Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

boltboy
Ti.E !!

Aki tud az ma este jojjon ventire 9korul mert beszelni es gyakni valo lenne , hogy legkozelebb ne kapjunk mar ki legalabb a sajat palyankon ..

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

boltboy
Grent !

Te meg melozol ??

mert en is

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

boltboy
Occsem 😄😄😄😄😄

Annyit ugraltunk mint a picsa, gyakorlatilag szetment az ujjam, es azon a qva palyan mar ugy ismerem a feleresi idot, hogy 1 WAR-on meg jol johet, persze nem ellenetek 😄😄😄😄😄

De amirol beszeltunk azt mindenfele keppen kernem toled, mert engem nagyon erdekel a tema, es Grent kollegamat is.......na elore is thx

csabawarchief
LoL !

Mr.Grent
Ehh ez megint én volnék a melóból csak megint más logót tett be, pl a múltkor megint más volt, de beloginolásnál Szia Mr.Grent felirat virit!
Tudod ilyen randomly a picstöröm!!

https://grentmedia.hu

LSC
hát te ki vagy?

kicsit körülményesek vagyunk, mint az oviban tudod!LOL!
De igyekeztünk csak valamit nem jól nyomhattunk, nem teljesen tisztán vettük az instrukciókat, meg a Bolt virusa is bezavartmajd egyszer ha lessz idõ

Taptarap
jó az erkélyes😊)

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

majd elfelejtettem, nesztek egy demo.
még ugyanakkor történt, amikor vagy 6-an barmultunk hk2-n elõször ugye a stoptáblán (qno rakott is képeket a fórumba). elfelejtettünk az egészrõl demot venni, így csak a legvégsõ baromkodást sikerült rögzíteni, ami bemutatja mire is képes egy admin szorult helyzetben 😊)
have fun...

Qnosi [OBI]
😊
Joaz .. Biztos rosszul csinaltatok valamit 😊

ev1l FlOwEr
Most mit kényeskedsz, mint egy gyerek ????

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Mr.Grent
Vazz qnozi az a bunny egy franckarika, mit szenvedtünk vele!

Mr.Grent
Buzerál téged a franc, csak te veled tudok beszélni, a többieket nem ismerem. De szólj és akkor no duma, mintha sosem láttuk volna egymást! Nemtom nézted-e a mailt a smilekat a végén, nem vettem komolyan csak megemlítettem, hogy sokat vettetek magatokra! És ezért kérdeztem hogy lessz-e ma gyakwar amit megbeszéltünk, mármint veled, mert ugye te itt dolgozól nemolyan messze és a Zottyaval kiötölve a dolgot megkérdezett téged. Meg letudva a dolog, már reggel szólt a VZO úgyhogy nincs gáz csak gondoltam én vagyok a feledékeny és lemondtam a dolgot!Gyógyulj meg és ne idegeskedj! Hajrá magyarok!

Dud [OBI]
Az vagyok! Kérdezd meg lécci! 😄

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

ev1l FlOwEr
Senki sem akar a taligára kerülni......

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Ha tudnám, hogy Gyalog-galopp fan vagy, megkérdezném:

Most mit kényeskedsz, mint egy gyerek ????

Grave Digger
Köcsögök😄DD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Qnosi [OBI]
Tegec, szerdapentek kozul mellik nap tudsz jonni emergency backupnak ? 😊

boltboy
Kiderul hanyan leszunk este, de termeszetesen ha mindenki jelen van reszunkrol akkor semmi akadalya.
Este Grent-tel megbeszeljuk, ugy 9 korul erunk fel ventire, a tobbit majd ott.

Qnosi [OBI]
Kihagytad, hogy "ko:cso:go:k" 😊

Dud [OBI]
Úgy is érzem magam ma...

rohadtgec
TIE!!

ha obi nem tud ma warozni veletek, én megprószálom összerántani a gbs-t...
De eza többieken múlik...

ha benne vagytok írj!!

pac

Taptarap
pedig olyan szépen süt a nap..

