Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó az ötlet beterjesztem a nagy GBS tanács elé, ahhol a nagy döntõbírák meggondolás tárgyává teszik! THX!
Ha már TK...végül is hányszor lehet ilyet elkövetni bann nélkül? Azt tudom, hogy a % változik, de monjuk halálos csapásból hányat lehet kiosztani? Mondjuk Rylandernek, akire azért húnyok, mert lecsíterezett, holott azt sem tudom hogy kell azt bekapcsolni...😛
[...] Te romboló állat! Te sátán!
neked meg mi a pöcsnek kell tkval kilépned, he?
már a végén úgy menekültem elõled, meg az almád elõl, nehogy én legyek az áldozat 😊
már a végén úgy menekültem elõled, meg az almád elõl, nehogy én legyek az áldozat 😊
Most nézem a következõ warunk a Posse ellen lessz
.Már amúgy is akartunk veletek warozni egyet.
.Már amúgy is akartunk veletek warozni egyet.
Ki van halva a fórum emberek, lent van már a topic címe a pokolban szinte, hejhó!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Mellesleg ha jol emlexem ez OBI ligaban volt :
Win Draw Lose Points SUM points(net)
De ti ugy csinaljatok, ahogy ti jonak latjatok, ez csak egy otlet volt 😊
Win Draw Lose Points SUM points(net)
De ti ugy csinaljatok, ahogy ti jonak latjatok, ez csak egy otlet volt 😊
A nyertes és a vesztes "score" pontkülömbsége lenne kiírva, hm?! Hát ebben is van valami! Nekem mindegy! Akkor mi legyen kutyák?
Tehat gyakorlatilag ez a 'net' (Q3 roxx 😄)
Tehat a netto eredmeny (nyert-vesztett korok)
Remelem a sok megkozelitesbol az egyiket mar nem szurtam el 😄
Tehat a netto eredmeny (nyert-vesztett korok)
Remelem a sok megkozelitesbol az egyiket mar nem szurtam el 😄
nem érteni!? kétszer írjam ki a pontot? 1 gyõztess war 2pont, döntetlen 1pont, vereség 0pont, ezek mennek a "points" oszlopba. Ha 2 war alatt 2 gyõzelem van akkor a points 2+2 = 4. SUM score most nekünk 22, a köv. pl. 28-11-re nyerünk akkor 22+28 = 50. Akkor most mit kellene máshogy írni?
Te GeC.. Mi lenne, ha a SUM scoreba csak a plusz eredmeny irnatok ? Elvegre ugyis a 'golarany' szokott szamitani (tehat most nektek SUM score 2) 😊
*GBS* Cup
és ha már frissítitek az oldalt, akkor lehetne javítani a hibákat is, amiket korábban említettem (többek közt a nevem
)
és ha már frissítitek az oldalt, akkor lehetne javítani a hibákat is, amiket korábban említettem (többek közt a nevem

)
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
én meg a döntetlenre
kevesebb pontot kaptak volna
kevesebb pontot kaptak volnaCelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
*GBS* vs. PosSe
hk1-->*GBS* map
*GBS* blue: 5-7
*GBS* red : 7-0
shop2-->PosSe map
*GBS* red: 5-7
*GBS* blue: 5-6
Nagyon király war volt. fej-fej mellett haladtunk!!!
Vége: 22-20 (*GBS*)
GG all!
hk1-->*GBS* map
*GBS* blue: 5-7
*GBS* red : 7-0
shop2-->PosSe map
*GBS* red: 5-7
*GBS* blue: 5-6
Nagyon király war volt. fej-fej mellett haladtunk!!!
Vége: 22-20 (*GBS*)
GG all!
és nem attól csaló valaki mert jó frag aránya van.Nekem is volt már 31/5 és mégsem vagyok csaló.
FLOWA: www.slegion.clan.st -plz ide is irogass ezentúl! (fórum/GBS liga) kösz!
10 perces havazás...
JAJA
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
T GBS!
A liga eredményeket tessék kezelni, mert így nem látunk semmit sem belõle.
A liga eredményeket tessék kezelni, mert így nem látunk semmit sem belõle.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu