Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holland
Devo, szerintem ennyire nem kell komolyan venni. Minden játékban ezzel találkozom, hogy megy a flame és nem tiszteljük egymást. Majd ha mindenki megunja ezt és már nem lesz játékos, akkor fogtok rádöbbeni hogy normális viselkedéssel sokkal tovább és jobban éreztük volna magunkat....

Devo
Köf Phantom-ass 😊 Ez yolesett.

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

Phanta
Picsába már ezzel a buzi dumával Inkább meghagyom Flóváéknak. Amúgy Ryl sajna még nem fog felnõni egy ideig. Szokj hozzá és vedd úgy hogy ott sincs.

10 perces havazás...

Phanta
Gyere, Devo majd mi Spigivel bevédünk téged...

10 perces havazás...

Grave Digger

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

BorsoFozelek

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Grave Digger
Rylander te jó lenne, ha kibaszott nagy kussban maradnál, mert eccer valaki nagyon szét fogja bombázni azt a hülye fejedet, ez biztos. És akkor nem fogsz majd így vigyorogni.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

BorsoFozelek
Ami véleményem volt azt már itt leirtam hetekkel ezelött.

Legalabb valaki gondol rám is..😄

Devo
Így van mocskosul unom ,ezért írtam, amit írtam.A véleményetek (Posse) meg nem érdekel, le is írtam miért.
( Mert bevéditek ezt a gecizabálót.)

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

BorsoFozelek
UNCSI NAGYON MÁR

Devo
Most egy darabig pihentetem a Sof-ot, ha tehetem minden nap benézek, de a faszom televan. Amit megbeszél a scene, már ha érdekli az adminokat egyáltalán azt szarba se veszik .Igen, Rylanderrõl van szó. Elegem van ebbõl a kis takonyzabáló buzi fassszopó kis senkiházi zacskóból, olyannyira, hogy megundorodtam még a játéktól is kicsit. Nem igaz, hogy egy ekkora féreg csak úgy ki-be sétál a szervereken és tönkrebassza a pihenését minden normális játékosnak. Lehet nyomni a faszságot arról, hogy mekkora skilles, meg, hogy gyorsan fejlõdött, meg, hogy milyen aranyos kisgyerek csak fura a stílusa.... LÓFASZT. Ez egy csaló undorító retardált cigány köcsög, aki leszopta a Posse faszát vagy mittudomén, ezért eltûrik az összes kis gennyes lépését, tehet bármit, az "átlagos " játékosoknak meg kuss legyen.
Grent pls. hagyd egy kicsit ezt a kis szösszenetet és csak aztán moderáld ki.- Köszi. Üdv. Devo

BorsoFozelek
Sajna péntek este nekünk is meccsünk van. DE ha minden kötél szakad az Erasmus átmenetileg tud biztositani servert (lehet 😄D )

LSC
Péntek 19 vagy 20h-ra ki tudna biztosítani szervert nekünk?

BorsoFozelek
na jo ez nem megy

BorsoFozelek

BorsoFozelek

BorsoFozelek

még nem lettünk kihívva

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

LSC
Jor1-en szívtunk ehh...

GSXR
Holnap lesz veletek cb war nem?
Most nemtudom megnézni mert nemmegy a cb oldala de sis3 emlegette még a 7en.

BorsoFozelek
holnap??????

Tibre

jor1:14-10 oda
shop1:14-10 ide

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

GSXR
eh ha ti szervezetlenek voltatok akkor rólunk ne is beszéljünk😞 Holnap PS CB war asszem gondjaink lesznek..
Ha legközelebb kell a szerver gyakorolni nyugodtan szóljatok bármikor 3 perc alatt CB inf vagy ctf-re átlehet tenni.

csabawarchief
Eredmény mindegy, sokat tanultunk.😊

chrome cimu gamahoz valaki cdkeyt plz.. thanx

LSC
Ha elejétõl lettem volna akkor... épp akkor értem haza hülye voltam hogy beálltam😞

Tibre
thx,hogy ilyen gyorsan sikerült leszervezni a dolgot

Tibre
jah bár kurvára szervezetlenek voltunk,no taktika,fülese nem mûködött omegának meg deltának végén 300-as pingem is volt,de azért élveztem a wart 😊

GSXR
Jaja gg! Folyt köv!

