek
Nevem Senki
Ördög jobb és bal keze
Ördög jobb és bal keze 2
Bombajó bokszoló
Akit buldózernek hívtak
-
#3455 sztem menj el valamelyik nagyáruházba és nézd meg... sajnos nem tudom, hogy a 152 hipermarketnek mi az árukészlete... amúgy meg mindegyik kapható ezen az áron, már ha van készleten... -
#3454 A filmeknek mi a címük? -
#3453 Melyik leárazott Bud Spencer és Terence Hill film ami 999 ft-ért kapható?
Amik a nagyáruházakban kaphatók? -
djoldman #3452 Hali!
A filmre rákerestem, tracklist-et is találtam meg minden hasznosat, de olyan oldalt ahonnan le lehetne tölteni, olyat nem.Hub-on meg file-cserélőkön nem próbálkoztam (nem is értek annyira hozzá). Szóval, ha pl MSN messengeren át tudnád esetleg küldeni az jó lenne (vagy akár az egész albumot). Mail címet lásd lejjebb.
Előre is kösz! -
#3451 Café:
Keressetek rá a Kincs ami nincs(Who Finds a Friend Finds a Treasure) filmzene-albumra, rajta van. -
sergio corbucci #3450 Hahó!
Ezt olvassátok el:
http://budterencehub.fw.hu/
Nem tudom mi van az IPH kiadóval, de semmi filmet nem adtak ki még mostanság!Ti mit tudtok róluk?
Ja és a Cafés szám nekem is kellene, ha megszerezted!
-
djoldman #3449 Hi!
Nincs meg valakinek véletlenül a mindenki által ismert "cafe"-s szám? Tudom, hogy ddsound az előadó, de én sehol nem találom a neten. Akinek megvan lécci küldje el a:
djoldman@freemail címre.
Előre is köszi! -
:) #3448 nekem majdnem mind mgvan:) csak a hanibál hiányzik meg a pirinyós -
djoldman #3447 A Szuperhekusokkal kapcsolatba - az email címem:
[email protected] -
Vándorsólyom #3446 akinek van Boot Hill szinkronja, magyar cím a fan club honlap szerint:
1969 - Akik csizmában haltak meg (MTV-1989)(B- Ú)
Csizmadombi fenegyerek (TV2 - 2001)
Akit nem üt meg a guta (TV2)(Kránitz - Újréti)
és hajlandó lenne köclsönözni nekem a szinkront valamilyen adathordozón, annak fejében, hogy az igazított, szinjmronizált dvd divx rippet megkapja utána ajándékba tőlem, az jelentkezzen, naálam. email cím:
[email protected] -
#3445 Most volt az Angyalok is esznek babot című film az rtl klubbon. -
djoldman #3444 Hali!
Lenne egy kérdésem: megvan valakinek bármilyen formátumban (VCD, VHS,DVD) a Szuperhekusok? Ha igen lécci küldjön egy mail-t hogy hogyan tudná kölcsönadni, átvenni, átírni, stb.
Előre is köszi! -
#3443 filmnézés:
ha valaki akar közös filmnézést, akkor az megteheti az alábbi időpontokban
Filmklub 4: március 14 - Kincs ami nincs
Filmklub 5: május 2 - Nincs kettő négy nélkül
Filmklub 6: május 9 - Ördög jobb és bal keze
az összes vetítés a Pázmány Péter Katolikus Egyetem épületében zajlik Piliscsabán, ahova könnyű lejutni a legmodernebb Siemens vonattal is...pont az egyetem területén áll meg... vagy kocsival sincs messze....
általában 17:00 kor kezdődnek....
Várunk mindenkit....
-
#3442 -Kezeket fel!
...
-Mintha azt mondtad volna, hogy csak öten vannak..., ez egy hadsereg.
:) -
#3441 én is a másodikat ismerem :) -
#3440 A második a Bujtor-Ujréti ,ez biztos. -
#3439 #729
-Zavargásokat jelentettek a 73.-ik utcából, menjetek a helyszínre és nézzetek utánna!
-Vettem!
...
-Mi folyik itt?
-Az öregem legurult a lépcsőn és kinyiffant, erre ez a görény kivette a protkóját és eladta 10 dolcsiért!
-És?
-A testvére vagyok, meg kell velem feleznie a hasznot.
-Na add oda neki.
-Zavargást jelentettek a James és a 10. utca sarkáról, húzzatok oda.
-Vettük.
...
-Hééé, abbahagyni, cigarettaszünet.
-Az öregem leesett a lépcsőn és kinyiffant, erre ez a gennyláda kivette a protézisét és eladta 9 dollárért!
- És ezért csaptatok ekkora balhét?
- A tesója vagyok, meg kell feleznie velem.
- Úgytűnik 1-0
Az elsőt még a királyi tvn láttam, a második meg retekklubbos. Melyik az eredeti? A második jobbnak tűnik :) -
#3438 Mi az, hogy nem kell a játékautómatánk!!! -
#3437 ...47 és feles
-nem biztos hogy van ekkora csónakom.
Próbálja fel, ha nem jó szerzek egy pár vontatót. :) -
#3436 lúdtalpas -
#3435 Lába? -
#3434 Hrgggg...