79689
sof2.jpg
  • HRS Tboy
    Nem emlékszem, hogy te vagy tesód ütötte warokon a billentyűzetet, amikor kinyírták:)
    Csak káromkodást és csattogást lehetett hallani a ventrin, a játékból nem sokat:D
  • HRS Tboy
    Én csak FPS-t játszom
    Jelenleg MW3, de ez sem az igazi:(
  • kispeki
    Lestat még most is játszik úgy tudom, meg talán Pulse is
  • Mr.Grent
    Ha meglesz akkor tolom, már ha a fusi meló mellett befér
  • Sáska
    flowa, az alairasod meg be volt bindelve Ventrillon :D
    @ spigi: en letettem a fenykardot nem sokkal azutan miutan 50 lettem:)
  • El Protector
    Én most leragadtam a SWTOR-nál, ha van időm, akkor azzal szórakozom :)
  • Sáska
    de jo is volt:)
    amugy meg mi is tartjuk a kapcsolatot paran GBS-bol (pacMAN, GSXR, Gugger, Birk@, Nanokutya).
    Mondanam, hogy felteszem a SOF-ot, ha nem jonne kedden a Diablo3.
    Amugy D3-at innen tolja majd valaki? Gugger, Birka lesz, GSXR-t meg puhitom:) (ha jol tudom Lestat is jon).
  • El Protector
    Mekkora arcok voltak régen fent, mennyit röhögtünk és átkozódtunk, aztán röhögtünk az átkozódáson :DDD
  • ev1l FlOwEr
    Az se volt gyenge, amikor a kocsmában Mapo kicsapta a rendőrigazolványt és közölte, hogy illegáli szerverüzemeltetés ügyében kihallgat minket...
  • Mr.Grent
    Mapo :D :D a kemperek ősattya :D
  • kispeki
    rácalmás :D cube öccse vagyok :D
  • El Protector
    És ne feledjük ugye Mapo-t, aki nagyon fel tudta idegesíteni az embert :DDDD (spigi vagyok egyébként és még mindig ez a topik van belőve kedvencnek, ha feljövök az sg-re) :)
  • RIZLA
    :D
  • HRS Tboy
    Így van Sis:)
    Több játékost ismertem személyesen is. Valamiért sokan játszottunk Dunaújvárosból, néhány emberrel meg LAN-on találkoztam. A közösség is, a játék is jó volt. Kár,h nem fejlesztették tovább:(
    Emlékszem volt nap amikor több CB-s wart nyomtunk. Olyan is volt,h azért nem mentem dolgozni,h játszhassak egy fontosabb meccsen:)
    Azért is jó volt régen, mert mindig Ventrin voltunk. még az is aki nem játszott éppen. Néhány emberrel a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Ilyen már nincsen:(
    Voltak olyan mozdulatok warokon,h a mai napig nevetek,ha eszembe jut:)
    Már a "bábuk" mozgásából lehetett tudni,h irányítója mennyit ivott vagy füstölt éppen:)
    Jó volt...:)
  • Sáska
    miutan lenyitottad a konzolt, valts nyelvet (bal shift + alt?).
  • cbzotyoka
    hello hogyan lehet 0-át irni a konzolba a multiba?
  • Sáska
    inf/dem;all maps;OBI RD mod; voting disabled.
    T-Boy: nem tudom, h most kikkel jatszol, de gyanitom a SOF2 azert is hagyott maradando elmenyt, mert volt egy jo, amde nem tul nagy magyar community.
    Voltak klanok, ahol a tagok ismertek egymast szemelyesen, voltak klanos ivaszatok, es bar a jatekban tobbszor voltak surlodasok, az ilyen soros, illetve lan partis talalkozok mindig jok voltak. Jo volt, hogy kb 40 emberhez arcod is tudtal kotni, mikor lelodted. Jo volt, hogy voltak ladderek, kupak.
    Es termeszetesen a jatek is szuper volt. Emlekszem, abban az idokben napi atlag 6 orakat jatszottam eveken keresztul - atyaeg!! :-)
    Napkozben mar azon jart az agyam, hogy este game. Klan warra keszultunk. Gyakoroltunk taktikat! Emlekszem, volt, hogy egy-egy fontosabb meccs elott bementunk a serverre lebeszelni, hogy akkor mi hogy lesz; egyeztettuk, hogy a mapnak melyik reszet hogy fogjuk hivni; a klanban mindenki vagta, hogy mi az hogy 1-es,2-es pl. HK2-n, vagy hogy mi az a gsxr jarat lol!

hja, regi szep idok; nagyon jo jatek volt. Kar, hogy reteg jatek lett belole, es a CS-bol lett inkabb kompetitiv jatek, s nem ebbol - jobban megerdemelte volna.