LSC
Jó volt a war GBS fõleg ha nem álltam volna be akkor nyertünk is volna.

24-24 asszem.

az marha nagy poén hogy azt mondod ha kikapunk kinyalhatjuk a segged 😄 lol

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

ATS: Peelova
"MMK-n kívül filmpénzt a tévéktõl (de azok nem hülyék!), illetve az ORTT-tõl lehet faszolni."
"amikor pár pengõért rakodni segített néhányadmagával az Alig utcai pékségben, és a fizetségre ráadásként kaptak a forrón párálló, barnáspirosra sült bucikból, ami, nyilván mert ingyen jutottak hozzá, még varázslatosabb volt a számukra."
Kim Basinger
Mar hasznalom egy ideje. Nagyon jol muxik, minimalis csuszassal beszelek vele thaifoldon elo a haverommal tok jo minosegben.
Sajnos nincs konferencia es nincs videochat sem file send.
Viszont egy ecceru telefonrendszert tok jol helyettesithet

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Mr. Fulop
Találtam vmi érdekeset:

Ingyenes telefonálás P2P hálózaton
(2004.02.14)

A Skype online telefonhálózata központi szerverek nélkül mûködik, a hangminõsége modemes elérésen keresztül is tökéletes, ráadásul semmit sem kell fizetni érte. A Kazaa alapítói a fájlcserélõ technológiák továbbfejlesztésével létrehozták a világ elsõ P2P telefonkliensét.

linkek:
http://index.hu/tech/net/p2phone471/
http://www.skype.com/download.html

Ha valakit érdekel...

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

ReTeK
"milyen örömmel tudott foszló, meleg kenyeret enni kölyökkorában, ha egy-egy veknit sikerült faszolni a hajnali sütéskor"

boltboy
Pedig veletlen bevaltott MAP volt.. 😄😄😄😄😄😄

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

boltboy
CSAK RD-t jatszunk !!!!! 😊

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

Erasmus
Shop1 and sniper 4ever!, szep meccs volt Ti.E nekem a hk1 meglepetés volt 😊

Mr.Grent
Jahh lõttem mindenre amit lattam, vagyi semmit. Hmm érdekes tag voltam a Shop-on.

https://grentmedia.hu

vasquez
jovoltez, gg
sokat tanultunk szerintem mint hk1en, mint shopon :>
gg

visszavago forditva?
szal shop nalunk, hk1 nalatok? :>
- bár errol a vezetés még nem kerdeztem meg. lehet inkabb gyurunk picit masokkal addig 😊

peace.love.respect

boltboy
Hat ja. A M203 siman tulelheto volt, a sniper puska meg 1 loves es halal. Nekunk csak az RD megy, de persze azert megerdemelt volt a PS gyozelme Shop-on, jok voltak, mi meg hat ............. 😞😞😞😞 atnezzuk a mapot es kitalalunk ra valamit. DE NEM Realism-ben 😊😊😊😊😊

fdi-brutal
Gratula!
Penge én tényleg poénból írtam, ez látszott is /😊))))/!Kaszi vette a lapot, te ennél .....vagy.
Sajnálom, hogy igy reagáltad le, bár tõled.......

-FDI-Brutal-Hooligan

Mr.Grent
Hmm te izgultál? Én azért lõttem le embereket mert izgalmamban remegett a kezem. 😄

Palleon_home
Jó kis meccs volt, de a realism... Nem az hogy szar, hanem csak furcsa. Néha olyan mintha normal lenne, máskor meg mintha real.

boltboy
GG PS !

Realism sux ! 😊

BorsoFozelek
akarom mondani HK1

Mr.Grent
Shop sux. 😄 GG volt.