Grand Prix Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A replayokat megköszönném 😊 Fõleg a Kyalami, Mexico és Silverstone érdekelne, msot ezekkel ismerkedem 😊
[email protected] a címem.
[email protected] a címem.
Jajj ezt lefelejtette: azért nem tudok jobb idõt menni, mert nem igazán érzem, hogy milyen szitukban kell csúsztatni a kocsit és hogyan. Jáccottam már elég sok szimulátorral, de gt és forma1-es kocsit ugye nem nagyon kell csúsztatni a rally-t meg nem szeretem (és gondolom amúgyse hasonló a módszer 😛) Szóval jobbhíjján úgy megyek egyelõre a kocsival, mintha tapadna mint az állat és csúsztatni akkor szoktam ha túl gyorsan érkezek a kanyarba. Bár nagyon ott se érdemes, mert ha nincs gáz elég, akkor a kocsi csak csúszik kifelé.
jajaja 😊
Amúgy a Monte Carlo-i pályát már így a modern F1 versenyeken sem szerettem (még tv-ben nézni se), itt kifejezetten az agyamra mászott 😊)
Találtam egy leírást Wéber Gábotól, hogy mi történik ha valamit állítgatok az autón, de így elsõre elég sok volt, majd megemésztem és megpróbálom belõni a kocsit.
Arra azért ennyi idõ alatt is sikerült rájönnöm hogy gyorsan lefelé váltogatni a kanyarok elõtt nem teljesen kifizetõdõ. Már vagy 2x katapultált a motorom verseny közben 😊
Amúgy a Monte Carlo-i pályát már így a modern F1 versenyeken sem szerettem (még tv-ben nézni se), itt kifejezetten az agyamra mászott 😊)
Találtam egy leírást Wéber Gábotól, hogy mi történik ha valamit állítgatok az autón, de így elsõre elég sok volt, majd megemésztem és megpróbálom belõni a kocsit.
Arra azért ennyi idõ alatt is sikerült rájönnöm hogy gyorsan lefelé váltogatni a kanyarok elõtt nem teljesen kifizetõdõ. Már vagy 2x katapultált a motorom verseny közben 😊
Na, sikerült az Eagle-el 1:43-ra javítanom az idõmet silverstone-ban 😊 Beállításokhoz nem nagyon piszkáltam egyelõre.
Irnál néhány linket pályagrafikához?
GPLRank: -51|GTRank: -30
Vki felvilágosítana GPLEA ügyben? Pls.!
Mit kell letölteni, hova installálni stb...?!
Kösz!
-Se.-
Mit kell letölteni, hova installálni stb...?!
Kösz!
-Se.-
Áhh, most nézem a köridõket, mégse 2:18 a legjobb idõm, hanem 1:50 😊))
Kösz a tanácsot, majd ezeken edzek akkor. Emléxem az abszolút kedvenc versenypályám még az Indycar 2-ben lévõ Elkhart lake volt, megnézem hátha létezik ehhez a játékhoz is. Képes voltam hetekig azon a pályán nyomulni, hogy 2:05 alá vigyem az eredményemet. (de régen is volt 😊
Kösz a tanácsot, majd ezeken edzek akkor. Emléxem az abszolút kedvenc versenypályám még az Indycar 2-ben lévõ Elkhart lake volt, megnézem hátha létezik ehhez a játékhoz is. Képes voltam hetekig azon a pályán nyomulni, hogy 2:05 alá vigyem az eredményemet. (de régen is volt 😊
A beállítás ésszerû szóval mindennek meg van az értelme ogy mit kell állítani.
Silverstone jó pálya. De ha jól meg akarod tanulni a kocsi kezelését és ezeket a pályákat ajánlanám kb ilyen sorrendben:
Kyalami, Mexico, Rouen.
Azért ezeket mert itt van mindenféle kanyar a gyakorláshoz. Kya a legjobb ehhez talán a másik kettõ azért megizzasztja még a tapasztaltabbakat is 😊
Silverstone jó pálya. De ha jól meg akarod tanulni a kocsi kezelését és ezeket a pályákat ajánlanám kb ilyen sorrendben:
Kyalami, Mexico, Rouen.
Azért ezeket mert itt van mindenféle kanyar a gyakorláshoz. Kya a legjobb ehhez talán a másik kettõ azért megizzasztja még a tapasztaltabbakat is 😊
Köszi a tanácsot, az eagle tényleg tetszik. Egész fürge és nem kell imádkoznom minden egyes kormánymozdulatnál 😊 Most keresek vaalmi jópofa pályagrafikát a Silverstone-i pályára, mert amit most töltöttem le, annak sikerült a bravúr: rondább lett mint az eredeti 😊)
Minden segítség ki van kapcsolva természetesen. 😊 Próbálok magamtól ráérezni az autra. Van egy õsrégi kormányom, de mivel a game is elég régi, ezért jól el lehet jáccogatni vele. FFB nincs, de lehet hogy így jobban is járok 😊) Idõt nem írok, mert még csak a Silvesrtoni pályán mentem és ott sem sikerült kicsúszás nélkül végigmenni. Asszem valahol 2:18 körül van a legjobb idõm 
A setupokra visszatérve: lehet ezt ésszerûen csinálni, vagy úgy szoktátok, hogy: na ezen állítok kicsit, meg ezen is és megnézzük hogy mennyi lesz a köridõ? 😊

A setupokra visszatérve: lehet ezt ésszerûen csinálni, vagy úgy szoktátok, hogy: na ezen állítok kicsit, meg ezen is és megnézzük hogy mennyi lesz a köridõ? 😊
ja sajna ferrari nem kezdõknek való
a féksegítség be van kapcsolva?
billenytyûvel vagy kormánnyal játszol?
ha érdekel van egy sajár setup-om azzal sokkal jobban játszható
az isõidet ird be látod az enyémre is rögtön beszóltak :-)
a féksegítség be van kapcsolva?
billenytyûvel vagy kormánnyal játszol?
ha érdekel van egy sajár setup-om azzal sokkal jobban játszható
az isõidet ird be látod az enyémre is rögtön beszóltak :-)
Netes versenyhez sok idõ kell hogy mehess.
Én Lotussal tanultam az legnehezebb 😊 De ha azt megtanulod a többivel nem lesz gond.
De ha ajánlhatok egyett az talán a Cooper lenne. Viszonylag gyors jól reagál ugyanakkor nem túl lomha mint a BRM mert annak sincs értelme hogy olyanon gyakorolj.
Kipróbálhatod még az Eagle-t az is jó kis autó igaz izgága de nekem kezdõ koromban jól kezelhetõnek bizonyult.
Én Lotussal tanultam az legnehezebb 😊 De ha azt megtanulod a többivel nem lesz gond.
De ha ajánlhatok egyett az talán a Cooper lenne. Viszonylag gyors jól reagál ugyanakkor nem túl lomha mint a BRM mert annak sincs értelme hogy olyanon gyakorolj.
Kipróbálhatod még az Eagle-t az is jó kis autó igaz izgága de nekem kezdõ koromban jól kezelhetõnek bizonyult.
Hát megmondom õszintén nem vagyok az a birkatürelmû gamer, énis szoktam csapkodni, meg anyázni (monitoromat még nem köptem le sose, csak hallottam hogy ez is szokás manapság 😊 és megmondom õszintén ez a game kiborított picit 😊 Egy kicsit félretettem és majd újrakezdem ha megnyugodtam
Tudtok ajánlani kezdõnek való autót? Elvbõl a Ferrarival megyek, de gondolom van jobba nkezelhetõ autó is, asszem ez túl gyors nekem. Vagy a tapasztalaitok szerint melyik autónak a legjobb a fékrendszere? Mer a fékeken borultam ki legelõször, hogy már fél kilóméterrel a kanyar elõtt lassítani kell 😊
Az is érdekelne, hogy vajh kb nagyságrendileg mennyi idõ kell ahhoz hogy az ember ki merjen netes versenyen állni? Persze szigorúan a kezdõk közé.
Tudtok ajánlani kezdõnek való autót? Elvbõl a Ferrarival megyek, de gondolom van jobba nkezelhetõ autó is, asszem ez túl gyors nekem. Vagy a tapasztalaitok szerint melyik autónak a legjobb a fékrendszere? Mer a fékeken borultam ki legelõször, hogy már fél kilóméterrel a kanyar elõtt lassítani kell 😊
Az is érdekelne, hogy vajh kb nagyságrendileg mennyi idõ kell ahhoz hogy az ember ki merjen netes versenyen állni? Persze szigorúan a kezdõk közé.
hat van nagyon sok jó pálya és pálya update
hi-fi hangok
ezenkivul setup-ok és uj kocsik pit-ek
én kb 700 megányi anyagot leszedtem és felraktam és sztem jobban néz ki mint a colin 3 :_)
hi-fi hangok
ezenkivul setup-ok és uj kocsik pit-ek
én kb 700 megányi anyagot leszedtem és felraktam és sztem jobban néz ki mint a colin 3 :_)
Pl. mit érdemes még felrakni?
hát nekem bill-el már nagyjából ment
ûigaz nem a profi szinten :-)
de az olasz patch-re érdemes felrakni még pár dolgot sokkal szebb lesz
ûigaz nem a profi szinten :-)
de az olasz patch-re érdemes felrakni még pár dolgot sokkal szebb lesz
nekem 1 hónapig tartott amig biztonságosabban tudtam menni egy kört monzán
és 2 hónapig amig a fékezés,kigyorsités jó lett
és nem sütöttem meg a motort 2 körönként😊)
és 2 hónapig amig a fékezés,kigyorsités jó lett
és nem sütöttem meg a motort 2 körönként😊)
!Forza Ferrari!
Hehe, kipróbáltam. Egyelõre tetszik. Számítottam rá, hogy tényleg durva lesz, de azt azért nem képzeltem volna hogy 1 óra játék után sem tudok hármasban normálisan végigmenni egy pályán 😊)
Van: gpl_full_patch
www.multiplayer.it
kb. 60 mega, de szerintem érdemes leszedni.
www.multiplayer.it
kb. 60 mega, de szerintem érdemes leszedni.
Van olyan csomag, ami kompletten lecseréli az eredeti grafikákat? Szóval hogy ne 20 helyrõl kelljen összeszedni.
Az APP.INI-ben nezd meg, mi van beallitva a Graphicshoz. Alapban Voodoo, attol szokott fagyni.
[ Graphics ]
lastRasterizerDLL = RASTOGL.DLL ez jo vagy a RASTD3D7.DLL
[ Graphics ]
lastRasterizerDLL = RASTOGL.DLL ez jo vagy a RASTD3D7.DLL
Jáccik valaki winXP alatt? Nekem nem hajlandó elindulni. Pár hónapja kipróbáltam a legujabb peccsel is, akkor nem volt hajlandó elindulni. van esetleg valami megoldás erre, vagy csak a gépemmel lehet baj?
Sziasztok!
A héten sikerült végre megvennem a GPL-t. El vagyok ájulva tõle! Nagyon komoly!
A köridõimmel viszont zavarban vagyok. A GPLHOD szerint 1.30.5xx a GPL saját mérése szerint viszont 1.31.9xx a legjobb köridõm egy bizonyos edzésen?
Miért különbözik a két érték és melyik a valós?
A héten sikerült végre megvennem a GPL-t. El vagyok ájulva tõle! Nagyon komoly!
A köridõimmel viszont zavarban vagyok. A GPLHOD szerint 1.30.5xx a GPL saját mérése szerint viszont 1.31.9xx a legjobb köridõm egy bizonyos edzésen?
Miért különbözik a két érték és melyik a valós?
Nincs mit, szivesen.
Ha mukodik, akkor ezt a palyat (Crystal Palace) szedd le, es teszteld. Az egyik kedvencem😊))
Ha mukodik, akkor ezt a palyat (Crystal Palace) szedd le, es teszteld. Az egyik kedvencem😊))
Ez eleg durva beallitas, de en igy szeretem😊)))
Ha "gyengiteni" akarod, akkor a
reszben, a 75-ot NOVELD meg, aranyosan.
Ha "gyengiteni" akarod, akkor a
max_steering_torque = 75.000000
reszben, a 75-ot NOVELD meg, aranyosan.
