Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

boltboy
Vagy nem ..

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

boltboy
Ugyis a Ti.E nyeri a Cupat, de legalabb probaljatok meg.

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

boltboy
Mozgolodjatok mar magyar KLANOK !!!!!!!!!!!!!!

Szetrugom mindenkinek a segget aki arra nem kepes hogy 1 mailt kuldjon es 1 meglevo csapatot osszerantson.

rohadtgec
Eddig a TI.E és a SWAT jelezte indulási szándékát!!!!

Nekik köszi a korrekt mailért!!

A többiek emg jelentkezzenek!!!!!!!!

Minél elõbb!!!

elvileg cHc, és OSAMA is jön....

Tibre
Jön a friss erõ.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Gugger
Egyenlõre arra várunk, hogy legalabb a magyar klánok jelentkezzenek, mert még elég üres a levelesláda...

boltboy
GBS kutyak !!

Nem lehetne parhuzamosan 1 CTF CUPA-t is futtatni ?? Csak erdeklodom...

boltboy
Grent igazad van....1 picit kell pihenni is, mert pld a tegnap esti hajnalig tarto WAR kicsit leszivta az energiankat, meg raadasul ilyen kocsog ...buzi...fatoku (mar bocsanat) csapatot mind ezek voltak meg nem basz...tt hatan a fold. KB 5 percenkent pause volt ugy 5 percre, es raadasul meg a 2 palya kozott is vagy 15 perc szunet. Szoval szarul ereztem magam ilyen szempontbol.

Viszont meg kell allapitsam hogy a CTF WAR sokkal jobban tetszik mint az INF per pillanat.......

Gugger
Mert félõs banda vagytok! 😄DD

boltboy
Mi tuti hogy jatszunk.........

ev1l FlOwEr
A DCF biztos, hogy nem vesz részt a mókában.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Taptarap
mi már jelentkeztünk meg szvsz a PS is!!

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
LW!

Mr.Grent
OSAMA!

https://grentmedia.hu

rohadtgec
Mélyen tisztelt SOFisták!!!

A múlt héten meghirdetett GBS Cup mielõbbi megkezdéséhez arra van szükség, hogy jelentkezzetek is rá!!

Jelentkezési határidõ: szeptember 26. péntek!!!

Arra szeretnék kérni mindenkit aki érdekelt a dologban, hogy segítsen nekünk kiválasztani olyan külföldi klánokat, akikkel szívesen játszana.... ugyanis meghívásos megoldással becsempészünk pár idegenajkú puttacsittert is.
(javaslatoka vagy emilben, vagy ide a fórumba...)

A kupa 6 vs. 6, inf, Real Damage!

Ha nem jelentkezik megfelelõ számú klán határidõre, akkor hagyjuk az egészet!!

Légyszi foglalkozzaok egy kicsit a dologgal, ne nekünk kelljen rohangálni és lepkehálóval összeszedni a klánokat!!

[email protected] -->pacMAN
[email protected] -->sis3

SL?????
PS?????
OBI????
UDT????
DCF????
SWAT????
CODE????

üdv:
pac

Taptarap
😄DD

ev1l FlOwEr
Itt van Pano új procija :

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Soha nem iszom ha épp benyalok valakinek 😊)

JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!

Matula!
Mr.Grent
Egy kicsit sürû volt ez a két hét, war-war hátán és közben edzések is, nemakarom hogy a srácok befásúljanak, hagyni kell õket egy kicsit lövöldözgetni is!!

Mr.Grent
Így van szombat este fogok elgondolkodni meg véleméynt kérni a jövõheti warokról, de pénteken edzés van! Persze ha a többiek, le akarnak titeket mosni, felõlem

Mr.Grent
id!Ot-ák mennyi lett nállatok? Mi majdnem megszívtuk, kam5-re gyúrtak ez meglátszott, de jor1-en lefostuk izéé, lemostuk õket.
1:0
2:3
6:3
7:1
GG all, köszi mindenkinek aki részvett!!

Mr.Grent

csabawarchief
máris?

[HUN]PAStheLoD

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
gg! 😊

[HUN]PAStheLoD
értjük hogy jelentõs alkoholos befojás alatt vetetted elénk eme sorokat esetleg/és/természetesen garett kényszerített rá 😊

csabawarchief

Taptarap
lehet, hogy egy állat............

Sáska
Peramos ugy lõ, mint egy állat. vajon hogy csinálja?

R@in
Grent kinek a menyasszonya?

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

hát, nemtom. pénteken gyakorolni kéne a szombati warra. de grent maj' megaszongya...

nah, megvertük a puttákat 16-7-re

Taptarap
TIE pénteken este egy visszavágó?

Gugger
Egyébként köszi a segítséget Delta, Pliu, Grent!

Gugger
Jah, megy! Bár még szerveren nem voltam mert a konfigurálásnál elakadtam, sajna rá kellett jönnöm, hogy a SOF ebben is jobb!

csabawarchief
Gugger, mûxik akkor a DesertCombatod (mert azt már nem mondtad el) ?

majd a héten vmikor meg tudom adni, most sajna nem érek rá

csáááááááá 😊

spigi, a mellébannoló

Grave Digger
Bazzeg, ha valaki legközelebb meglátja a Waldo nevû playert azonnal bannolja leccives, kibaszott nagy csaló, biztos vagyok benne. Sajnos a pb-shoti nem árulkodik semmirõl, de valamit használt, mert jó negyed óráig specteltem, és ez idõ alatt bebizonyosodott, hogy csak úgy játszhat, ha közben ki-be kapcsolgattja a csíteket. Sajnos én elkúrtam a bannolását, mert az õ id-je helyett a Fülöpét írtam be véletlenül, és mikor ezt meglátta, hanyatt-homlok elmenekült. Jahh az eredménye viszont lenyûgözõ volt hk2-n, még ha pirosban is 90-13-as frag arány, ráadásul közel húsz százalékos pontossággal párosulva, ami szintén nem rossz. Mégeccer bocsi Fülöp, én kúrtam el, 10-es helyett 11-et írtam id-nek😞(((

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

fdi-brutal
Köszönöm szépen, megkaptam!
Flo jutalmul küld át a barátnõdet hozzám!😊

-FDI-Brutal-Hooligan

Taptarap
ugyanaz mint a játék szervereké

boltboy
Neked is... . lol

boltboy
elkuldtem

Grave Digger
jahh Btutal nem azért nem küldtem, mert elfelejtettem, de most értem haza nemrég, és nekem sincsen meg, tehát nekem is átlõheti valaki a ventrihez tartozó ip-t

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

fdi-brutal
Pls valaki elküldené mailba a Ventrilo OBI-IP-t?

thx

-FDI-Brutal-Hooligan

szórend, helyesírás stb... remélem azért érthetõ volt. 😊

Aligha. Garrett az egyik legjobb FPS player akit valaha láttam, bár nem SOF2-zött sokat. 😊 1-2 hét alatt formába jön és lesz ne mulass! Jah és Õ messze a CODE legjobb playere (ez nem nagy szám mondjuk 😊 ), ezért nagyon örülök, hogy visszatért. 😊

Palleon_home
Én nyomtam DC serveren, de annak már van egy ideje (köcsög sof2 elcsábított😊. Mindenesetre elõfordult velem is, hogy a DC mod rossz helyre települt fel. Aztán néztem mint a moziban. Nézd meg, hogy hol van a könyvtára, mert lehet hogy nem a modok alá rakta fel magát. Ha tört gaméd van, akkor van egy két jó pingû svéd szerver is, ami általában tele szokott lenni ellentétben a magyar dc szerverrel.