Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erasmus
Kedves <<SWAT>> 😄DDD, Megbeszeltem Tibre-vel, hogy CB-s war elott szoltok nekem es en szivesen csinalok severt, ( ez mindenkire vonatkozik , ha server kell csak szoljatok )
Jah es meg vmi: Hooligan : "HÍRE VAN A PS-NEK LOLLER!!", én az ien célzásokat mert nem ertem?😄DDDDDD
lol és nyugalom emberek 😄

Holland
Lol hogy milyen hulyesegen vitaztok.....

Grave Digger

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

fdi-brutal
Mellesleg meg a fiatalok vették át a CB-CTF normált,Mi csak az INF-et nyomjuk,azt is megnézheted!

-FDI-Brutal-Hooligan

fdi-brutal
HAHAHAHAHHAHAAH ez lol!!!!
Két meccsen ha játszottál /10 órakkor lefekvés van!!!/ persze akkor is kiszoptunk mert mész elõre mint vakegér aztán meg a "persze". Meg meccs közben jött Apu aztán nyomott egy power off-t a gépen!!Köszi, hogy voltál!

-FDI-Brutal-Hooligan

fdi-brutal
Inkább egy játékos háborogjon,hogy át lett rakva, mint másik 10 mert emberhátrányban vannak!

-FDI-Brutal-Hooligan

Tibre
talán nézd meg most hol vagytok cb-n meg amikor én ott voltam,aztán lófaszozzál.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Tibre
lol vagy barátocskám.

fdi-brutal
Részemrõl offffffffff!
Többit Mr.Grent plz.

-FDI-Brutal-Hooligan

Tibre
ti szerveretek azt csináltok,amit akartok,csak majd ha nekem is lesz saját szerverem aztán átraklak szónélkül másik csapatba türjed szó nélkül...

fdi-brutal
Pénzemen ne indítsak servert neked, pl Wietcong??
Amikor klántag voltál akkor is az volt a baj , hogy fikázni tudtál meg afektálni, de tenni lofaszt!

-FDI-Brutal-Hooligan

fdi-brutal
"Egyébként kicsit sokat megengedtek magatoknak pl ma is játszom nálatok semmi even teams,hanem egybõl random team force gratula"by Tibre!

Engedd már meg!!Ne haragudj már magadra! Legközelebb engedélyt fogunk kérni tõled??Szédület wazze!

-FDI-Brutal-Hooligan

Taptarap

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

LSC
Spiginek mi a mailja ami müxik is?

Taptarap
jah elég egy buzi clan

csabawarchief
biztos a tie egymást közt nem tisztázta le, nem hiszem hogy direkt kicseszés lett volna, de ahogy a Matrixot ismerem, ezek ugyse jöttek volna

Taptarap
hát ez lol kb.6 klán van szerény kis hazánkba de úgy marjuk egymást mintha több száz volna

Tibre
de bazz oda volt megbeszélve a war!
az elöbb még azt mondtad,hogy nem lett banolva...
másrészrõl meg ilyenkor az a megoldás,hogy banoljátok.. gratula

LSC
Egy a lényeg beígérte Grent a szervert és nem tudtunk ott játszani. A többit beszéljétek meg egymás közt.

Palleon_home
1.Nem kötelezõ ott játszanod Tibre. Menj olyan szerverre ahol jól érzed magad.
2. Delta emlegetett bannt.
3. A szerver meg nem chatszoba, és a gyerek csak állt ott, és csak írogatott összevissza. Közben meg ment a game. És csak egy emberrõl van szó. Nem az egész csapatról.