A CORE.INI ben ezek mindenfelekeppen legyenek benne, es igy😊
[ Joy ]
allow_force_feedback = 1 ; Use FF if device has it
force_feedback_damping = 1.000000 ; force feedback damping coefficient
force_feedback_latency = 0.085000 ; force feedback latency (secs)
max_steering_torque = 75.000000 ; steering torque in N*in giving max device force
Miutan be kalibraltad a kormanyt, Okay, utana baloldalt, felul fel vannak sorolva, milyen funkcio mihez van rendelve. Ami ott piros, az nincs beaallitva. Egerrel rakattintasz, es tekered/nyomod a megfelelo kontrollert.
A kormanyzas beallitasnal, BALRA kell tekerni a kormanyt!!
A kormanyzas beallitasnal, BALRA kell tekerni a kormanyt!!
sziasztok
vettem egy Sidewinder kormányt de nem tudom hogy kell bekaribrálni a játékhoz
mikor bejön a képernyõ terkerem balra és jobbra a kormányt de otánna mi az "OK"
ha entert nyomok kilép de unnasigned marad
PLEASE segítsetek ugy játszanék már
vettem egy Sidewinder kormányt de nem tudom hogy kell bekaribrálni a játékhoz
mikor bejön a képernyõ terkerem balra és jobbra a kormányt de otánna mi az "OK"
ha entert nyomok kilép de unnasigned marad
PLEASE segítsetek ugy játszanék már
ezt ismeritek?
http://grandprixsounds.m4driving.sm/
engem viszont ez a belsõ érdekelne
http://www.m4driving.sm/nucleus/media/2/20030530-snap252.jpg
http://grandprixsounds.m4driving.sm/
engem viszont ez a belsõ érdekelne
http://www.m4driving.sm/nucleus/media/2/20030530-snap252.jpg
hát igen alapban negyven megás játék most 900 megás nálam :-)
Amugy ez nem BRM külsõ nézetbõl nem egyértelmû
de mind szuper szvsz
Amugy ez nem BRM külsõ nézetbõl nem egyértelmû
de mind szuper szvsz
Hi Toya!
be tudnád linkelni nekem azt forumot mer nem találom meg...
vagy icq-n:237600802
egyébként most thrustmaster gt-m van
csak eltört az f1 s felváltó kar😞(
és a bajnokságban a futamokon ez már igen zavar😞
most engem a momo ra beszéltek rá többen is de elbizonytalanodtam.
be tudnád linkelni nekem azt forumot mer nem találom meg...
vagy icq-n:237600802
egyébként most thrustmaster gt-m van
csak eltört az f1 s felváltó kar😞(
és a bajnokságban a futamokon ez már igen zavar😞
most engem a momo ra beszéltek rá többen is de elbizonytalanodtam.
!Forza Ferrari!
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani, hogy 255-ös hozzászólásban szereplõ screenshoton milyen car graphic van?
Rettentõen kemény!
Meg tudjátok mondani, hogy 255-ös hozzászólásban szereplõ screenshoton milyen car graphic van?
Rettentõen kemény!
A MOMO kormánnyal vigyázzál mert nagyon megtudja keseríteni az ember életét.
Errõl olvashatsz a Hardwired-en a hadrver fórumban részletesen.
Errõl olvashatsz a Hardwired-en a hadrver fórumban részletesen.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
rendicsek :-)
Csak elobb jojjon már meg az uj gépem
Amugy milyen kormányt Momo-t?
egnap volt egy film a regi versenyekrol mutatták sorban a pályákat.
Hát a jatékban szebbek az autok.
Igaz 58-as szezonnal kezdték.
Volt benne két pálya ami nincs meg
Az egyik Reims a másik Barcelona
most megyek leszedni ezeket. :-)
Amugy milyen setupokat használtok?
Csak elobb jojjon már meg az uj gépem
Amugy milyen kormányt Momo-t?
egnap volt egy film a regi versenyekrol mutatták sorban a pályákat.
Hát a jatékban szebbek az autok.
Igaz 58-as szezonnal kezdték.
Volt benne két pálya ami nincs meg
Az egyik Reims a másik Barcelona
most megyek leszedni ezeket. :-)
Amugy milyen setupokat használtok?