Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
[email protected] itt megtaláltok..
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Ja, nem engem kérdeztél ?????

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Meg egy buta gepnek azt is meg kell tudni mondani, hogy hogy' tud optimalisan eljutni a 3. mamuttankhoz ... Es akkor meg nem is beszeltunk a 'valsagkezelesrol', mert az idealis helyzetet konnyu lemodellezni, de mi van akkor, ha mondjuk menetkozben megtamadjak a banyadat, vagy ilyesmi ..
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Mer' van hogy rusholok, de akkor a nagy rohanás meg lõdözés miatt nem marad idõm a stratégiám fényezésére....
Vagy csak egyszerûen qrva béna vagyok ????
Azt hiszem, kicsit magas labdát dobtam fel, ezért kérem kedves játékostársaimat, a válaszok megfogalmazásában önmérsékletet tanúsítsanak! (Magyarul: KUSS!)

Egyébként csak poénból írkálok,hogy nehogy elbízzátok magatokat 😊.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

a link meg nem https:// és nem is kell hozzá auth (401-es hiba nem volt..) én reggel láttam kattintottam mint a lém felhasználók és ennyi...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Tök üres a ctf1
\"Biztosan tudni hogy meghalunk sokkal rosszabb mint maga a Halál!\"
Meg egy pisztolyrol is!!😊)
Az egyik kép!
A másik!
A pisztoly is itt van!
És így müködik!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
csak vicceltem 

általában így: "http://obi.servegame.com/inf1/pb000083.png" vannak berakva a shotok. hova kell itt pass????
Most meg fogjuk változtatni és baszhatjátok...
... mondjuk focimenedzser jatekkal meg alig jatszottam ! 😊
that's your fault...