• mester1987
    én
  • Taptarap
    én
  • A Kaszas
    én
  • kispeki
    vagy visszakéne állítani a kubát, és a klánt, vagy egy új klánt csinálni, és új szerverrel, de a régi configgal, vagy legalábbis ahhoz hasonlóval indítani valamit... :D ki van benne?:D
  • mester1987
    Pedig régen mielőtt még énis gamer lettem volna, mennyire ismert volt a multiban ez...atya...
  • HRS Tboy
    ahhoz kepest,h evek ota nem jatsza senki...:)
  • HRS Tboy
    en css-tem. most mw3. de nem olyan mint a sof volt. tavaly kiprobaltam megint a sof2-t, de teljesen kihalt. csak rok modot talaltam lama configgal. es onnan is bannoltak, mert tuti,h csalok:S
    azok sem jatszottak regi magyar servereken az tuti. akkor tudnak,h mi az a sof2:)
  • LES FORZA INTER
    önmagához képest ;)
  • GAthersw
    pörög? :D
  • mooo
    Én azóta se találtam olyan fps-t ami le tudott volna hosszabb ideig kötni multiban.CoDMW2-vel,Bad Company 2-vel,meg CSS-el elszórakoztam pár óráig,de aztán ráuntam mindegyikre...
  • HRS Tboy
    beszarok, még mindig pörög ez a fórum:)
    Tényleg jó lenne visszamenni az időben és újra nyomni a SOF2-t napi 24 órában:)
  • kispeki
    hát mivel senki nem válaszolt, és eléggé kihaltnak tűnik itt az élet, úgy döntöttem megpróbálok felállítani egy saját szervert :$

rocmod-dal kezdtem volna, ha sikerült volna :D

a szerver működőképes, a konfig jó, minden tökéletes, kivéve egy dolgot...
    nem látszik az interneten...
    bár az elején, mikor a szervert elindítom a dedicated:internet-et jelölöm be, valahogy mégse látszik, csak akkor, ha felül a local között nézem

tudna esetleg valaki olyan segíteni, aki már csinált ilyet? mi lehet a gond?
  • kispeki
    össze kéne dobni egy új szerverre, főleg ha neked megvan a konfig.. visszahozni a régi szép időket ;)
  • A Kaszas
    sajnos az a botok hazája
  • Taptarap
    Uganda mindig üres?
  • Mr.Grent
    Ha nagyon keresem biztos megvan. Imádnám az biztos. Régi jó kis hk1, és shop2. Milyen jó is volt mikor még nem volt RD máshol :D
  • Taptarap
    Like!
  • Sáska
    neked tuti meg van az akkori szerver konfig
  • Sáska
    a q3 elfut bongeszobol ugyanugy mint regen a sajat geprol.
    Neha szoktam is vele jatszani, van stat, mindig updateli magat, nem kell szarakodni osp-vel, sok server, friendlisttel meg hasonlokkal.

Tok jo lenne, ha lenne Sof2 is! Az is quake motorral megy ha jol emlekszem.

Multkor feltettem a sof-ot, de minden szart le kellett tolteni, PB-t allitgatni meg ilyenek, ugyhogy hagytam is az egeszet a francba!

Ha lenne egy ilyen webes feluletu megoldas, szerintem sok ember jatszana vele!

Legjobb jatek volt a sof2 (lineage2 mellett)! Kam4, HK2 <3 de jo is volt!
  • Taptarap
    inditsd.:)
  • RaSTaBaNDiTa
    Azért lassan már egy okostelefonról is elfutna egy 20slotos public + egy 12slotos warszeró combó hypernettel
  • Mr.Grent
    Kéne egy időgép, kb. az OBI szerverek nyitására repítene :D
  • kispeki
    ugandán kívül, régi osp-s hangulattal :)