Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SL, PS, SWAT, TIE, GBS, cXe, cHc eddig biztos.
Választ várok a következõktõl: CC, OSAMA, FFF Crew.
Szabályok: mint az OBI ligában anno.
Sry a késõi válaszért, de jobb késõbb, mint elõbb

.
Még sosem éreztem. A közepén a lyuk túl kicsi, a széle pedig vág.....
(Viccet félretéve, én sajna nem tudom)
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Néhány perce konnektoltam a serverre, de pont mapot váltott, mikor beértem az új mapra, ez fogadott:
Ezt láttam játék közben, sõt még spektatorban is

Azé egy embört lelõtem

Kojiro ergo sum.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Asszem rs-hez dx9 kell.
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Tegnap vagyis ma fél egy körül játszottam ctf-en, egyszer csak megállt a kép, kiakadt a gép resetre. Restart... A windows 'üdvözöljük képernyõnél kikakadt megint resetre. Ezt eljátszotta 5x, aztán winfos-reinstall lett a vége. SoF II már fel is van telepitve, ugyhogy -->
még valami! az xp-ben levõ alap directx az elég minden játékhoz? (bf,sof,rs,stb.)
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

OSAMA