Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr.Grent
De azért egyszer egy ilyenre hívjatok már meg, nagyon kíváncsi lennék mi folyik egy egy ilyen waron.

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
Bazzeg akkor miért nállunk nyomod?😄D Miért nem egy én mindent tudok klánban?

Mr.Grent
Én ezt nemteszem, hisz én is lámavagyok+lámpaláz+idegesség. És inkább falramászom. Én személy szerint a funwart edzésnek nézem, és a hibákat nézem.

De persze mindenki másként éli meg....

Tibre
nekem már nem kell tanulni semmit,mindent tudok.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Mr.Grent
ÉS azt a taktikát mikor akarod megtanulni? A Jobbcsapat elleni meccsen????

TocoManyus
Szerintem a funwar és funwar között is van különbség.
Ha vmi taktikát akar egy klán kiprószálni akkor persze oda kell figyelni. De ha csak egy laza kis war, akkor semmi értelme stresszelni.
Én mondjuk a rendes warokon iszonyatosan feszült vagyok és veszekszem,ordítok, stb. (fõleg ZBF-el 😄DD), de funwaron nyugi van.

Justice for *HUNGARY* ! *PosSe* T.W.D

Tibre
Na és,nyertünk nem?Még hozzá nem is kevéssel akkor meg kit érdekel,hogy hányszor öltek meg.Disztingválni kell,egy kezdõ csapat ellen ennyi elég egy jobb csapat ellen persze más taktika kell.

Mr.Grent
Te menjél mert az elõbb kerestek a fuxxos pasik.

ev1l FlOwEr
Én is hozzászólok a témához :
NIGGAZ

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Mr.Grent
És te is kaptál volna a nyakadra, ha nemlövi le a papi a géped. Mert lehet hogy almák voltak, de attól még a seggedbe durrantottak, te meg csak lestél, hogy honnan és ki. Mi láttuk a Bolt-al meg a Hoolival, hogy ha igy folytatják, és megtanulják a trükköket, jelenthetnek egy jó csapatot még a közeljövõben.

Mr.Grent
Nem mondtam nagyképûságrõl semmit, és nem is rólad volt szó hanem mint egy csapatról beszélek. Persze a játék a lényeg, hisz ezért nyomod te is meg én is meg Pano is.
Na de egy gyakwar azért mégis csak téttel bír. Hisz ott sajátítod el hogy adott szituban mit tudsz majd legközelebb profitálni.

Tibre
Ez szvsz nem attól függ,hogy ott van a leader vagy nincs,osztogatja e a paracsokat vagy nem.Ez is közre játszhat egyes embereknél,de személy szerint én slr ellen azért rohangáltam azon a bizonyos waron mert tudtam,hogy kezdõk és,hogy nem kell sziklaszilárdan védekezni kijjebb lehet támadni stb.

Mr.Grent
Te ezt nemérted Aplha. Itt nem arról van szó hogy most megy, vagy nemmegy a dolog. Hanem arról hogy van egy felépített rend amit megpróbálsz megtartani, és a többiek meg mennek mint a birkák. Mindig van egy ember aki a GORÉ. És az õ szava szent, tehát ha aztmondja hogy 3v1-ben a redként vissza a kékspawnra, akkor te nemmész el kovályogni és a táskást, keresni, hanem húzol vissza a megadott posztra. Hisz valszeg azért õ a koponya mert van róla fogalma, hogy nehezebb 3 embert leszedni mint 1-et.

Nállatok lehet hogy demokrácia van és mindenki 1v1-ben dolgozik. Ez is jó taktika....lehet.

Meghát ha már gyakwar akkor a gyakorlás meglegyen.

Shogun
nem teljesen értem hogy most ezzel mit akarsz mondani

de valahogy érzem hogy valami nagyképûségre utalsz de én nagy ívben szartam volna arra is ha szarrá vernek minket mert ez egy játék akár melyi klán ellen játszunk
fõleg hogy nem is éles war volt
szal még1szer mondom nem értem mire utalsz azzal amit írtál de én abszolut nem nagyképûségbõl írtam amit írtam hanem azért hogy nem kell ennyire komolyan venni

EZ EGY JÁTÉK!
itt szorakozni kell nem idegeskedni😊

Az a baszott féreg... Kh@oSz

[HUN]PAStheLoD
lol 😄D

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

LSC
Hát baze nem az életed múlik ezen(sem).

[HUN]PAStheLoD
hát igen 😄DD nekem is kb. ez jutott eszembe. és a zászló mögötte alig olvasható 😄

[HUN]PAStheLoD
Kofike 😄DD

na ma megint nem csalódtam a SoF ii-ben.. elrepult 1 óra (2map) és annak ellenére hogy nem csillognak a modellek és nem omladoznak a pályák a poligontól szeintem ez A Játék..

rohadtgec
srácok! nyugi van! csak annyi volta gond, hogy nem játszott a nagy és rettenthetetlen, multimogul, vérszomjas pacMAN...ennyi..😉

Mr.Grent
Nehéz elfogadni az embereknek hogy valaki kiadja a parancsokat mi?? Képzeljétek mi a múltkor játszottunk az SLR-ellen, only newmanjeinkel+ két régivel akik régen játszottak. A war után olyan fejmosás volt hogy szinte füstölt a venti. Hihetetlen hogy ha nincs egy meghatározott rangsor(nemkell nevetni, kell olyan) akkor ezek a dolgok jönnek létre. Sajnállak Pano, és megértelek. Az én agyam is elszáll ha kivülrõl kell látnom hogy a csaattársaim mittesznek egy adott szituban.

