Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csabawarchief
98

csabawarchief
amig itt a nép 😊

csabawarchief
essünk már neki

Tibre
úgyis enyimé lesz 😊

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

ev1l FlOwEr
qrva sok még 😞

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

[HUN]PAStheLoD
ja 😛 CSAK 95

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
na sebaj legalább nektek jó közel lesz

Dud [OBI]
Pedig már csak 95! 😄

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

[HUN]PAStheLoD
de faszom mennem kell alunni 😞((

[HUN]PAStheLoD
ezaz 😊)

DayWalker
98

csabawarchief
99 😊

[HUN]PAStheLoD
száz 😛PPPP

[HUN]PAStheLoD
SZÁZKETTÕ

[HUN]PAStheLoD
na 103 kell má csak...

[HUN]PAStheLoD
még ma!! gyerünk.. SPigi gyere Dógozz helyettem!

[HUN]PAStheLoD
na ... elõre elõre ... 38 000

[HUN]PAStheLoD
persze... csak a Bugokat keresitek hátha lehet csítelni! 😄DDD

[HUN]PAStheLoD

[HUN]PAStheLoD
jónyóc 😊

csabawarchief

ev1l FlOwEr
Kolin, te mindig rátapintasz a lényegre...
Gyere és tapogass tovább...

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

KoJin MekJé
hihi na akkor worldpeace

Rylander:
Egy jótanács szállj, le görényrõl ,mert Õ Flowa sexrabszolgája...

KoJin MekJé
Nem ismerem annyira Rylander-t, de aki Görényt baszogatja az rossz ember nem lehet igaz Flowa?

KoJin MekJé
azaz Gugger

KoJin MekJé
Pano, Kedden játszuk le a meccset, közösen ezt 5öltük ki

Athletic  Bilbo
tt

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

csabawarchief
115 😊)

csabawarchief

Mr.Grent
Dud. A Dalinak plz mond meg hogy küldje el, a Server realdamge port cfg-jét és a normaldamage cfg-jét. Akarunk egy gyakorló szervert néha néha futtatni. Elõre is köszi.

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
Szerintem megérdemelte, de attól még másnéven feljár.
Én bannoltam 2x-is plussz még a skipert is, mert álnevezte magát. Még egy kicsit várjunk vele, mondjuk egy két nap.

Grave Digger
Sajnos mi nem rúghattunk be naon, mert bolték mentek haza kocsival, nekem meg jelenésem volt az AstraZeneca jégcsarnokban, a Magyar - Fehérorosz meccsen. Ráadásul dolgoznom kellett...

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
akkor télleg kemény lehetett😄

Grave Digger
Pedig kizárólag csak te tehetsz róla😄

Dud [OBI]
Oops! Tegnapelõtt (szombaton).

Dud [OBI]
Én is elmondok egyet. Tegnap az OBI SGP kivételével elment piálni és olyan eszetlenül betákoltunk, hogy még ma is azon röhögtünk! 😄DDDDDDD Részletekbe nem megyek bele, de elhihetitek, nagyon durva volt! 😊))))))

Dud [OBI]
Na nehogymá rámverjétek a balhét! 😄 Mindenki nyvalygott, hogy banolni kéne, mert nem normális. Mondtam nekem mind1. Nekem egy lényeges van, hogy a szervereink ne anyázásról és ne fikázásról, hanem a szórakozásról szóljanak. Ha valaki ennek betesz, annak annyi. Mindenki azt mondta (pár kivétellel) hogy tönkreteszi a játékot. Na ekkor mondtam én, hogy ok, akkor basszátok ki.

Most akkor elmondom a privát véleményem. Õ még túl fiatal, hogy felfogja egy közösség életének mibenlétét. Fingja sincs se az udvariasságról se a toleranciáról, tehát ne várjatok Tõle csodát. Ettõl még bûntetni kell. Asszem 5 napja nem játszik ami talán elég. Vissza engedhetitek miattam de csak egy feltétellel. Ha még egy panasz lesz, nemcsak banolom de még a tápkábelt is kirántom a szerverbõl...

Grave Digger
Loller volt nagyon, de aztán találtunk egy lepusztult cshót, oszt beültünk oda😄 Brutal tök kedves volt a felszolgáló csajjal😄, Jahh és volt még egy pincér, de az olyan meleg volt bamme, mint atom. Majdnem elsírtam magam. yot dumáltunk, de ki kellett járni cigizni, mert nemdohányzó volt😞

Pano
mindenhol... annyi gond van az életben

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Mr.Grent
Eddig is Sis3-nek meg Pac-nek nyomtam, nemértem hol a gond??

ReTeK
Kaszi én veled vagyok

Mr.Grent
Elmondanék egy jó story-t. Tegnap összegyült a Ti.E(+ Spigi,+Mo.Organ), egy jó kis dumcsira, végre lássuk is egymást, megismerkedés, duma, pia volt minden.

Megbeszélten Hooligan ajánlására az Ezüstkõ pubnál találkoztunk volna. Összegyült mindenki elõtte, de az elsõként jövõk, Hooligan és Dark kijelentették hogy most 11 óra, a pub 12-kor nyit.

Oké addig átugrottunk a közeli mekibe benyomni egy két hambit. Jó egyóra duma után elhatároztuk hogy akkor átmegyünk. Oda érünk 10 ember tülekedik az ajtónál, mert Dark aki elsõként ment be már fordult is ki. (Csak elmondanám, tudom sokan tudják. A pub 2 ajtós rendszerrel müködik egy külsõ és belsõ ajtóval.) Szóval Dark belép, két lépcsõ mögötte mindkettõn álltak és már lépett is ki az ajtón. Mindenki csodálkozva néz rá " na miva ménem mész má be" kérdeztük, mikor megjegyezte " A PUB ÁTALAKÍTÁS MIATT ÁRVA "

Ekkora blamát, mindenki hasát fogva dölt vissza az utcára.

Lol volt srácok köszike.

Pano
Ha nem akarjátok guggernek küldeni, inkább hozzám dobjátok el a shotokat, mert ha másnak, több hétig is a ládában fog ülni 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Mr.Grent
a ble=blue 😄DD

Mr.Grent
a Ti.E vs -A- végeredménye.
Hk1 --> -A- map 6v6
7-4 Ti.E red
7-4 Ti.E blue
Kam3 --> Ti.E map 6v5 Tibrének el kellett mennie!
4-7 Ti.E ble
7-5 Ti.E red
GG volt, de ilyenszétszórtan még nemnyomtuk, az bizti.
25:20 a Ti.E nek.

Tessék Gugger, képeket ne kérj mert már nincsenek meg, nállam.

Mr.Grent
Gugg a Ti.E vs -A- -t a Pacmentõl kérd plz, õ kapta meg. Mert nállunk már nincs meg. De ha jól emlékszem akkor.
mindjárt mondom.

Gugger
-= GBS Cup =- oldal frissült!

TiE vs A eredményeket még mindíg nem tudom! Ha valaki elküldi akkor felteszem!

SWAT vs SL megvolt?

Pano
BTW, valakinek megvannak a gépén a régi érettségi tételei? Én most a 20-23 évesek köreibe gondolkodom 😊. mert ha azokat el tudná nekem küldeni nagy segítség lenne és megköszöném

Pano
dud

Pano
meg csíter vagy, meg a penge is