Tibre
egyébként én nem akartam felhozni ezt a témát,nem akartam most emiatt flémelni,de ha már úgyis felhozta alfa meg hooligan már megint poénkodna itt,gondoltam én is hozzászólok

Tibre
nem banolva hanem kickelve lett

Tibre
most mi van már megint velem?talán nem kickelte vmelyik okostojás admin a Matrixos gyereket?ráadásul azért mert angolul beszélt ez lol.Egyébként kicsit sokat megengedtek magatoknak pl ma is játszom nálatok semmi even teams,hanem egybõl random team force gratula.Az meg úgyszintén mi,hogy dfs megkérdi tõlem 7-kor,hogy warunk lesz,én mondom igen 8-kor erre leszedik a kulcsot a szerverrõl és elkezdenek rajta gyakorolni és banolják az ellenfelet...pff

Palleon_home
Dfs elmondta, hogy mi történt. Nem voltak bannolva.

fdi-brutal
Még1szer hangsúlyozom, hogy SRY, NEM SZÁNDÉKOS!!!!
Tibre ,te meg addig ne égess fel magad mögött mindent, mert sosem tudhatod, hogy mikor kell hátra arc!!Addig kavarsz klántól klánig még a kör bezárul...aztán lego powaaaaaa😊

-FDI-Brutal-Hooligan

LSC
Azt mondjátok meg kivel kell megbeszélni ha szeretnénk játszani nálatok feltéve ha lehet.

Morgoth
HÍRE VAN A PS-NEK LOLLER!!

\"A jövő nem megjósolható, de feltalálható\"

LSC
Hát Grent beígérte a szervert mert elkértük egy hete KB aszonta ok le lessz passozva játszhatunk. Erre mennének és mégsem tudtunk játszani. Valszeg nem volt nálatok megbeszélve a dolog és mondtam elnézést a hangnemért de nagyon csalódott voltam amikor ezt hallottam.

Taptarap
Nekem az teccet meghalloták a PS nevét egybõl minden bajuk volt a szerverrel

csabawarchief
nem tudom, mert ezt tibré mondta nekem. én kiléptem 19:40 kor, és néhány perc mulva mondta tib hogy kickelték õket, és akkor kezdtük el keresni õket

Taptarap
én se

csabawarchief
Nyugodjatok meg fiuk

Taptarap
de mér vannak bannolva???

csabawarchief
meg hát ami engem jobban zavart amit ezek mûvelték, õ mondja hogy stfu, elõször tanuljon meg magyarul

csabawarchief
mert ha mi hivtuk ki õket akkor mi mondjuk a servert, és hát amit mondtunk servert arról kickelték õket, és utána hiába mondtuk hogy ps arra már nem voltak hajlandóak jönni sehogy se

Taptarap
jól van de mi nem tudtunk szervert biztositani

fdi-brutal
Ha egybõl igy nyitsz, hogy elküldesz a picsába mindenkit akkor sok serveren fogtok játszani! Természetesen szívesen adjuk oda a servert ha nem kell nekünk /és hangsúlyozom ,hogy mi is fizetünk érte/,de anno az OBI -nál is elõfordult, hogy valami oknál fogva véletlenül elmaradt a server levédése,configolása, stb. mégsem ordíbáltunk. Nem szándékos volt mert akkor már az elején elzárkóztunk volna a server kölcsönbe adásától. Ja és ALPHA te admin vagy a serverünkön nem??? Frankón nem értelek!!
Mindenesetre ha félreértés van akkor ne igy nyisss plz.

-FDI-Brutal-Hooligan

csabawarchief

Morgoth
Hát nemtom srácok!!!!!!!

\"A jövő nem megjósolható, de feltalálható\"

Taptarap
nekünk meg hétfõn spuri a boltba SOF-ot venni

csabawarchief
de õk sem jogosak, vagy õk hivtak ki?

Taptarap
én??? nem is ebszéltem veled ne irjál senkienk holnap a szerverükön lesz a war!!!!

LSC
Írok nekik levelet bazz ilyen égést...

LSC
Mér nem úgy volt ahogy elmondtátok nekem?

csabawarchief
õk azt mondták igen: 'I was reconnecting, but still kicked'

Taptarap
te ne mondj semmit

Taptarap
tán bannolva voltak???

LSC
Bocs a hangnemért de az hogy kibasztatok velünk szervezetlenség miatt az nagyon felbasz. Én csak arra tudok támaszkodni amit mondtak nekem.

csabawarchief
jó de abbol indult a baj hogy kirugtatok õket

csabawarchief
áhhh