Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a cross eyed meg a leglámább célzóértékkel bíró egyén.
https://grentmedia.hu
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
Erre a NAV-ra had ne mondjak semmit, ok? 😊
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
szokás szerint megtartottam a gépemen a nagy elemzést, hogy felkutassam az esetleges vírusokat, spyware-eket, adware-eket amik bejuthattak a rendszerembe.
Figyelmes lettem pár registry bejegyzésre, valamint egy adchache könyvtárra a system32-ben. Ráuszítottam a Kaspersky-t, nem talált semmit. Hát, mondom ez nekem akkor is gyanús. Az ott található fájlokba belekukkantottam és a gyanúm csak erõsödött. Ezért, fogtam, becsomagoltam egy zip-be és elküldtem a registry bejegyzésekkel feltüntetve a Kaspersky-nek, hogy nézze át, elmezzék ki, hogy mi lehet ez. Leírtam pontosan nekik, hogy hogyan bukkantam rá, ezekre a gyanús elemekre. pár órával késõbb visszakaptam egy e-mailt.
Elõtte meg kell említenem, hogy a Kaspersky úgy hírdeti antivirus megoldásait, hogy azok védelmet nyújtanak a vírusok, malware-ek, spywarek és adware-ek ellen (Personal, Personal Pro).
A válasz e-mail:
These files don't seem to contain malicious code. They look like banners downloaded by the Cydoor adware.
--
Sincerely yours,
Alexey Monastyrsky
Virus analyst
Kaspersky Lab Ltd
Moscow, Russia
A hittem magában a programban nem rendült meg, mert mindent remekül felkutat és az egyik legjobb a piacon, de ez a tüske azért megmarad.
Mostantól nem én leszek! 
A csillagos témát nem vágom, a H!C elõtt csak a reg volt meg, én is csodálkoztam rajta...

Vagy ez a csillag mi alapján megy? 

A cross-eyed-et úgy számolja ki hogy elosztja a lövéseid számát a célzó értékeddel...
A chatty bitch meg úgy hogy mennyi idõt állsz egy helyben, vagy mozogsz egy térben...
A többire én is kiváncsi lennék.

viszont lenne egy pár kérdésem:
-hogyan tudok 'keybind'-okat alkalmazni (duma, ill, ha megoldható a szerverekhez a csatlakozást is beraknám)
-a statisztikát a végén mi alapján csinálja (craziest, newbie, ...)

Mármint a telepítés elõtt... <#idiota>#idiota>●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
De nem biztos... Az elsõt még nem is láttam...
Hogyan lehet configot állítani? Total Commanderben? 
Köszi

Elegem van a külföldi szerverekbõl, multkor is CTF szerveren ott volt a kék zászló helye mellett a vörös, nem ám felszedték volna és léptek volna vele 2 lépést... Hülye külföldiek.
Meg a BALFASZ szerveren jó fejek vannak! 
https://grentmedia.hu

<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

<#nyes>#nyes>●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
18 éves. 

De kezdek fáradt lenni... <#sniffles>#sniffles><#oooo>#oooo>●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Idõm mint a tenger...