Shogun
bazz kicsit vehetnéd lazábban is a körülményeket nézve😊

nem is voltunk megteljes létszámban (mármint warlétszám azaz6) nomeg hirtelen jött hogy lesz ez a a funwar meg azárt hiányoztak meghatározó Mbererk is
de a fõ gond az volt hogy én felváltottam tibrét ez nagy hiba volt😄
szal a lényeg hogy engdd el magad kicsit pano nem lehet mindig feszülni minden meccsen mert akkor szétszakadunk😊

Tibre
joás

Shogun
nem mert hk2-t kék oldalról buktuk

GAthersw
A jor 1 gbs piros nem lett lejátszva, martin információja téves!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szóval: Hk2 7 - 2, 7 - 6, jor 1: 7 - 6
Összes 7-es a gbs-é!!!!!!!!

01110000 01110010 00110000

Pano
loál ember 😄D

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
akkor hoztuk is 7-2-re 😛

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Az egész egy fos volt bazzmeg, midnenki megy elõre mint az ökörhuggyozás. Amikor már szinte üvöltöttem a mikrofonba (amennyire tudtam, mert ugye be vagyok rekedve 😊 ) hogy óvatosabban bazze mert szétszórtan játszanak akkor már normálisan ment, de megint kezdõdött elörõl az egész, nah akkor léptem ki 😊

Pano
Apropó, a SWAT ellen meg már le kéne játszani a Cup wart is

Shogun
ez igencsak egy funwar volt
nomeg mint ahogy Mlítettem a jor map már nem lett lejátszva rendesen mert pano az elején Lment és egyel kevesebben voltunk valamint már swap se volt

szal itt a hk2 valamennyire a mérvadó

Shogun
a jor nem is volt rendesen végigjátszva😄

pano már az elején lelépett és swap meg nem is volt szal martin rosszul Mléxik😄

Pano
Egy olyan war amint totál felbasztam az agyam, de úgy mint még soha

Danny
De cukik . Megosztottam a gyonyort a BF forummal is... 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

LSC
Többet hoztak mint mi múltkor. Gratula mindkettõnek.

Tibre
ez gbs vs slr
Azért látszik,hogy elsõ körbe redbe gbsbe voltam 😉

Sáska
ez meg mi?

TocoManyus
Te megkaptad a PS által kifejlesztett ugyanolyan kaliberrel bíró ún."topsecretcsítet", hogy egyenlõek legyenek az esélyek. Gratis! 😄

Tibre
pair up!

csabawarchief
Na akkor nagybetûsen: I'M RE !!!

Hála Boltboynak (kösz mégegyszer) ugy nézki hogy idõ elõtt rendbe jött a gép, elvileg megszûntek a kikakások, stb.

Tibre
ehh lol,azé látszik,hogyha én elmegyek egy warról,akkor mennyire szopik a csapatom 😄

[HUN]PAStheLoD
hogy lehet az hogy csak én jáccok csítek nékû? 😄D

GAthersw
Legalábbis martinka szerint 😄DD
De én is így emlékszem, bár a hk 1 SLR : piros ( 7 - 6 ) ban nem vagyok biztos

GAthersw
Szóval: GBS - SLR
Hk2(GBS) 7 - 2 7 - 6
Jor1(SLR) 7 - 6 7 - 6

Pano
hhúúú, visszavágón de kaptok a szátokba. Tõlem legalábbis 100%-ra vehetitek

GAthersw
Gbs, sry a kifagyásért, nemudtam mozogni, érdekes... Szerintem szar a modemem. Egy ideig mindent láttam, de nem tudtam mozogni!!! Olyan mintha folyamatosan laggolnék, de mindent láttam!!! Sry GBS, Sry SLR, ez nagyon rosszul esett nekem. Olyan mintha cserben hagytam volna mindenkit, szóval sry all!!! Majd nyomunk egy visszavágót, mert ez így elég gázos volt... Majd akkor Bilbo is tud játszani. Ok?

TocoManyus
Érdekes. Eddig még nem volt panasz pedig majdenem mindenki megkapta.

Tibre
egyértelmû,rájöttem,hogy átvert a szemétje túl sok zsét kért érte 😄

TocoManyus
Bazze Tibre pár hete meg neked küldte el a Penge, te meg egybõl hátba támadod????!!!!

[DCF]SkipeR
off:

néttem egy ingyé webcamos csajt. höh. egész jó. azt hittem összebarátkoztam vele. amint megemlitettem, hogy nincs kártyám emg zsém joinolti PVT-ba, kibannolt

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

ReTeK
Stop júzing extra láck in sof2 multi !

mindketten bekaphatjátok 😄 😄

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666