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Grave Digger
Én is beteg vagyok, csak én idegbeteg, mert ma voltunk összesen hatan a ctf-en, és abból a kék csapat bõszen védte a zászlót.û Kam4-en. szerencsére jöttek Tibreek és feldobátk a játékot, de már a faszom kivan a kemper pöcsökkel😞((

Dud [OBI]
Téma lezárva. Nyûgös vagyok nagyon...

Dud [OBI]
Kibaszott fáradt és ideges vagyok. Picit most nem veszem túl jól a baszakodást. Máskülönben meg beteg is vagyok és mégis dolgozom...

A Grentnek meg mostanában az én buzerálásom lett az új hobbyja.

LSC
mi volt ebben a nagy arc?

LSC
jóvanna😊

Dud [OBI]
Te még sosem tévedtél...

Más jellegû elfoglaltságunk akadt. Majd mindenki az -- -ból szervezett valami programot. Szal a mai nap 100% nem jó. A csütörtök egyedül ami szabad a héten. És arra már össz is trombitáltam a népet. Ha az jó nektek akkor ok, ha nem keresünk más partnert...

És vegyél vissza az arcból picit, mert kurvára nem vagy vicces.

Gugger
lsd : 30306

Mr.Grent

Nekem a kedd ok. Szerintem a többieknek is.
Legyen 22h. Mi mapunk inf és HK1.
Válasz 'Mr.Grent' üzenetére (#29652)

© Mr.Grent 2003. szept. 12. 14:12 | Válasz erre | #29655

Igen?, ti is rögtön belecsaptatok a kakiba és nézd meg a tegnap estét. Mi elösször felnövünk a problémához vagy leragadunk, még kitudja. De a gyakorlás ok! Csak olvasni nemtudok!
Válasz 'Dud ' üzenetére (#29651)

© Mr.Grent 2003. szept. 12. 14:09 | Válasz erre | #29652

Én láma sorry elnéztem, muhahahaha a gyakorlás ok! szerintem beiktatjuk jövöhétre! pl kedd??? De legyen egy map ctf, egy map inf! Nektek is gyak meg nekünk is. Szerdán ctf-cb-s war.

2003. szept. 12. 13:36 | Válasz erre | #29648

És OBI vs TIE ND gyakorlás mikor lesz???

Lentrõl felfelé olvasd, tehát akkor nemlessz gyak? Öreg ebben az a poén hogy pl a többiek nem is tudtak róla, tehát ha ráérsz sem lett volna sok OBI-s fenn!
Látod látod, a kavinton! Mondtam hogy szedd. De no problem, majd gyakorlunk egyedül, ctf-en! Pedig ezért fogtuk vissza a gbs ellen is! Hátha meglepünk titeket a HK1-en! Ti.E attól még ma este jönnie kell ámm....

LSC
GBS hol kell feliratkozni mert béna vagyok és nem találom.

Dud [OBI]
Nekem mind1 kivel gyakorlunk. De azt ugye tudod hogy ND -rõl van szó? Lesz vasárnap egy warunk, amire picit fel akarunk készülni. HK1 / Raven. És csütörtök 21h lenne a jó.

Dud [OBI]
Nem jó sajna. Nekem ma meg holnap hivatalos progim van. Csak késõ este érek haza. Csütörtökön viszont mehet egy balhé.

Gugger
gbsclan.fw.hu

Gugger
Hol van Sise?

[HUN]PAStheLoD
haha... te meg mit röhögsz itten?? Azt hittem már iskolába vagy 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

csabawarchief

[HUN]PAStheLoD
hmmm 😊))) azért akkor már inkább egyedül megyek éjjel a nyóckerbe ...

[HUN]PAStheLoD

csabawarchief

Sáska

Sáska
Egy...

Sáska
Kettõ

Sáska
Három

Sáska
hmm elviszem a 30300-ast

Sáska
http://gbs.srv.hu/

Mr.Grent
OBI Holnap este a Gyakwar még áll, vagy pihiztek??

na? vélemények? kinek jó, kinek nem? meg lehet ekkorra szervezni?

Grave Digger
Új Maiden POWAAAAAAAAAAAA😄DD