Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Nyisd nagyobbra a csipalesõdet és gondolkozz el azon hogy vajon hogyan lehet nevet váltani automatikusan mikor belépsz egy szerverre.
Legalább ne beszélj hülyeségeket.
És szeretném hogy leszoknátok a 6 os pontról.
1 szer talán vicces de a 20 adiknál már majmolás és egy kicsit ovis szokás, de hát ti felnõtt emberek vagytok vagy Vaddefák!?
a Winows lefagyott fagyás közben...
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
Asszem másik foglalkozást kellett volna választanom. (Mondjuk virágkötõ) 😊)) Megin' eltüntem másfél napja és a fejem belefájdult a 4 oldalba. Reagálnék dióhéjjban az elmûlt 1.5 nap eseményeire:
1. Ki az a Rylander? Nincs ilyen gamer a scene-ben...
2.TiE, GBS GG, királykobrákok vagytok!!! Szép játék volt.
3. Micike toljad azt az 1 oldalt, ha még nem fordította le senki neked.
4. Gath Gratula az 53K-hoz TE FÓRUMKEMPER 😊)).
És végül: Hol írja a shoton, hogy Posse Rylander konnektel vagy,hogy xy renamed to Posse Rylander? Nah mind1. Télleg nincs itt ilyen nevû játékos nem is tom miért jutott ez az eszembe.
(6. "Clint Eastwood meg bekaphatja!" /Ford Fairlaine RULEZ )
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.
namegaztán, mire fölcsatolod a sílécet, má szedheted is le 😊
yo8 😉
BWÁHÁHÁHÁAHAHÁAHÁAH

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

de hétfõtõl megint itt rontom a levefgõt 😄
aztán addig meg kejne pánik 😄
by all
😄DDDD
,l,,
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Szép munka GBS + SWAT !
GG
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
"Neked már NGYON súrgõsen elkéne mened". Kis javítással az eleje gondolom így néz ki: Neked már NAGYON sürgõsen el kéne menned.... Lol. Tovább is van, mondjam még?😄DDDD
\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
. Szép skacokLenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit