Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
matek: ha 20-ig nem lesz, de azutan lesz, akkor 24-én még lehet, amikor kari is van!
\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Remélem nem idén.
Justice for *HUNGARY* ! *PosSe* T.W.D
Azonban ez esetben nem kell a géped ki-bepakolásával bajlódnod és ez sztem tök jó dolog.
Remélem érted és örülsz.

A mondat másik fele is igaz, ugy érzem nincs mit javítani. Headshotra jelentkezem!

------
Amikor odanyúlsz, én jobban szétnyitom. Remegek, bár tudom, gyengéd leszel.
És ha kiveszed, csak ámulok, mekkora volt bennem!
-Nem is kellett volna úgy félnem a foghúzástól!
Gyengéden az ujjaim közé veszem, ajkaimhoz emelem, nyelvemmel finoman kitámasztom, óvatosan ráharapok, és ha jól csinálom, kijön a mag.
-Kérsz te is szotyit?
Szeretem a számba venni, ajkaim és nyelvem gyûrûjébe fogni, és szívni, míg a számban nem érzem a kiáramló nedvet.
-Ez a szívószál.
Alig várom, hogy együtt ágyba bújjunk, hogy meztelen testemen érezzelek, hogy mindenhol hozzámérj! Fázom nélküled! Kellesz nekem...
-...pizsamám!
Simogatsz, becézel. Érzem, hogy a lábaim között egyre nedvesebb vagyok. Lassan hanyatt döntesz az ágyon, és vetkõztetni kezdesz.
-Végre tiszta pelenkát kapok!
Éjjel bejössz a szobámba, hallom, hogy itt vagy, tudom, hogy meztelen testem nézed, és tetszik, amit látsz! Alig várod, hogy nekem ess, igaz?
-Szemtelen szúnyog!
Ugye, várod, hogy belédhatoljak, hogy a nyelvem a testedhez érjen, és együtt elmenjünk? Akkor fûzz meg, hogy járjak veled!
-Jó cipõd leszek, ígérem!
Nagy, és vastag, megõrülök érte, hogy a kezembe, a számba vegyem! Pedig tudom, hogy nem szabadna, talán meg fogom bánni, de nem érdekel, úgy vágyom már..
-...arra a hamburgerre!
Reggel, amikor felébredek, elsõ gondolatom te vagy, csak rád vágyom:
-kávét mindenáron!
Kellesz nekem! Ágyba akarlak dönteni, a hatalmamba keríteni, megizzasztani, hogy remegjen és égjen a tested!
-Csak arra gondolj, hol kaptad el az influenzát.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

, huhhm, nézzétek el, álmos vagyok 😊)
Szóval a cigokkal abajom: esztelen, normálatlan, fölösleges, undorító, népbutító g*cik.
Volt már kalandom gettósokkal, úgyhogy ne is próbálj meg megtéríteni

végülis cigok nélkül meg uj házakkal egész türehetõ. a 9et már ujitják, én is ott vagyok. muhhaha. jó éjt😄