Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC
Jah értem már télleg mert nem csak linkek vannak hanem képek is az oldalról jóvan.

csabawarchief
ezeket a képeket mért jelszavazzák?

csabawarchief
idén legális fogják árulni 31én, ha még aznap eldobod, törvényesen jártál el

Pano
gondolom a belinkelt képek megjelenítéséhez kéri a jelszót, mert már dali rátette

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

csabawarchief
mi van vele? 😊

csabawarchief
asszem õ az A.I.-s

LSC
Hátha kirobbantod az egyik szemed baze. Vagy az egyik újjad. Nem vicc. Ismertem egy gyereket meggyújtotta a petárdát és felrobbant a kezében egybõl. 3 hétig kórházban volt hogy megmentsék a szemét. 50% látáskárosult lett az egyik szemére.

csabawarchief
jah... nagyon lol

LSC
LOL micsinált Dali mert behívom ezt a fórumot és felugrik az OBI jelszavas bejelentkezõje.

Rylander
!!!!! P E T A R D A !!!!!

[email protected] itt megtaláltok..

ev1l FlOwEr
Inkább sk. sütök....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

LSC
Pizza rendelés?

ev1l FlOwEr
Kávé fõzése, koszos edények elmosogatása, fõnök orális kielégítése....
Ja, nem engem kérdeztél ?????

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

LSC
neked a cégnél mi a feladatod?

Qnosi [OBI]
Na ennel szerencsere egy kicsit komplikaltabb ... 😊
Meg egy buta gepnek azt is meg kell tudni mondani, hogy hogy' tud optimalisan eljutni a 3. mamuttankhoz ... Es akkor meg nem is beszeltunk a 'valsagkezelesrol', mert az idealis helyzetet konnyu lemodellezni, de mi van akkor, ha mondjuk menetkozben megtamadjak a banyadat, vagy ilyesmi ..

csabawarchief

ev1l FlOwEr
Nemnem. Ahogy megvan a 3. Mammoth tank, ROHAM !!!!!!

Qnosi [OBI]
Egy strategiai jatekrol van szo, ott azert a rusht valami elore kigondolt taktika-strategia mellett lehet csak kivitelezni ..

Qnosi [OBI]
Bar vegulis ez szerzodes-fuggo, de a magyar viszonylatok miatt biztos lehetsz benne...

Qnosi [OBI]
Ne legyel tevedesben, attol meg, hogy megveszel egy magyar fejlesztesu jatekot, a magyar fejlesztoknek egy filler sem jut ...

Pano
merre mész a táskához stb

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
ha rusholsz akkor is követsz egy stratégiát, nem? Pl hova ugrasz stb

ev1l FlOwEr
Te, Qno, milyen az a Rush STRATÉGIA ????
Mer' van hogy rusholok, de akkor a nagy rohanás meg lõdözés miatt nem marad idõm a stratégiám fényezésére....
Vagy csak egyszerûen qrva béna vagyok ????

Azt hiszem, kicsit magas labdát dobtam fel, ezért kérem kedves játékostársaimat, a válaszok megfogalmazásában önmérsékletet tanúsítsanak! (Magyarul: KUSS!)

Pano
én nem játszottam vele, mert nem is érdekel 😊. Nomeg, nem akarom, hogy éhenhalj amiatt, hogy biztonsági másolatok készûlnek és én is használom

Tibre
Játszottam hát,a demoval,de ezek az ûrstratégiák nem az én világom.
Egyébként csak poénból írkálok,hogy nehogy elbízzátok magatokat 😊.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

ev1l FlOwEr
Mission completed !!!!

[HUN]PAStheLoD
na 😊 van kép rólam is.. de szerintem ezek a PB shotok esetleg egy aimbotot kapnak el meg valami lóóser wallhacket (de szerencsére sok a l00zer wallhacker) és egy teljes képernyõs shot sokkal többet mutathat (csak hát akkor meg gondolom nagyon laggol.. viszont ha PB-s elvtársaknak van eszük akkor a képküldés nem egyszerre történik hanem szépen lassan KByteonként...

a link meg nem https:// és nem is kell hozzá auth (401-es hiba nem volt..) én reggel láttam kattintottam mint a lém felhasználók és ennyi...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

csabawarchief
re ]home[

Hol vannak a többiek???
Tök üres a ctf1

\"Biztosan tudni hogy meghalunk sokkal rosszabb mint maga a Halál!\"

Nah Gatherws Itt van a configrol a kép!!!
Meg egy pisztolyrol is!!😊)Az egyik kép!A másik!
A pisztoly is itt van!
És így müködik!

Föleg gathnak meg a pisztolyrol amit irtam csak senki sem valaszolt

Nah minnya megyek jatszani csak bekuldok ide egy ket kepet

ReTeK
húú Flowa gyorsan tüntesd el a T.S. képeinket... a zsaroló képeket meg írd ki dvd-re(talán arra ráférnek) hátha még megszorolunk egyszer

TocoManyus

Justice for *HUNGARY* ! *PosSe* T.W.D

Dud [OBI]
Lesz egy kis változás ennek kapcsán. Dali majd beírja ide.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Sáska
Még jó, hogy Te haver vagy...

ReTeK
aha értem, szelektálnak... ez haver nem publikus, ezt utálom ez publikus, hú ez meg én vótam ez meg topsecret csak vicceltem

ReTeK
ATX12V 360W CHIEFTEC HPC-360 TÁP ez DF ???

Dud [OBI]
Csak adminok számára. Igény esetén õk döntik el, hogy közzé teszik vagy sem az adott képet.

Dud [OBI]
Ha így linkeled müxik igen, de olyan link is van itt, amihez pass kell...

sztem nincs itt szó semmiféle pass-kiadásról
általában így: "http://obi.servegame.com/inf1/pb000083.png" vannak berakva a shotok. hova kell itt pass????

Dud [OBI]
Ez most én is kurvára komolyan kérdezem!!! Ki volt az a kretén aki kiadta a passt?

Most meg fogjuk változtatni és baszhatjátok...

NaNoKuTyA
az aki, belefúrja a bordáid közé az újját!😊)

\':..:\'

NaNoKuTyA
akkor mondhatjuk hogy monitor fejû vagy!

\':..:\'

Qnosi [OBI]
hat fpseket jaccok neten sokat, strategiai jatekokat fejleszto cegnel dolgozom, es rpg a kedvenc jatektipusom 😊
... mondjuk focimenedzser jatekkal meg alig jatszottam ! 😊

Qnosi [OBI]
Tibre toled mast nem is vartam 😊
Jaccottal egyaltalan vele? 😊

Qnosi [OBI]
Koff .. 😊

ha nem direkt obiról lettek volna belinkelve a shotok, senki nem jött volna rá.
that's your fault...

Sáska
Basszameg, üresek a szerverek... Mehetek akkor tanulni

Sáska
Nekem volt kellemtlen. Te ki vagy_???